Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Velykinės dovanėlės jau keliauja į šeimas biggrin.gif

Dovanėlės perduotos Audronei, Dainai ir Daivai. Daina serga plaučių uždegimu, jei nepagerės, tai į spektaklį "Pelytė Zita" sesę ves brolis.
Daivos šeimoje padidėjimas - dviejų mėnesių dukra Viktorija. Kadangi senokai pas juos buvau, tai ir nežinojau, kad laukiasi. Kol kas visko mažajai užtenka, pati maitina, drabužėlius atiduoda Daivos sesuo. Daiva kaip visada - niekuo nesiskundžia, visko jai užtenka.
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 04 03, 20:18)
nugi supirkau jau Danai dovaneles. Bet ar butinai jas reikia pristatyti iki velyku ar galeciau tai padaryti kita savaite (antradieni arba treciadieni)?

Galima ir kitą savaitę drinks_cheers.gif . Svarbu, kad dovanėlės pasiektų šeimas.
Atsakyti
Labukas,

Tvarkiau savo maziaus drabuzelius, jei kam reiketu galeciau atiduoti, nemazas maiselis, keleta yra visai nauju, kiti dovanoti. Tinkami nuo gimimo iki 1 m.
Atsakyti

Dovanėlės pasiekė Aistę, Editą, Lentvario Aliną ir Rykantų šeimyną. Alina stojasi ant kojų, šią savaitę pradėjo dirbti.
Atsakyti
Vakar išsiunčiau dovanėles Ukmergės šeimynai.
Atsakyti
Lentvario Alina dirba? Bet juk pas ja berniukas dar mazutukas unsure.gif Tikrai mamyte pavyzdys kitoms wub.gif
Atsakyti
Tara, AsJa thumbup.gif saunuoles. 4u.gif
Atsakyti

Taip ir nepaaiškėjo, ar kas nuveš dovanas Kristinai į Švenčionėlius g.gif Jei ne, tai kitą savaitę išsiųsčiau paštu, tik adresą jos man į az parašykit.
Atsakyti
sveikutes,
na, man nesigauna kita savaite kelione i svencionelius unsure.gif Vaziuosiu ant mamos dienos, geguzy
Atsakyti
su sv. Velykom, mielosios!
Atsakyti
man irgi patiko jusu veikla,irgi norečiau prisijungti.šaunoles mamos,man atrodo kad Asta daug pastangu deda,šaunuole tokia žavi,ir ryta irgi labai mela,su juo labai faina bendraut tongue.gif
Atsakyti
Velykines dovaneles jau pasieke Danos seimyna
Atsakyti

Dovanėles laiku gavo ir Pagirių vaikai, Svetlanos šeima ir Aleksandros šeima. Aleksandra prašė drabužėlių ir batų berniukams (ūgis 116-120 cm, batai 31 dydžio; ūgis 110 cm, batai 27 dydžio). Dar turi problemų su mokesčiais: kadangi šeima didėja, o skaitiklių nėra, tai už vandenį mokėti susidaro nemažos sumos (kaip kažkada buvo su Savanorių šeima).
Atsakyti