Įkraunama...
Įkraunama...

"Archipelag" namų projektai iš "Jaukus namas"

QUOTE(sneguole @ 2008 03 06, 17:56)

užuojauta.
na, nežinau, ar Jaukus namas įsipareigojęs teikti konsultacijas statybų ir įstatymų Lietuvoje klausimais, bet jie jums labai teisingai pasakė - su šituo projektų į savivaldybę negalima eiti.

su bet kokiu projektu namo statyba prasideda nuo sąlygų sąvado, nepamenu kaip ten vadinasi, na bet reljefo ir sklypo plano. tik turint juos, gali žinoti, ar bet koks kartotinis projektas tiks sklypui, ar ne. ir prieš jį perkant reikia eiti pas architektą ir su juo tartis, o ne su projektų pardavėjais.
prieš kelis metus tikrai visi kratėsi kartotinių, ir ne tik archipelago pririšimų. dabar atrodo situacija šiek tiek pagerėjusi.
taigi, kiekvienam tai gali nutikt, jei iš anksto iki galo neišsinagrinėji statybų proceso....
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 03 06, 18:03)
su bet kokiu projektu namo statyba prasideda nuo sąlygų sąvado, nepamenu kaip ten vadinasi, na bet reljefo ir sklypo plano. tik turint juos, gali žinoti, ar bet koks kartotinis projektas tiks sklypui, ar ne. ir prieš jį perkant reikia eiti pas architektą ir su juo tartis, o ne su projektų pardavėjais.
prieš kelis metus tikrai visi kratėsi kartotinių, ir ne tik archipelago pririšimų. dabar atrodo situacija šiek tiek pagerėjusi.
taigi, kiekvienam tai gali nutikt, jei iš anksto iki galo neišsinagrinėji statybų proceso....

drinks_cheers.gif butent, butent thumbup.gif ne nuo archipelago tas priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
mielosios merginos. Atsidare naujas speciali statybu informavimo sistema www.Infostaar.lt. Jei jus norite rasti geru ir patikimu darbuotoju tai galite padaryti cia: http://konkursai.infostaar.lt . Paskelbkite konkursa jums reikalingiems darbams ir tikrai sulauksite ne tik daug atsiliepimu, bet rasite tinkama rangova siems darbams.

biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vi_zija,2008 03 06, 17:33]
thumbup.gif
[/quote]
kazkaip garazas su visokias sandeliukas uzima name daugiau vietos negu kambariai g.gif monej netink ax.gif
[/quote]

Ir monej netink! biggrin.gif I wabšče, tai, kad Archipelag slubuoja su organizaciniai dalykais, nereiskia, kad jo projektuojami namai kazkuo blogi. Mano namas man grazesnis uz sita, kur parode ten nuorodoj, na ta, su metro tuneliu ax.gif
Papildyta:
[quote=Irongė,2008 03 06, 18:03]užuojauta.
na, nežinau, ar Jaukus namas įsipareigojęs teikti konsultacijas statybų ir įstatymų Lietuvoje klausimais, bet jie jums labai teisingai pasakė - su šituo projektų į savivaldybę negalima eiti.

[/quote]

Visiska tiesa, ir kaip minejau anksciau, vienintelis niuansas, sunku rasti zmogu, kas paglobos toki projekteli.. Nors, dabar jau lengviau mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Aistroid,2008 03 06, 21:05]mielosios merginos. Atsidare naujas speciali statybu informavimo sistema www.Infostaar.lt. Jei jus norite rasti geru ir patikimu darbuotoju tai galite padaryti cia: http://konkursai.infostaar.lt . Paskelbkite konkursa jums reikalingiems darbams ir tikrai sulauksite ne tik daug atsiliepimu, bet rasite tinkama rangova siems darbams.

biggrin.gif
[/quote]

O prie ko cia Archipelag??? blink.gif Jam ka jau nauju darbuotoju reikia? Nu gal .. ax.gif
Papildyta:
[quote=sneguole,2008 03 06, 17:32]OOOOOOOO
Tai cia Archipelag fanklubas
Tai tema taip ir reikia pavadinti tada lotuliukas.gif
[/quote]

