Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

umn.gif
Atsakyti
va jatau doh.gif siaubas wink.gif
Atsakyti
O ka cia galvot bijau.gif tas zodis turi savo apibudinima ir visai nesiejamas su vardu. Tai is tos parapijos, kai vaika norejo pavadinti Q lotuliukas.gif
Atsakyti
na netraumuokit vaiką tokiu vardu schmoll.gif kaip ir prie kiekvieno vardo yra priprantama, bet vaikai pvz. mokykloje ar darželyje tikrai šaipysis ir nesupras tokio vaiko vardo doh.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Neturiu daugiau ka pridurt blush2.gif
Atsakyti
Tikrai graikiskos kilmes vardas ir kituose krastuose nieko nestebintu. Atsimenu, kadaise Sankt Peterburge maciau spektakli "Mano meile -- Elektra". Psichoanalitikai vartoja terminus -- Edipo ir Elektros kompleksai. Taip kad ne Rozete ir ne Taburete, bet neiprastas ausiai lietuviskai.
Atsakyti
O cia rimtai taip norit pavadinti doh.gif
Atsakyti
blink.gif ar gi cia vardas doh.gif
Atsakyti
Man patinka vardas Elektra. O kuo jis blogesnis už Gintarę, Deimantę, Meilę, Ugnę, Kamilę ar Rojų, man netgi skamba gražiau už kai kuriuos iš jų. Tik gal šiek tiek neįprastas vardas pas mus, bet nemanau, kad dėl tokio vardo kas nors prasivardžiuotų ar pan.
Pažįstu moterį vardu Elektra, man ji labai patinka ir vardas jai labai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 gegužės 2009 - 08:09
Tokio vardo tikrai nedeciau cool.gif
Atsakyti
Man tai jis nei sioks nei toks ... blush2.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][FONT=Arial][FONT=Arial]
QUOTE(rasiux- @ 2009 03 30, 23:07)
Na va, paprotinot merginos- ir išsirinko temos autorėgražų ir protingą vardą dukrytei- Andrėja tikrai daug geriau nei siūlytoji Elektra  thumbup.gif

na tai ir sanu, kad ne Elektra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 14 gegužės 2009 - 11:29