Įkraunama...
Įkraunama...

Reikalinga gera kirpėja Klaipėdoje

QUOTE(Baltija @ 2008 09 08, 18:28)

Ačiukas. reiks pabandyti 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 09 08, 14:21)
Bet tai fainiai, kad nebepermusa ta geltona spalva, bo pas mane tas pats. Ir kur beiciau dazyti po savaites laiko vel islenda sita siaudo spalva  doh.gif .

O pilkinančio šampūno nebandei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 09 09, 10:02)
O pilkinančio šampūno nebandei?  smile.gif

O kaip toks sampunas vadinasi, ir kur jo galima isigyti? ax.gif
Atsakyti
Sveika,
Naujakiemio 26 (netoli vaikų pasaulio) yra specializuota parduotuvė, skirta kirpėjoms ir ne tik. Ten platus įvairių šampūnų pasirinkimas. Visada ten perkuosi, taip pat pirkai ir Lakme pilkintoją. Man abai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 09 07, 22:44)
bijau bandyti ax.gif  noriu kad kas tiksliai patartu rolleyes.gif  Ar jus pati ten kerpates???  Ir kaip ten kainos??

Nea,tvarkau ten nagiukus ir matau kokios eiles pas ji ir kaip zmones atrodo po kirpimo+manikiuristes atsiliepimai.
Jei ka galiu duoti salono numeriuka.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 09 09, 11:02)
O pilkinančio šampūno nebandei?  smile.gif

Bandziau ta sampuna. Tai rezultatas visai nieko kai su juo issiplaunu. Bet kazkaip norisi kad nuolat butu grazi spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2008 09 09, 12:28)
Bandziau ta sampuna. Tai rezultatas visai nieko kai su juo issiplaunu. Bet kazkaip norisi kad nuolat butu grazi spalva  smile.gif

Aš tai turiu tokį, kurį kiekvieną kartą plaunant galima naudot, ir dar kondicionierių iš tos pačios serijos. Pirkau pas kirpėją, ColotPact vadinas, ar kažkas pan.
Atsakyti
Sviesus plaukai gali ryzeti nuo vandens. Pasitikrinkite gal ten labai daug rudziu. mano bendradarbei taip buvo, tai ji pradejo galva plauti pirktiniu vandeniu ir viskas susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2008 09 09, 12:33)
Aš tai turiu tokį, kurį kiekvieną kartą plaunant galima naudot, ir dar kondicionierių iš tos pačios serijos. Pirkau pas kirpėją, ColotPact vadinas, ar kažkas pan.

Ir as perku ta sampuna,padeda nuimti geltonuma ir plaukai atsigauna......
bet man irgi noresi spalvos ryskesnes .......ne i pilkuma o i baltuma
Atsakyti
sveikos gal kuriai teko kirptis Bangų g. esančioje kirpykloje ir pas kurią kirpėją
Atsakyti
Sveikutes. Uzsirasiau ir as pas Alina is Elados. Beje dabar neporinemis dienomis ji dirba naujajame grozio salone Edenas ar kai jis ten vadinas (pries buvusi saturna). Eisiu siandie. Labai bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2008 09 11, 09:07)
Sveikutes. Uzsirasiau ir as pas Alina is Elados. Beje dabar neporinemis dienomis ji dirba naujajame grozio salone Edenas ar kai jis ten vadinas (pries buvusi saturna). Eisiu siandie. Labai bijau  smile.gif

O kodėl bijai g.gif ? Juk ne pas daktarus eini smile.gif
Atsakyti