Įkraunama...
Įkraunama...

"Archipelag" namų projektai iš "Jaukus namas"

Nekenciu spamo. Zmogus prisijunge, kad ispekti konkurentus ir pasireklamuoti doh.gif O kad nekiltu itarimu dar paraso viena zinute temoje apie antrus patiekalus gun_bandana.gif
Atsakyti
atsargiai su tokiais žodžiais, nes pastaruoju metu čia ypač daug Archipelago fanatų smile.gif kaip tik daugeliu čia pasisakiusiųjų nuomone, Archipelago namai skoningi, o kai kurie netgi skoningesni nei daugelis lietuviškų tipinių namų. jei turit omenyje kolonas, betoninius rutulius ir pan., na tai nieks neliepia jų daryt.

jie nemodernūs, bet žavi klasika, ko su žiburiu nerasi lietuviškuose projektuose.

beje, nesupykit, bet jūsų nuoroda panaši į įmonės reklamą smile.gif

Na sutinku, galbut, del skonio nesiginciju. Bet ko gi cia bijoti, cia mano nuomone.
O del reklamos: nepykstu. Pasiskaicius kokiu zmones problemu turejo (visa valanda skaiciau), mielai galeciau ir pareklamuot.
Papildyta:
Isproteje cia visi kokie??? Koks cia spamas??? Keista, kad tema vadinasi Archipelag projektai- tai lyg ir ne spamas!! O kai pasidalini dziaugsmu-iskart suvaro visi!!!
Paranokikai
Atsakyti
Pati jus paranojike, kurios proejktu niekas neperka, todel cia ir siulotes lotuliukas.gif
O temos pavadinismas ne spamas, kadangi cia verda diskusijos mirksiukas.gif O dziausmais dalintis ne i ta tema uzsukot.

Beje mielai reklamuotis cia nereikia, jai nepastebejot, tai cia ne skelbimu skyrelis.
Atsakyti
Forumo taisyklese aiskiai parasyta, kad nereikia kreipti demesi i provokatorius. Kadangi tokia esate- daugiau mano demesio nesulauksite. Matyt esate is Archipelag darbuotoju, todel taip arsiai ir paranoiskai viska cia priimate.
Atsakyti
QUOTE(sneguole @ 2008 03 06, 17:14)
Forumo taisyklese aiskiai parasyta, kad nereikia kreipti demesi i provokatorius. Kadangi tokia esate- daugiau mano demesio nesulauksite. Matyt esate is Archipelag darbuotoju, todel taip arsiai ir paranoiskai viska cia priimate.

Aha, Archipelago generaline direktore lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O arsiai priemiau, nes pirma jusu parasyta zinute buvo kritika. Ir nereikia cia nieko izeidineti. As jusu nevadinu nei paranuoike nei provokatore, nors greiciausia pati tokia ir esat.
Atsakyti

Mes ir jeskojom butent tokio drinks_cheers.gif Ir dabar jau projektas guli pas architekta ax.gif Nelabai mazas, nelabai didelis, ant 6aru sodo sklypo http://www.archipela...g...;Name=agnė

O cia ne Jusu reklama kartais???
Atsakyti
QUOTE(sneguole @ 2008 03 06, 17:22)
Mes ir jeskojom butent tokio drinks_cheers.gif Ir dabar jau projektas guli pas architekta ax.gif Nelabai mazas, nelabai didelis, ant 6aru sodo sklypo http://www.archipela...g...;Name=agnė

Aha, reklama. Bet Archipelago ir temoje, o Jusu reklama Archipelago temoje visai ne apie ji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, prastai tema skaitet visa valanda lotuliukas.gif nes mano buvo daug daugiau prirasyta, ne vien tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 03 06, 16:48)
O man cia tvartas su ilgu priestatu. Isviso zmogus prisijungia tam kad pasakyti, kad nepatinka Archipelago namai  doh.gif  Ir beje cia bedrauja tie, kuriem jie patinka. Jai jums nepatinka, eikyte i kita tema su tokiais pasisakymais. Man ner baisiau uz siuolaikinius "modernius" letuviu suprojektuotus tvartelius  doh.gif  Kiek sau jeskojomes, tai cia vieninteliai namai, kurei panasus i tikrus namus. Beje, su visais projektais pasitaiko nesusipratimu ir bedu, ne tik su Archipelago. Beje, jai gerai skaitet tema, tai daugelis susitvarke popierius be jokiu problemu.

P.S. o jai prisisjunget pareklamuoti savo projektu studijos, tai cia jums ne vieta. Cia ne skelbiu.lt.

nu greztai tu cia blink.gif , bet teisingai-sutinku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tuomet jei cia galima tik archipelag'o reklama lotuliukas.gif - tai ju namai patys graziausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2008 03 06, 17:25)
nu greztai tu cia blink.gif , bet teisingai-sutinku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu zinau, paskiau per tuos reklamsciukus spamscikus sau naudingos informacijos nesurasi doh.gif Pastoviai kas nors kur nors tokiu nesamoniu priraso.
Atsakyti
QUOTE(sneguole @ 2008 03 06, 17:22)

o kodel man neatidaro??? norejau paziurėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sneguole @ 2008 03 06, 17:27)
Tuomet jei cia galima tik archipelag'o reklama  lotuliukas.gif - tai ju namai patys graziausi  lotuliukas.gif

Butent tongue.gif . Kai jus surinksite savo imones fan kluba tai jie ir gales cia temele susikurti ir diskutuoti, o jus galesite eiti ten ir reklamuotis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2008 03 06, 17:29)
o kodel man neatidaro??? norejau paziurėt g.gif

Ten buvo musu namuko pasenusi nuoroda. Stai ji atnaujinta http://www.archipela...g...;Name=agnė

Pavariau ir as reklamos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 06 kovo 2008 - 16:31