SOS
Gal kas kirpotes pas Laimi is ''Ramunes linijos''. Uzsirasiau bet bijau kad visai nenutrumpintu
Sveikos. O toji kirpeja Alina is Elados trumpais juodais plaukais ar ilgais?
siandien uzsirasiau ir bijau kad pas ne ta...
QUOTE(dziuditb @ 2008 06 28, 21:15)
SOS
Gal kas kirpotes pas Laimi is ''Ramunes linijos''. Uzsirasiau bet bijau kad visai nenutrumpintu 
nereikia nnieko bijoti,pasakyk ir parodyk butinai,kad kiek maximum gali trumpinti ir viskas bus gerai
Mergaites o as su tokiu klausimu,trupuciuka ne i tema....ne visai apie kirpejas o apie plauku priez.priemones,pas savo kirpeja perku VELLA SP,iskart perku daug viskuo ir kaukes ir sampunus ir priem.plauku galiukams,ir t.t - sumele iseina nemazoka ,tik va ziuriu paskutiniu metu vis brangiau ir brangiau parduoda...skirtumas gaunasi plius 20 lt ir tai nuo kiekvieno buteliuko.Puikiai suprantu kad kirpeja irgi nori uzsidirbti,bet kai anksciau uz visus priemones tas pacias pvz mokejau 200 lt,tai dabar virs 300 iseina(aisku prisiperku ir sau ir vyrui ilgam uztenka)
Tai nusprendziau kazkaip pasiteirauti gal kas zino (arba gal kirpejos skaito sia temele),gal patarsit kaip tesiogiau uzsakyti vella sp kosmetikos is tesioginiu teikeju,maciau kai kirpeja skambina ir uzsisako telefonu kartais prekes tik man,reiske galima kazkaip isigyti???
Tai nusprendziau kazkaip pasiteirauti gal kas zino (arba gal kirpejos skaito sia temele),gal patarsit kaip tesiogiau uzsakyti vella sp kosmetikos is tesioginiu teikeju,maciau kai kirpeja skambina ir uzsisako telefonu kartais prekes tik man,reiske galima kazkaip isigyti???
Jei pinigeliu yra pakankamai tai gali pirkti, bet.... As tai ta pati seruma plauku galiukams jau 2 metai perku is AVON, nu nieko nesiskiria nuo tu brangiu kuriuos viena karta buvau nusipirkusi is kirpejos. Dabar is sarmos nusipirkau priemone purumo plaukams suteikiancia, toki maza buteliuka, suplatijau apie 50 lt, na ir ka tas pats efektas kaip ir welos uz 15 lt is kosmados, gal tik kvapas skanesnis
Ojei butinai nori tai ka kirpejos turi gali pasiteirauti parduotuvese skirtose kirpejosm ''Medinese sukose'' arba prie Debreceno Rimi aeinant ant baltikumo tv atskiras pastatas jame yra batai visai seimai ir viskas kirpejoms . Paziurek , ten pataria padeda issirinkti
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 07 03, 19:50)
Trumpais.
Beje, noriu pagirti kirpeja Laima is Monridos. Buvau pas ja sventinei sukuosenai, tai padare taip, kaip norejau ir rezultatu likau patenkinta
QUOTE(Kristinakristina @ 2008 07 03, 20:50)
Nesijaudink, ten visos kirpejos auksciausios klases
Papildyta:
QUOTE(Paduskele @ 2008 06 17, 13:07)
Na tai tu dar nebrangiai palyginus sumokejai, as daziausi saknis Eladoj pas Alina tai sumokejau 110 lt 
QUOTE(ilionka @ 2008 07 07, 10:51)
Nesijaudink, ten visos kirpejos auksciausios klases
as einu pas Zanulia (trumpais, juodais plaukais), man ji pati paciausia
bet ir kitos lb geros. Sekmes! 
Papildyta:
tu nieko nepainioji? Gal dazai auksiniai.. 
Papildyta:
ar 110 tai dug
buciau laiminga jei kas uz 110 padazytu
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 07 07, 18:48)
ar 110 tai dug
as Aidos studijoje mokejau 250 lt (
)

uz saknu dazyma 250 lt?? pabludimas kazkoks
QUOTE(inerga @ 2008 05 20, 16:36)
o gal kuri einat i salona "spartakas"? kokie atsiliepimai?pas kokias kirpejas einat?
Gera kirpykla, mergaitės gerai dirba. Ten dažiausi baltom sruogom 50/50 (pati esu tamsiaplaukė, plaukai iki subinikės
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 07 10, 00:39)
sutinku