Įkraunama...
Įkraunama...

"Archipelag" namų projektai iš "Jaukus namas"

QUOTE(tikurila @ 2008 02 01, 18:44)
Gal davai i "tu" pereinam  mirksiukas.gif O vyras, tai jo  biggrin.gif  bet tenka kartais ilgai pakovoti  biggrin.gif  Del pirteles tai lygiai ta pati galvojam  drinks_cheers.gif  Nes siuo metu negalime sau leisti  unsure.gif  O jai ateity atsiras galimybes, tai pasistatysim atskirai, nieko nepadarysi  doh.gif
blink.gif  oho neblogas rusys  lotuliukas.gif  didesnis negu pas mus naudingas plotas  biggrin.gif  Bet is kitos puses jai yra galimybes, tai kodel gi ne  mirksiukas.gif
O zaislu, tai ir pas mus ner kur deti  doh.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Nutai ne, pas mane 100 kv. m., vyras norejo 150, bet kol buvo komandiruoteje, suvadovavau, kad darydai pamatus, k ciortu uzpiltu tuos 50 kv. m. ir dziaugiuosi biggrin.gif biggrin.gif
O pirtele mes irgi statysime "Is pensijos", nes pinigu 0, o planai Napoleoniski, vien uz kalviu tureklus 11 stuku vakar atidaviau. Sokas!
Atsakyti
Musu sklypukas Vilniaus rajone, tai atstumai iki ribu turi buti 3m nuo kaimynu ir 5 nuo kelio. Nemazai, tuo labiau, kad sklypukas viso labo tik 6aru verysad.gif Tai ir namukas tik toksai nedidukas telpa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(emilka @ 2008 02 01, 18:46)
Nutai ne, pas mane 100 kv. m., vyras norejo 150, bet kol buvo komandiruoteje, suvadovavau, kad darydai pamatus, k ciortu uzpiltu tuos 50 kv. m. ir dziaugiuosi  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu tai jo, pas jus rusys 100kv.m. o pas mus naudingas plotas 112kv.m. hihihi.gif
Ir kaip vyras i tai reagavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 01 vasario 2008 - 17:52
QUOTE(emilka @ 2008 02 01, 18:44)
Paprastai 4 metrai nuo tvoros, nors pas mus reikalavimas 5  ax.gif  Severina liuks namukas thumbup.gif  kazkada taip jo norejau  biggrin.gif , kazkur maciau internete pas lenkus jau igyvendinta. Pasikuisiu savo uzrasuose, gak rasiu  biggrin.gif

Būtų faina pamatyti, jei rasi įmesk foto.
Mano pusbrolis nusipirko "inkiliuką" Trakų Vokėj Bražuolės gatvėj, kas iš tų vietų galėtų prasukti pro ten, šalimais man atrodo ten tikrai pastatyti du namukai ir būtent "Archipelag"tik nepasakysiu kurie projektukai thumbup.gif , nu žinok super atrodo, kurį projektuką bepaimtum ir Alytuj vienas yra pastatytas, gražesnis rezultatas, nei paveiksliukuose thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tikurila @ 2008 02 01, 18:52)
Musu sklypukas Vilniaus rajone, tai atstumai iki ribu turi buti 3m nuo kaimynu ir 5 nuo kelio. Nemazai, tuo labiau, kad sklypukas viso labo tik 6aru  verysad.gif  Tai ir namukas tik toksai nedidukas telpa  ax.gif
Papildyta:

Nu tai jo, pas jus rusys 100kv.m. o pas mus naudingas plotas 112kv.m.  hihihi.gif
Ir kaip vyras i tai reagavo?  rolleyes.gif