O kam? Bus neidomu, zmoniu nesusirinks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 kovo 2008 - 07:33
QUOTE(Vi_zija @ 2008 03 06, 17:25)
nu greztai tu cia blink.gif , bet teisingai-sutinku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Nepasiduokit mergaites ir aš su jumis. Beje, pas mus reikalai juda, kai tik išlygins sklypą, darys jau gręžtinius pamatus, užvakar su pamatiniu jau ir armatūrą nupirkom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dorme @ 2008 03 05, 12:31)
gal kas daret toponuotrauka, 4u.gif  kas tai, kiek kainuoja g.gif  ir per kiek laiko padaro?  g.gif ir kiek kainuoja priristi namo projekta pri zemes sklypo? smile.gif

Mums ji kainavo 800 lt.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 03 07, 15:19)
.Beje, pas mus reikalai juda, kai tik išlygins sklypą, darys jau gręžtinius pamatus, užvakar su pamatiniu jau ir armatūrą nupirkom thumbup.gif

thumbup.gif labai fainai. Pavydziu truputuka, kad pas jus taip sauniai viskas vyksta blush2.gif Pala, tai jus Vilniui statotes ar Alytui g.gif Nes kazkip apie Alytu pasakojai, o paskiau Vilniaus nuotraukas rodei doh.gif Susimaise man viskas lotuliukas.gif

Beje, kiek armaturos pirkot ir kiek jums kainavo, jai ne paslaptis? Nes mes dabar ir galvojam uzsipirkti, kad MB galetu po biski karkasus virinti greztinukams.
Atsakyti
[QUOTE]Beje, kiek armaturos pirkot ir kiek jums kainavo, jai ne paslaptis? Nes mes dabar ir galvojam uzsipirkti, [/QUOTE]kad MB galetu po biski karkasus virinti greztinukams.
[/quote][/QUOTE]

Idomu... tai taviskis virint moka. Blyn, ieskau kas man tvorai tokiu 20 vnt padarytu. Gal taviskis kokiu meistru pazista, o gal pats svarscikas??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 03 07, 15:26)
thumbup.gif  labai fainai. Pavydziu truputuka, kad pas jus taip sauniai viskas vyksta  blush2.gif  Pala, tai jus Vilniui statotes ar Alytui  g.gif  Nes kazkip apie Alytu pasakojai, o paskiau Vilniaus nuotraukas rodei  doh.gif  Susimaise man viskas  lotuliukas.gif

Beje, kiek armaturos pirkot ir kiek jums kainavo, jai ne paslaptis? Nes mes dabar ir galvojam uzsipirkti, kad MB galetu po biski karkasus virinti greztinukams.

Statom Alytuje ir nameliuką tau kaimynų rodžiau Alytuje, O apie Vilnių kalbėjau, kad pusbrolis nusipirko Trakų Vokėj Inkiliuką, o šalia yra gražus Archipelag nameliukas, tai tau ir užstrigo tas Vilnius matyt.
Armatūra kainavo 2190,50 lt. tik dar kažkokių šešetukų negavom, nuvažiavau su pamatinuku, jis ten ėmė ko jam reikia, nežinau nei kaip čia tą armatūrą ir suskaičiuoti, jei kam įdomu, turiu čekiuką, nuskanuosiu ir atsiųsiu, čia ir strypai visokie ir armatūra, žodžiu jei norit parašykit emailus, atsiųsiu, čia namui "Severina"
Papildyta:
QUOTE(aire-armante @ 2008 03 07, 16:41)
Statom Alytuje ir nameliuką tau kaimynų rodžiau Alytuje, O apie Vilnių kalbėjau, kad pusbrolis nusipirko Trakų Vokėj Inkiliuką, o šalia yra gražus Archipelag nameliukas, tai tau ir užstrigo tas Vilnius matyt.
Armatūra kainavo 2190,50 lt. tik dar kažkokių šešetukų negavom, nuvažiavau su pamatinuku, jis ten ėmė ko jam reikia, nežinau nei kaip čia tą armatūrą ir suskaičiuoti, jei kam įdomu, turiu čekiuką, nuskanuosiu ir atsiųsiu, čia ir strypai visokie ir armatūra, žodžiu jei norit parašykit emailus, atsiųsiu, čia namui "Severina"

