Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

QUOTE(Dosikas @ 2009 02 24, 22:14)
Nezinau, ar jau kas rašė, bet yra ginekologė vardu Elektra - tokia smagi moteriškė su humoru draugaujanti. Bet šiaip tai toks vardas  doh.gif . Dar galim sugalvoti vardą - Energija  lotuliukas.gif .

mergaites, taigi paziskaitykit kur nors, kadsis vardas graiku kilmes ir reiskia jis musiskai Gintare.Normalus vardas tik ne lietuvio ausiai.Mums asociacija iskart su elektros energija.
Atsakyti
[quote=Dosikas,2009 02 24, 23:14]
Nezinau, ar jau kas rašė, bet yra ginekologė vardu Elektra - tokia smagi moteriškė su humoru draugaujanti. Bet šiaip tai toks vardas doh.gif .

Jo zinau ir as ,kad tokia yra,kai lankiausi pas savo ginekologe ( Baltupiu seimos centre ), pastebejau ant duru parasyta . Ta prasme Elektos ....... darbo grafikas. smile.gif Labai keistas ir negirdetas vardas pasirode.
Papildyta:
Beje,reiks dukrai pasakyti, ka reiskia jos vardas graikiskai g.gif
Atsakyti
Nu bet gi Lietuvoje gyvenam, kad ir ka besakytumet, vis vien tai daugiau asocijuojasi su elektor energija nei su vardu...
Gal kokia FAZĖ idėkime???
Atsakyti
Tai tada geriau - Aistra biggrin.gif

Nesvarbu, kad kiti vardai reiškia tam tikrą reiškinį, visi vardai (jei tai vardai) turi savo reikšmę, bet tas vardas (netikiu, kad tai vardas) Elektra.. Nereikia tyčiotis iš vaikų, nu unsure.gif Tai berniukui - Žaibas? O gal Žaibolaidis? Taip, yra vardai Vėjas, Audra, pripranta ta ausis palengva, bet ar atsiras tėvelių, kurie pavadintų savo vaiką Uraganu ar Vėtra, o gal Sausra? Nors ką gali žinoti.. biggrin.gif Ne, man asmeniškai vardai - gamtos reiškiniai ar kažkas panašaus, tai doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
dirbu su vaikais ir galiu pasakyti, kad vaikams tos asociacijos dar ryskesnes....viena mergaite buvo vardu Mersedes...man asmeniskai, grazus vardas, o vaikai pastoviai klausinedavo: ar tavo brolis bmw?...o gal pas teti garaze irgi mersedesai vieni stovi?...ir ka?...vaikai kalti?...nemanau....reiketu teveliams gerai pagalvoti kokias asociacijas vaiko vardas gali kelti kitiems pries parenkant tokias imantrybes....
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 02 26, 16:18)
dirbu su vaikais ir galiu pasakyti, kad vaikams tos asociacijos dar ryskesnes....viena mergaite buvo vardu Mersedes...man asmeniskai, grazus vardas, o vaikai pastoviai klausinedavo: ar tavo brolis bmw?...

drinks_cheers.gif man irgi gražus, bet nereikia nė vaikų - paskelbtum čia temą apie vardą Mersedes, 90 procentų komentarų būtų "tai brolis bmw..." doh.gif labai menkai visuomenė išprususi ir apie vardus nusimano labai prastai, nors atrodo, kad tai labai elementaru ir kasdieniška. o juk Mersedes ir buvo kažkokio ten tos markės kūrėjo dukters vardas ar kažkas pan.
-----------
MERCEDES :
Emil Jellinek was the Austro-Hungarian consul in France, who had the rights to sell Daimler's cars in Austria, Hungary, France and USA. Mercedes was the name used by Jellinek to sell Daimler's cars, and was in fact the name of his daughter. In 1902, Daimler registered the name "Mercedes" as their car trademark.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 27 vasario 2009 - 08:47
Man Mersedes tai tragiškas vardas wacko.gif...primena muilo operose vaidinančias tarnaites biggrin.gif
Atsakyti
nevadinciau taip savo dukros
Atsakyti
Nu visokių girdėjau, bet čia jau viršūnė blink.gif
Atsakyti
nu mamos jau visai... blink.gif
negi nori tikrai duoti vaikui toki varda?Absurdas!
Ar pati mama noretu buti taip pavadinta?
Atsakyti
kvailesnio vardo dar nesu girdejusi doh.gif . tavo vyrui tikrai ne visi namie g.gif
Atsakyti
Manau kad mergaites tokiu vardu laukia patycios doh.gif
Atsakyti