Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Mergaites 4u.gif Visoms viso gero bye1.gif Aš atsisveikinu trumpam...Na, nelabai trumpam, beveik trims mėnesiams, tačiau būtinai pas Jus sugrįšiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 09, 09:58)
Mergaites 4u.gif Visoms viso gero  bye1.gif Aš atsisveikinu trumpam...Na, nelabai trumpam, beveik trims mėnesiams, tačiau būtinai pas Jus sugrįšiu aciuks.gif

geros keliones! Lauksim griztant 4u.gif
Atsakyti
Aš Danai automatinę skalbyklę atiduodu, bet ten būtų gerai kažkokį vožtuvėlį pakeisti, gal kas žino meistrą kokį nebrangininką ar kieno nors vyras gaudosi skalbyklese? Ji veikianti, bet reiktų peržiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Kotia @ 2007 03 09, 12:22)
Aš Danai automatinę skalbyklę atiduodu, bet ten būtų gerai kažkokį vožtuvėlį pakeisti, gal kas žino meistrą kokį nebrangininką ar kieno nors vyras gaudosi skalbyklese? Ji veikianti, bet reiktų peržiūrėti.

jei Kaune, brolis paziuretu g.gif atsiprasau, nezinau Danos ir kur ji gyvena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagdoncikas @ 2007 03 09, 08:58)
Mergaites 4u.gif Visoms viso gero  bye1.gif Aš atsisveikinu trumpam...Na, nelabai trumpam, beveik trims mėnesiams, tačiau būtinai pas Jus sugrįšiu aciuks.gif

Geros kelionės, laukiam sugrįžtant 4u.gif

QUOTE(ooo @ 2007 03 09, 12:16)
jei Kaune, brolis paziuretu  g.gif  atsiprasau, nezinau Danos ir kur ji gyvena  4u.gif

Dana Vilniuje gyvena verysad.gif
Atsakyti

Girdėjau, kad Dainos kuro reikalai jau sutvarkyti. Ačiū Olilovei 4u.gif

Nesulaukiu jokių komentarų dėl Velykų remtinoms šeimoms. Ar nieko nedarom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 03 10, 22:32)
Nesulaukiu jokių komentarų dėl Velykų remtinoms šeimoms. Ar nieko nedarom unsure.gif

as jau sakiau, kad noreciau prisideti, bet nelabai dar zinau nei kiek nei ko kam reikia nupirkti - as cia dar neseniai jusu temele skaitau blush2.gif Jeigu ka, turekit minty ir mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 03 10, 22:32)
Girdėjau, kad Dainos kuro reikalai jau sutvarkyti. Ačiū Olilovei 4u.gif

Tara, tai gal i tavo saskaitele sumetam kas kiek nori ir gali prisideti ir ziuresim ka mes tada galim, kokie finansai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2007 03 11, 13:05)
Tara, tai gal i tavo saskaitele sumetam kas kiek nori ir gali prisideti ir ziuresim ka mes tada galim, kokie finansai?  g.gif

Galim ir taip padaryt, bus lengviau orientuotis.
Atsakyti
Happymother minėjo kažką, kad jos sąskaitoje dar yra apie du tūkstančius litukų likusių nuo Kalėdinės akcijos ir jie bus skirti velykinėms akcijoms? ar aš čia painioju kažką? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 11 kovo 2007 - 22:10
QUOTE(Euforija @ 2007 03 11, 22:09)
Happymother minėjo kažką, kad jos sąskaitoje dar yra apie du tūkstančius litukų likusių nuo Kalėdinės akcijos ir jie bus skirti velykinėms akcijoms? ar aš čia painioju kažką?  g.gif

Tai čia pinigai skirti onkologiniams ligoniukams, liko 2478 Lt.
O remtinų šeimų fondą išnaudojom, tai Velykinėms dovanoms reiktų surinkti. Galėtume pasveikinti apie 10 šeimų.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 03 12, 00:19)
Tai čia pinigai skirti onkologiniams ligoniukams, liko 2478 Lt.
O remtinų šeimų fondą išnaudojom, tai Velykinėms dovanoms reiktų surinkti. Galėtume pasveikinti apie 10 šeimų.

supratau 4u.gif
Atsakyti