Tavo nameliukui tikriausiai tieks nereiks, nes šiek tiek mažesnis, tai ir armatūros dėsis mažiau ir visko kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 03 07, 16:05)
Idomu... tai taviskis virint moka. Blyn, ieskau kas man tvorai tokiu 20 vnt padarytu. Gal taviskis kokiu meistru pazista, o gal pats svarscikas??? bigsmile.gif

Nu maniskis daug ka pats pasidaryti moka blush2.gif Jisai pas mane auksarankis blush2.gif labai megsta pasirkapstyti prie panasiu darbeliu. Ne jisai ne svarscikas biggrin.gif ,bet laisvalaikiu tai prie visokiu motociku uzsiciklines visokiu darbu ismoko padaryti. Meistru tai nelabai pazysta unsure.gif

QUOTE(aire-armante @ 2008 03 07, 16:44)

Tavo nameliukui tikriausiai tieks nereiks, nes šiek tiek mažesnis, tai ir armatūros dėsis mažiau ir visko kito smile.gif

Ai, jo susipainiojau. Nua tikrai mum tiek tikiuosi nereikes armaturos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 03 07, 17:21)
Nu maniskis daug ka pats pasidaryti moka  blush2.gif  Jisai pas mane auksarankis  blush2.gif  labai megsta pasirkapstyti prie panasiu darbeliu. Ne jisai ne svarscikas  biggrin.gif  ,bet laisvalaikiu tai prie visokiu motociku uzsiciklines visokiu darbu ismoko padaryti. Meistru tai nelabai pazysta  unsure.gif 
Ai, jo susipainiojau. Nua tikrai mum tiek tikiuosi nereikes armaturos  smile.gif

O tas tavo vyras, tai tikrai šaunuolis, kad nusiteikęs daryti daug ką pats, aš žaviuosi tokiais žmonėmis bigsmile.gif O maniškis tik dairosi į šonus, kaip ką čia greičiau pasamdyti, kaip paskolų prisiimti, kaip greičiau butą parduoti, o kai aš nesutinku, tai siunta pats nežinodamas ant ko schmoll.gif pats dirbti tingi, norai dideli ir dar ne pagal galimybes. Aš kažkaip plaukiu pasroviui su tomis namo statybomis, pradžioj buvau laiminga,labai džiaugiausi ir svajojau, o dabar man pasidarė viskas vienodai ir norai visi praėjo, pinigai tirpsta, o dar nieko nematyti.Nes jis man aiškina, kad pas jį nebus "amžiaus statybos", o pats dirbti nenori, tik laukia kad koks pusė milijono iš dangaus nukristų g.gif
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 03 07, 17:30)
O tas tavo vyras, tai tikrai šaunuolis, kad nusiteikęs daryti daug ką pats, aš žaviuosi tokiais žmonėmis bigsmile.gif O maniškis tik dairosi į šonus, kaip ką čia greičiau pasamdyti, kaip paskolų prisiimti, kaip greičiau butą parduoti, o kai aš nesutinku, tai siunta pats nežinodamas ant ko schmoll.gif pats dirbti tingi, norai dideli ir dar ne pagal galimybes. Aš kažkaip plaukiu pasroviui su tomis namo statybomis, pradžioj buvau laiminga,labai džiaugiausi ir svajojau, o dabar man pasidarė viskas vienodai ir norai visi praėjo, pinigai tirpsta, o dar nieko nematyti.Nes jis man aiškina, kad pas jį nebus "amžiaus statybos", o pats dirbti nenori, tik laukia kad koks pusė milijono iš dangaus nukristų g.gif

Nieko, kai bagsis pinigai, prades dirbti ir niekur nedings biggrin.gif , patikek ax.gif
Atsakyti
pioneers.gif
Mielos Archipelago klubo nares, sveikinu su musu ypatinga svente. Bukime ir ir galvokime , kad esame graziausios, sauniausios, drasiausios ir ismintingiausios. Vienzo ,brangiausios savo vyru vertybes biggrin.gif biggrin.gif
su kovo 8!
Belieka tik padekoti Klarai Cetkin, ar tai kokiai kitai feministei -komunistei, kad sugalvojo tokia teisinga svente biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 08 kovo 2008 - 19:59