Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

[quote=Pikciurna_,2007 06 08, 18:01]
na ka jau gryzau visa grazi nail.gif
Rezultatas pranuko lukescius thumbup.gif
papasakok kas patiko, ar pas ją tik kirpaisi ar ir dažei unsure.gif Galvoju ar verta ir man pas ją pabandyti nueiti, nes jau nusibodo išėjus iš kirpyklos stresuoti verysad.gif
Atsakyti
o aš Kristinos iš hederos nebesulaukiau - kuo toliau tuo nervuodavausi žiūrint į veidrodį - tai nulėkiau į Ingrę, pas Virginiją.
tai kas norit pas Kristiną, galiu užleisti vietą - lieka tuščia mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Natėja,2007 06 12, 08:21]
[quote=Pikciurna_,2007 06 08, 18:01]
na ka jau gryzau visa grazi nail.gif
Rezultatas pranuko lukescius thumbup.gif
papasakok kas patiko, ar pas ją tik kirpaisi ar ir dažei unsure.gif Galvoju ar verta ir man pas ją pabandyti nueiti, nes jau nusibodo išėjus iš kirpyklos stresuoti verysad.gif
[/quote]

As pas ja tik kirpausi. Patiko viskas nuo... iki... smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
na askaip ir daugelis neturiu pastovios kirpejos,
o dabar ypac.

pasakykit pas kurias kerpates ir liekat patenkintos.

noreciau numeriuko.
aciu.
Atsakyti
ar lankotes kas nors pas kirpeja Daiva is Monridos? uzisrasiau pas ja artimiausiu metu, rekomendavo ja, bet noretusi ir daugiau nuomoniu isgirsti ax.gif
Atsakyti
As tai norejau shiokio tokio akstremalesnio kirpimo ax.gif tad man patare eiti i princese audrone pas viena kirpejyte, tai liaku ishties patenkinta wink.gif na extremalumo nebuvo tokio kokio tikejausi ir pries kerpant manes uzklause ko noreciau... blush2.gif

Db ieskau kirpejos stilistes kuri nium lapiau ( prasanti sumoketi 40lt uz darba) man patartu negu klaustu mano patarimo kaip as tureciau but kerpama, nes tai mane taip erzina doh.gif eidama i kirpykla ziuriu i veidrodi ir kone susirasau kokio pakirpimo kur reikia nes ne duok dieve nepasakyt doh.gif

Tad as praradus vilti surast gera kirpeja blush2.gif
Atsakyti
Mergaites o niekas nebandet "salon+" kirptis? ax.gif As vakar uzmeciau akytem i kainorashtuka tai kainytes tokios nium rolleyes.gif kaip geram gaeram salone bet kirpejai skirstoni i kirpejus, kirpejus-meistrus ir stilistus. wub.gif tai man itin patiko! nes zinai bent pas ka eini... ir tas pavadinimu skirstymas : stiliaus keitimas, kirpimas ir visa kita nium mat patiko wub.gif

tad gal kas kirpotes??
Atsakyti
sveikos,
o ramunes linijoje pas ka rekomenduotumet eiti, kad i 200 lt isitekciau, kuri kirpeja ten geriausia ir gal zinot kuriai kategorijai kuri priklauso? smile.gif
aciu uz info ax.gif
Atsakyti

QUOTE(giria @ 2007 06 20, 00:07)
ar lankotes kas nors pas kirpeja Daiva is Monridos? uzisrasiau pas ja artimiausiu metu, rekomendavo ja, bet noretusi ir daugiau nuomoniu isgirsti  ax.gif

Monridoj Laima patiko o Daivos nezinau ax.gif

QUOTE(godazo @ 2007 06 25, 20:27)
sveikos,
o ramunes linijoje pas ka rekomenduotumet eiti, kad i 200 lt isitekciau, kuri kirpeja ten geriausia ir gal zinot kuriai kategorijai kuri priklauso? smile.gif
aciu uz info ax.gif

eidavau pas Vesta bet ji moka sutvarkyt trumpus plaukus nes mano ilgi garbanoti tai neitiko ji man blush2.gif
Atsakyti
kas šiandien nori į Hederą? buvau užsirašus dažymui, bet nebereikia? galvoju pasiūlyti jums, nes ten pas Kristiną ilgos labai eilės
Atsakyti
Sveikutes.. senai Klaipedoj bebuvau, o uz menesio einu i vestuves. Gal patartumet kur padarytu gera sukuosena. Bet ne tokia kokias paprastai daro.. nelabai megstu blizguciu garbaneliu ar kopiju... Noriu kazko naturalaus ax.gif pvz graziai supintu plauku.. nu zinoma daug kas priklausys nuo sukneles.

Kazkaip turiu tokia nuojauta kad Aidos studijoj visoms ta pati daro.. gal zinot kur kirpeja su idejom surasti biggrin.gif
Atsakyti
Apsilankiau siandien Monridoj pas Daiva, patiko, ir apkirpo gerai, ir pati nepasikelus, nebruko savo nuomones pernelyg, tiesiog mokejo tinkamai bendraut su kliente tongue.gif saunuole tokia thumbup.gif
Atsakyti