Mačiau gyvai Artemidę. Labai patiko.
Tarp kitko Emilkai didžiausi linkėjimai.

Tiek daug gražių žodžių girdėjau apie tave, kad esi lakios fantazijos, pasirodo esi beveik pakeitusi projektą, kompe rodė nuotraukas su tavo namo langais.
Nepaveikslavau, kažkaip ranka nepakilo, nes savo yra savo, o gal žmonės nenori afišuotis.
Man patiko kaip susitvarkė, labai kukliai, bet skoningai, aukštos kokybės medžiagos, bet atrodo nerėkiančiai. Susidaro toks jausmas, kad tikrai patekai į ūkininko sodybą, bet labai komfortišką.

Jei gerai supratau ta sodyba statoma vaikam. Geoterminis šildymas.
Pakeitimai.
Šalia garažo pirtis, WC, ir dušas ten kur pagalbinė buvo numatyta. Viršuje panaikinta pertvara, ir dar papildomai padarytas vienas WC, labai fainiai. Dar praplatino virtuvės kamarą. Dar prieš laiptus padarytas fontaniukas (ir aš tokio noriu). Jiems Artemidė kainavo 650 t.
Aciu

, itariu is ko sulaukiau sio komentaro

bet vis tiek iki galo nesusigaudau

Siai dienai mums artemide be landsafto kainavo 968 t. litu

, cia jau tinkas, santechnika ir el. instaliacija, kurios prikisome nemazai
Fontaniuko nera, tai sraigtiniai laiptai

, idomios interpretacijos, kazin ka man dar SM pasiulys s to pilko neskanau "gisono" padaryti

,o viduje to sulinio augs burbulines tujos krumas:ax: Siaip.. fantazijos aisku labiau turi mano vyras

, as tokio namo sau nestatyciau, statyciau perpus mazesni. Bet architekturos elementu neatsisakyciau ir statydama antra nama

Nors siai dienai pinigai beveik prie pabaigos, bet patikekite, gyvename viena karta. Negi nusipelneme ta trumpa laika, toki grazu gyvenima praleisti tvarte su inkilo stogu? Ta riba tarp kico ir skonio tokia menka ir subjektyvi, kad patikekite, ir burbulai, ir papusimai gali atrodyti labia graziai, jeigu padaryti su meile ir truputeliu fantazijos