Užteks Jums to ploto, kažkaip mes dabar ir 45 kv. trise išsitenkam, aš sakau saviškiui pasistatysi, bet žiūrėk, kad senatvėj pardavinėt neprisieitų, sakau pensija tokia nebus, koks uždarbis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 01, 18:52)
Musu sklypukas Vilniaus rajone, tai atstumai iki ribu turi buti 3m nuo kaimynu ir 5 nuo kelio. Nemazai, tuo labiau, kad sklypukas viso labo tik 6aru  verysad.gif  Tai ir namukas tik toksai nedidukas telpa  ax.gif
Papildyta:

Nu tai jo, pas jus rusys 100kv.m. o pas mus naudingas plotas 112kv.m.  hihihi.gif
Ir kaip vyras i tai reagavo?  rolleyes.gif

Nu tarso mane iki sios dienos, zyyyyzia baisiausiai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aire-armante @ 2008 02 01, 19:06)
Būtų faina pamatyti, jei rasi įmesk foto.
  Mano pusbrolis nusipirko "inkiliuką" Trakų Vokėj Bražuolės gatvėj, kas iš tų vietų galėtų prasukti pro ten, šalimais man atrodo ten tikrai pastatyti du namukai ir būtent "Archipelag"tik nepasakysiu kurie projektukai thumbup.gif , nu žinok super atrodo, kurį projektuką bepaimtum ir Alytuj vienas yra pastatytas, gražesnis rezultatas, nei paveiksliukuose thumbup.gif
Papildyta:

Užteks Jums to ploto, kažkaip mes dabar ir 45 kv. trise išsitenkam, aš sakau saviškiui pasistatysi, bet žiūrėk, kad senatvėj pardavinėt neprisieitų, sakau pensija tokia nebus, koks uždarbis smile.gif

Aisku uztek, pilnai biggrin.gif biggrin.gif , ir dziaugsite senatvej, kad is savo namu su terbom nereikia iseiti. Pagalvok, pasodinsi ten savo kokia kriause, serbentu kruma, nu dar koki velnia, paskui zinai kaip gaila bus viska palikti, vien del to, kad neturi pinigeliu. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , ir vėl buvau svečiuose tik pas „ADELĖ“ savininkę. ax.gif Na gražūs tie Archipelago meduoliniai namukai, kaip iš pasakos. thumbup.gif Ten nėra bumbulų, tik padarytos didelės vazos-klombos. Velnias kaip jau pradėti noriu statyti namą.

Emilka, o kiek tau pamatai , rūsys kainavo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kora 99: 02 vasario 2008 - 14:14
Pasisgirsiu blush2.gif Ryt einam pasiimti salygu savada ir savivaldybes ir galesime begti pirkti projekta thumbup.gif Sake, kad per savaite paruos nuo uzsakymo dienos, kaip tik valentinkei thumbup.gif wub.gif
O savaitgali iskirtom visus krumus sklype ir susitarem su elektriku del elektros ivedimo i sklypa clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 04 vasario 2008 - 12:42
QUOTE(tikurila @ 2008 02 04, 12:41)
Pasisgirsiu  blush2.gif  Ryt einam pasiimti salygu savada ir savivaldybes ir galesime begti pirkti projekta  thumbup.gif  Sake, kad per savaite paruos nuo uzsakymo dienos, kaip tik valentinkei  thumbup.gif  wub.gif
O savaitgali iskirtom visus krumus sklype ir susitarem su elektriku del elektros ivedimo i sklypa  clap.gif

IŠ kur pirksite,kokį? Ar darysite pakeitimus?
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2008 02 04, 20:56)
IŠ kur pirksite,kokį? Ar darysite pakeitimus?

