Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(Baltija @ 2007 10 08, 20:57)
atsiliepimai tikrai geri, apkirpo gražiai, paklausė ko noriu, žodžiu rekomenduoju  thumbup.gif

Kiek mokėjai? rolleyes.gif
pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 10 08, 22:01)
Kiek mokėjai?  rolleyes.gif
pasirodyk bigsmile.gif

60 Lt ax.gif

Atėjau tikrąja to žodžio prasme pabaisa, o išėjau kaip ant sparnų, turbūt pirmą kartą per kirpimosi istoriją esu 100 proc. patenkinta biggrin.gif

Gaila neturiu nuotraukos prieš, bet vaizdas buvo baisus, buvau nesikirpus jau pusę metų, plaukai prie galvos būdavo prisiploję, o galai susiraitę ir išspūtę, todėl visą laiką turėdavau susirišti juos. Grifka ataugusi ir stora, irgi turėdavau segiotis ją doh.gif

user posted image
Atsakyti
Baltija, plaukučiai atrodo super, ir kirpimas, ir toookie blizgantys wub.gif o dažei irgi ten pat?
Atsakyti
Baltija, drinks_cheers.gif gražus kirpimas ir plaukų spalva thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 08 spalio 2007 - 21:41
QUOTE(soir @ 2007 10 08, 22:36)
Baltija, plaukučiai atrodo super, ir kirpimas, ir toookie blizgantys wub.gif o dažei irgi ten pat?

QUOTE(vita82 @ 2007 10 08, 22:38)
Baltija, drinks_cheers.gif  gražus kirpimas ir plaukų spalva  thumbup.gif  wub.gif

ačiū labai 4u.gif Plaukai dažyti prieš 1,5 mėn., namų sąlygom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 08, 22:44)
ačiū labai  4u.gif  Plaukai dažyti prieš 1,5  mėn., namų sąlygom biggrin.gif

prieš 1,5 mėnesio? Po galais, reiks pradėt dažyti namie - gal bus ir pigiau ir kokybiškiau ax.gif pas mane po tiek laiko visas grožis daugiau mažiau nusiplovęs būna doh.gif na gal ne visai po 1,5, gal po kokių 2 mėn. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 08, 22:58)
prieš 1,5 mėnesio? Po galais, reiks pradėt dažyti namie - gal bus ir pigiau ir kokybiškiau  ax.gif pas mane po tiek laiko visas grožis daugiau mažiau nusiplovęs būna doh.gif na gal ne visai po 1,5, gal po kokių 2 mėn. unsure.gif

aš manau, kad dažyt kirpykloj verta tada, kai dažai sruogelėm, o viena spalva nudažyt tikrai nereikia didelio mokslo smile.gif
Šiaip kai pati tvarkausi plaukus, tai nebūdavo tokie gražūs ir blizgantys, o iš po kirpyklos tikrai gražiai blizga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 08, 23:03)
aš manau, kad dažyt kirpykloj verta tada, kai dažai sruogelėm, o viena spalva nudažyt tikrai nereikia didelio mokslo smile.gif
Šiaip kai pati tvarkausi plaukus, tai nebūdavo tokie gražūs ir blizgantys, o iš po kirpyklos tikrai gražiai blizga  wub.gif

drinks_cheers.gif aš tai vis tingėdavau namie užsiimti, terliotis ir pan. blush2.gif reiks pasidairyti tos kirpyklos pusėn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 10 08, 23:14)
drinks_cheers.gif aš tai vis tingėdavau namie užsiimti, terliotis ir pan. blush2.gif reiks pasidairyti tos kirpyklos pusėn ax.gif

Tai draugės kokios prašyk bigsmile.gif

dar girdėjau, kad labai gerai kerpa Virginija ir Regina iš ten pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 08, 23:31)
Tai draugės kokios prašyk  bigsmile.gif

dar girdėjau, kad labai gerai kerpa Virginija ir Regina iš ten pat  ax.gif

nea, MB įdarbinsiu hihihi.gif

dėkui už rekomendacijas, reiks bandyti, o tai ir anksčiau teko teigiamų atsiliepimų girdėti apie juos ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 09 15, 18:12)
už kirpimą ir dažymą 2 spalvom sruogelėmis visą galvą, sumokėjau 150 lt , nusprendžiau visad ten tvarkytis, nes dažus gerus naudoja ir visa kita kosmetika plaukų gera  rolleyes.gif kirpimas ten kainuoja ilgų plaukų 40 lt  smile.gif

o ku ta studija A? g.gif

mano bendradarbė dažėsi Aidos studijoj, taip iškarpė galvą, kad vargšė verkė visą dieną darbe...kai pamatė galutinį variantą pasakė kirpėjui (gaila nežinau vardo, reiks paklaust), jog jai nepatinka, gal galima truputį pakoreguoti, pasakė, kad pretenzijų nepriima ir jei nori koreguoti- papildomai kainuos blink.gif ir nudažė klaikiai mirksiukas.gif ...nors sakė, kad dažydamas kirpėjas, vyras.....žiūrėjo į kažkokią modną knygą, sakė, kad vos ne madingiausia Klaipedos ponia būsi, o gavosi doh.gif

Pati bandžiau Živilės studijoj užsirašyti, pasakė, kad vietų nėra ir nežino kada bus, paprašiau pasakyti tel nr, norėjau pasiskambinti-pasakė, kad numerių nedalina doh.gif

o gal kas kerpasi kirpykloje šalia Skibalės? be pavadinimo ji.... cool.gif
Atsakyti
[quote=Ankstikėlė,2007 10 09, 21:43]
o ku ta studija A? g.gif

mano bendradarbė dažėsi Aidos studijoj, taip iškarpė galvą, kad vargšė verkė visą dieną darbe...

doh.gif Zinok ir as girdejau is savo draugiu ir is savo patirties kad labai jau tie Aidos studijos meistrai pasikele.... blush2.gif Tik nesupranta kad jei ir toliau taip bus liks be klientu. doh.gif Pries 4 men,dazau plaukus ir salia pati Aida kirpo viena labai grazia moteriske....virs 45 metu, ji atejo su labai grazia sukosena,plaukai buvo graziai padazyti,net nemoku apibudinti,bet labai jai tiko baltos srogeles ir sokolado spalvos,tai Aida ja visa perdaze naturalia spalva ,pakirpo kaip berniuka....as buvau apakusi,gal as kazko nesuprantu...gal tai madinga....zodziu iejo grazi,solidi dama, isejo kazkoks pilkas zvirbliukas....moteriske tokia buvo nehudute,plauku beveik neliko ,su zele padare toki bardaka galvoje,gal kokiai 15 meciai ir tiktu...

Studija A ,tai kaip suprantu priklauso Aidai tik ten zemesnio lygio meistrai..gana mielos mergaites dirba,ir ten buvau paskutini karta,tik po 4 dienu nebuvo nei gramulkos dazu,kaip isgaravo, daziau tik virsutine dali svesom srogelem ir ne per visa ilgi ,sumokejau 180 lt.

O kas per ZIVILES STUDIJA?? Kazkaip negirdejau apie tokia??Ar geri meistrai??
Atsakyti