Sveikos. O aš neseniai nusipirkau Lorealio Architect. Tai nieko aš jame ypatigo nematau. Tas MF 2000 calorie turbut geresnis buvo...bent jau blakstienų nesulipindavo. Ir man tas Architect nelabai gerai nusivalo kažkodėl
. Įdėsiu nuotraukas, kai turėsiu laiko, kaip atrodau su vienu ir kitu tušu
.
QUOTE(n1lka @ 2007 05 25, 13:33)
Sveikos. O aš neseniai nusipirkau Lorealio Architect. Tai nieko aš jame ypatigo nematau. Tas MF 2000 calorie turbut geresnis buvo...bent jau blakstienų nesulipindavo. Ir man tas Architect nelabai gerai nusivalo kažkodėl
. Įdėsiu nuotraukas, kai turėsiu laiko, kaip atrodau su vienu ir kitu tušu
.
Oi kaip faina!
Nugi, labai laukiam!
[quote=Finna,2007 05 18, 22:44]
Aš pirmiausia dažau apatines
o as virsutines
Aš pirmiausia dažau apatines
o as virsutines
O su kuria ranka laikot šepetėlį kai dažot kairės akies blakstienas?
Aš tai su kaire
QUOTE(vetuke @ 2007 05 25, 21:12)
Aš tai su kaire 
su dešine
Tai va, nenusipirkau Telescopic
Nuėjau, o konsultantė man sakė, kad su šukelėm ne taip patogu, mano ranka neįgudus šukelėm tai nugriebiau Maybelline Lash stylist
Žiūrėsim kaip čia su juo bus
QUOTE(erborista @ 2007 05 26, 12:14)
Tai va, nenusipirkau Telescopic
Nuėjau, o konsultantė man sakė, kad su šukelėm ne taip patogu, mano ranka neįgudus šukelėm tai nugriebiau Maybelline Lash stylist
Žiūrėsim kaip čia su juo bus 
Tai, kad pastarasis irgi su šukutėm
nebadėt-MAXFACTOR-MASTERPIECE....Nu jis man dabar pats pačiausias
QUOTE(vetuke @ 2007 05 26, 12:41)
susivėliau
QUOTE(vetuke @ 2007 05 25, 21:12)
Aš tai su kaire 
eveneir, pusė miesto tuo masterpysu dažosi, tai kaip mes nebūsim bandžiusios?
gal kas bandet sita?
Bourjois - Yes to Volume No to Clumps
"Pagaliau sulaukėme svajonių tušo: suteikiančio maksimalią apimtį su specialiomis šukutėmis ir jokių gumuliukų. Ypatingos sudėties tušas, praturtintas kolagenu, apgaubia blakstienas nuo šaknų iki pat galiukų. Specialios šukutės sukurtos tam, kad idealiai sušukuotų ir tolygiai nudažytų visas blakstienas. Tiesiog svajonių tušas! Mėgaukitės apimtimi, pamiršdamos sulipusias blakstienas. Naujas tušas: apimčiai taip, sulipusioms blakstienoms ne!"

girdejau kad geras sitas... kaina 41lt, ne viena rekomendavo, tik vis dar nezinau ar pirkt
"Pagaliau sulaukėme svajonių tušo: suteikiančio maksimalią apimtį su specialiomis šukutėmis ir jokių gumuliukų. Ypatingos sudėties tušas, praturtintas kolagenu, apgaubia blakstienas nuo šaknų iki pat galiukų. Specialios šukutės sukurtos tam, kad idealiai sušukuotų ir tolygiai nudažytų visas blakstienas. Tiesiog svajonių tušas! Mėgaukitės apimtimi, pamiršdamos sulipusias blakstienas. Naujas tušas: apimčiai taip, sulipusioms blakstienoms ne!"

girdejau kad geras sitas... kaina 41lt, ne viena rekomendavo, tik vis dar nezinau ar pirkt
QUOTE(kuti_kuti @ 2007 05 26, 18:19)
gal kas bandet sita?

jau as tai tikrai jo nerekomenduociau