Na planuojame sita http://www.archipela...g...;Name=agnė pirkti is cia UAB "JAUKUS NAMAS"Vilnius, Verkių g. 34a. Na tikiuosi siandien jau paaiskes viskas rolleyes.gif Per daug pakeitimu gal nedarysim, tiesiog atsisakisim visu stoglangiu ir tualeto durys (kur pirmam aukste) reikes pernesti ant kitos sienos, kad is holo puses butu. Na daugiau lyg tai ir nieko tokio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 05, 09:50)
Na planuojame sita http://www.archipela...g...;Name=agnė pirkti is cia UAB "JAUKUS NAMAS"Vilnius, Verkių g. 34a. Na tikiuosi siandien jau paaiskes viskas  rolleyes.gif  Per daug pakeitimu gal nedarysim, tiesiog atsisakisim visu stoglangiu ir tualeto durys (kur pirmam aukste) reikes pernesti ant kitos sienos, kad is holo puses butu. Na daugiau lyg tai ir nieko tokio  mastau.gif

simpatiskas mirksiukas.gif idomu, kaip gausis naturoj... cia keli buvo ikelti, tai man jie daug grazesni nei internete!
ar nebijai, kad "ismetus" stoglangius, bus tamsoka kambariuose? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nike_mike @ 2008 02 05, 13:44)
simpatiskas mirksiukas.gif idomu, kaip gausis naturoj... cia keli buvo ikelti, tai man jie daug grazesni nei internete!
ar nebijai, kad "ismetus" stoglangius, bus tamsoka kambariuose? rolleyes.gif

Nu naturoi gal ir "gausis" hihihi.gif Siap tai jo, kiek teko matyti, tai visi daug fainiau atrodo, negu paviksliukose rolleyes.gif
Na o del stoglangiu, tai ka as zinau, nu pagal viska neturetu buti tamsu, juk sonuose langai ne visai maziukai bus mastau.gif Turetu uztekti sviesos, nu kaip bute g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 02 05, 13:01)
Nu naturoi gal ir "gausis"  hihihi.gif  Siap tai jo, kiek teko matyti, tai visi daug fainiau atrodo, negu paviksliukose  rolleyes.gif
Na o del stoglangiu, tai ka as zinau, nu pagal viska neturetu buti tamsu, juk sonuose langai ne visai maziukai bus  mastau.gif  Turetu uztekti sviesos, nu kaip bute  g.gif

Labai dailus ,tikrai,idomu kaip pastatytas atrodytu.
Koki viena stoglangi palikit,labai smagu ji turet,sode turim, atsidarau,visas sklypas ir aplink toli matosi.Tik apgalvokit i kuria puse jums geriau.
dar AGNES garazas mažokas,kažką girdėjau apie standartus lietuviskus,tai pasitarkit su architektu del pacio projekto,gali lenkiskos normos netikti,tame tarpe ir silumine varza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 05 vasario 2008 - 21:19
QUOTE(tikurila @ 2008 02 05, 09:50)
Na planuojame sita http://www.archipela...g...;Name=agnė pirkti is cia UAB "JAUKUS NAMAS"Vilnius, Verkių g. 34a. Na tikiuosi siandien jau paaiskes viskas  rolleyes.gif  Per daug pakeitimu gal nedarysim, tiesiog atsisakisim visu stoglangiu ir tualeto durys (kur pirmam aukste) reikes pernesti ant kitos sienos, kad is holo puses butu. Na daugiau lyg tai ir nieko tokio  mastau.gif

Labai simpatukiskas namukas biggrin.gif , bet as tai stoglangius palikciau. Pas mane ju net 8 doh.gif , bet sviesos uz tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Kora 99 @ 2008 02 02, 15:11)
Sveikos  4u.gif , ir vėl buvau svečiuose tik pas „ADELĖ“ savininkę. ax.gif  Na gražūs tie Archipelago meduoliniai namukai, kaip iš pasakos.  thumbup.gif Ten nėra bumbulų, tik padarytos didelės vazos-klombos. Velnias kaip jau pradėti noriu statyti namą.

Emilka, o kiek tau pamatai , rūsys kainavo? smile.gif

Oh ir neklausk, pas mane nestandartinis variantas, tai patus pamatai apie 80 t. verysad.gif , o rusys dar apie 70 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 05 vasario 2008 - 21:45