QUOTE(JO/NE @ 2007 04 04, 20:14)
O man Elektra super grazus ir skambus vardas, bet va beda, kad musu salis dar nepakankamai isprususi tokiems vardams. Ir dar negreitai busim pasiruose normaliai juos priimti
, todel ir as tokio vardo neduociau. Na prie ko cia tas Voltas (o gal cia apie Disneju
)? Kad fizika mokotes-gerai, bet reik ir kitose srityse 'pasilavinti'. Cia kaip mano buvo situacija: nusprendziau dukrai duoti varda Melisa, tai mama tiek saipesi, sako gal sunu pavadinsi ciobreliu ar lauro lapu(nors bajeris geras
)? O kai bendrauju su maziau isprususiais zmonem, tai jie sako: 'aaa, tai cia kaip ta raminanti arbatele... Tai turbut labai rami mergaite...' Nieko ji nerami
. O normalus zmones normaliai ir reaguoja, zino, kad toks vardas labai populiarus ir Europoj, ir JAV. Be to, tai senas vardas kiles is sen.graiku mitologijos ir reiksme neturi nieko bendra su arbata
Tai vat, teveliai, jums patiems spresti. As tai nesigailiu, kad saviskei daviau toki varda, viskas einasi sauniai
. Tik va dabar as
, tai reik dar viena varda derinti, o ideju neturiu 
Papildyta:
Beje pravarde 220 zymiai sustresne nei lochas ar lokatorius. As tokia buciau visai patenkinta, skamba galingai

Papildyta:
Beje pravarde 220 zymiai sustresne nei lochas ar lokatorius. As tokia buciau visai patenkinta, skamba galingai

Nepyk, bet čia tik žmonių nuomonės, o ne išprūsimo lygis..

Aš savo dukrai tikrai tokio vardo nerinkčiau

Nezinau... Man sis vardas asocijuojasi su aktore Carmen Electra arba su Antika... O jei dar ne tokie ispruse zmones nemoketu sio vardo kirciuoti, tai isvis butu nesamone... Nezinau, cia kiekvieno nuomone
Man priimtinesni sventi lietuviski vardai...

Manau , kad gali nutrenkti..
atsargiai

kazkoke nesamonė

Nežinau, atrodo, kad esu lyg ir išprususi, bet šis vardas- kažkokia nesąmonė. Jei tai būtų JAV ar kur kitur keistai neskambėtų, bet Lietuvoje...

Man irgi nilabai
Be to manau butu priekabiu objektas vaiku kolektyvuose, pravardes ir pan. As visad ir apie tai pagalvoju, svarstydama geras vardas ar nelabai

nepriimtinas jis man

QUOTE(eveneir @ 2007 04 29, 15:32)
nepriimtinas jis man 

man irgi...nesamone

QUOTE(nireglina @ 2007 04 29, 00:50)
Nežinau, atrodo, kad esu lyg ir išprususi, bet šis vardas- kažkokia nesąmonė. Jei tai būtų JAV ar kur kitur keistai neskambėtų, bet Lietuvoje... 

Na mes turime daug vardų kurie atkeliavo iš svetur ir tikriausiai jais taip pat stebėdavosi, diskutuodavo, bet žmonės priprato, vardai pritapo ir paplito

Man ir ne
.Vargšai vaikai