QUOTE(aire-armante @ 2008 02 01, 18:36)
Kam Jums tas rūsys, jis tikrai iškels kainytę, o jei dėl pirtukės ar ko, jei yra vietos sklypelyje, su laiku ir šalimais pasistatysit, dar gražiau viskas atrodys sklypelyje.
Gerai kai Jūsų vyras sukalbingesnis ir netgi praktiškesnis, o mes ginčijomės metus, jis išvis norėjo pasirinkti lygtai "Henrikas" projektą, kai pamaičiau raitytus stogus ir kvadratūrą, tai už galvos susiėmiau

sakau iki pensijos nepasistatysim tokio, tai paskui jau apsistojom prie "Severinos", nors aš būčiau už tai, kad kokia 150 kv. namuką pasirinktume.
Gal davai i "tu" pereinam
O vyras, tai jo

bet tenka kartais ilgai pakovoti

Del pirteles tai lygiai ta pati galvojam

Nes siuo metu negalime sau leisti

O jai ateity atsiras galimybes, tai pasistatysim atskirai, nieko nepadarysi
QUOTE(emilka @ 2008 02 01, 18:36)
Maniskis mane iki siol drozia, kad 100 kv. m. rusio vienareiksmiskai bus mazai (cia su garazu 50 kv. m. ), reikejo bent 150

o as sakau, raminkis! Maziau pagundos bus griozdus visokius ir lachmocius kaupt

, jau dabar sloikais viskas uzversta, nes buto rusys greit sprogs nuo daiktu

. Tai del rusio galiu drasiai pasakyt, sloikams 3 kv. metrai, masinytems 30-35 kv. m, vyro griozdams, meskerems ir visokiems kitiems bliudams bei valtims dar 20 kv. m. ir praeiti dar 3-4 kv. metrai

, nes daba tai praejimui pas mane palikta 20 cm plocio takas, visa kita chlamas, nors tu skarmalyna atidaryk , tiesa, mamos, gal kam reikia diiiiiidelio kiekio pliusiniu zaislu? issikraustom , o

neturiu... ir nezinia kaip bus

oho neblogas rusys

didesnis negu pas mus naudingas plotas

Bet is kitos puses jai yra galimybes, tai kodel gi ne
O zaislu, tai ir pas mus ner kur deti
Papildyta:
QUOTE(emilka @ 2008 02 01, 18:42)
As irgi
, pakalbeti megstu su mums budingu "tutejshu" akcentu