Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

Per daug jusu vyras ziuri serialu... Elektra, Estrela biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip suaugę žmonės gali taip tyčiotis iš savo vaikų, juk žinote koks dabar jaunimėlis auga, tyčiosis iš vaiko visa gyvenimą, kam mylimiausiam žmogučiui tokį "randą" palikt...???
Atsakyti
Sesė tada bus Srovė arba Varža, o brolis Omas ? lotuliukas.gif
Atsakyti
oj PRISIJUOKIAU NEGALIU, SEDZIU DARBE IR JUOKIUOSI VIENA, IEINA KLIANTAI O AS NURIMTI NEGALIU lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne is vardo prisijuokiau o is jusu komentaru lotuliukas.gif
man visi lietuviski vardai tirkai labai grazus ir labai patinka, bet kada jau tarptautiniai - arciau tarptautiniu dedama kaip vardai... tai g.gif nezinau nenoriu izeisti tevelio kurs tiap svajoja, bet tegul ir lieka tai jo svajonese, bus visiems geriau lotuliukas.gif
man labai grazu , ir azuolas, liepa, smilte, jura, saule, dobile , vardai puosia zmogu ir zmogus tuo paciu puosia varda.
o kaip angluose, Jav deda visokius Pupe , perla, ta pati lietuvoje tiap paplitusi Kamile - ramune... gi kiekveina varda mes galime isversti i lietuviu kalba ir is kiekvieno vardo galima pasitycioti ... ir dar noriu priminti kad beveik 95 % pravardziu ar pasityciojimu sualaukiam TIKRAI NE IS VARDU o is budo bruozo, is ugio, plauku spalvos, nosies, akiu formos, pasakyto kazkada ne laiku ir nevietoje kazkokio zodzio... zodizu mano vardas Irena bet nesu per gyvenima sulaukus jokios patycios siuo atzvilgiu, o tikrai butu galima kaip is jo issitycioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu visai jau zmones serialais pradeda gyventi.... Dar Kandeliarija pavadinkite vaika, pravarde galima turbut isivaizduojate... lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia tik serialais pasimosikuot bemokat?Gal galit,damos, brukstelt serialo pavadinima,kuriame Elektra girdejosi?

Vardas man nepatinka,savo dukros tikrai nepavadinciau Elektra.

Atsakyti
schmoll.gif neduociau savo vaikui tokio vardo tikrai
Atsakyti
Oi nee, neduok Dieve tokį vardą biggrin.gif
Atsakyti
siaubas blink.gif
Atsakyti
geriau "Itampa" lotuliukas.gif
Atsakyti
nepatinka.
Atsakyti
biggrin.gif net neisivaizduoju kokiam vaikui tiktu toks vardas, bet skamba graziai
Atsakyti