Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

QUOTE(rezidente @ 2007 04 29, 13:20)
Man irgi nilabai  schmoll.gif Be to manau butu priekabiu objektas vaiku kolektyvuose, pravardes ir pan. As visad ir apie tai pagalvoju, svarstydama geras vardas ar nelabai g.gif

Nežinau vardo pagal kurį negalima būtų prikabint kokios pravardės ar eilėraštuko. Kartais vardas labai dažnas, gerai žinomas, o eilėraštukų tokių prikurta, kad blink.gif . Manau vaiko pravardė priklauso nuo paties vaiko ir jo reakcijos į erzinimus. Jei jis nekreipia dėmesio, nesinervina, tai jo ir nekibina. Pvz mano vardas rimuojasi su nemažai žodzių + tuo metu kai lankiau mokyklą jis buvo gan retas, vaikams negirdėtas, bet niekada neturėjau jokios pravardės g.gif . Ir šiaip filosofinis pamąstymas: man atrodo, kad dabar prigalvota tiek naujų vardų, tiek jų atkeliavo iš užsienio, kad vaikai turėtų nustoti jais stebėtis g.gif . Juk retai kada stebimės kokia pavarde, nors jos visos skirtingos. Na nebent jau būtų ypatingai skambi rolleyes.gif
Atsakyti
Gal geriau nereikia mergytei tokio vardo, po to visi jos kaip kokios elektros ir purtysis ax.gif
Atsakyti
Tikrai neduočiau tokio vardo... schmoll.gif
Atsakyti
siaubas, argi cia vardas???
neduociau savo vaikui tokio vardo nei uz ka...
Atsakyti
Ne, ne, ne. doh.gif man su mokesčiais asocijuojasi...
Atsakyti
Labai gražus antikinis vardas.
Vienas iš variantų, jei kada susilauksiu dukros ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man tai negrazus.Mamytes daug filmu prisiziuri.... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Idimus vardas, nebusiu kategoriska kaip kiti cia ax.gif ir pasakysiu, kad man jis tikrai mielesnis uz tipiskus standartinius KOTRYNA, URTE ar dar kokia pagonybe baisiausia... biggrin.gif
Vardas sis man atrodo pagyvina zmogu, kuris ji turi, man jis asocijuojasi jokiu budu ne su mokesciais, o su vikrumu, greitumu, galingumu. thumbup.gif
As savo sunu irgi pavadinau netradiciskai. Daugeliui nepatinka, bet as manau, kad svarbu, kad mamai mielas vardas butu ir kad jis tiktu mazylei. 4u.gif Del to nekreipiau i nieka demesio ir daviau sunui varda LEVAS. smile.gif
Atsakyti
Netraumuokit vaikų tokiais vardais... blink.gif
Atsakyti
as neduociau tokio vardo mirksiukas.gif , man tas pats butu jeigu pavadintum kokiu nors daiktu (pvz kede) lotuliukas.gif
Atsakyti
Na gal ne doh.gif , dirbu elektos tinkluose ir juokavom visi kolegos, jeigu gims mergaite bus Elektra, jeigu berniukas bus Voltas.... Bet gal vis tik nereikia tokiu vardu musu lietuviu tarpe, labai mes jau kategoriski viskam, gal kokio paprastesnio lietuvisko schmoll.gif
Atsakyti
na mazos mergaites neisiwaizduoju tokiu wardu smile.gif nebent seksaulia moteri smile.gif nes zinot turbut Karmen Elektra biggrin.gif
Atsakyti