Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

Vyro komentaras...antras vardas...trifazis.
As galvoju, kad vardas turi atitikti lietuviskos mastysenos normas...
Atsakyti
na galbūt ne LT kur jis neturėtų tokios tiesioginės reikšmės su kažkokiu dalyku, jis būtų ir neblogas, bet pas mus tikrai nesupras, atrodys juokingai biggrin.gif
Atsakyti
nesamone. nenoreciau buti tos mergaites vietoje, ypac kai paaugs ir ims suprasti, kokia nesamone iskrete jos teveliai ax.gif
Atsakyti
doh.gif Ne
Atsakyti
Nu nežinau kaip galima duoti tokį vardą g.gif
Atsakyti
Tiek gražių lietuviškų vardų yra, kuriais tikrai galima išsiskirti, nes kaip suprantu tėvai būtent to nori...Nereikia išradinėti dviračio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitah: 16 rugpjūčio 2009 - 11:59
nepykit,bet man juokingai skamba lotuliukas.gif o tai jei sunus?tai koks tada? jungiklis? lotuliukas.gif nesamone.tikrai yra daug graziu vardu,negi tik sita sumastet?ne nebent ne LT gyvenat,tai.........
Atsakyti
man iskart asocijuojasi su rozete doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija 7777 @ 2009 08 11, 00:35)
doh.gif  blink.gif  nu jo!!! o kaip jums vardas sviesa? rankena? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pažįstu Šviesą, tiksliau Šviesuolę. Dabar jau moteris subrendusi, o pažįstu dar nuo mažens. Visada atrodė nei šiaip, nei taip...Kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
vienareiksmiskai - NE
na nebent ne lietuvoje, uzsienyje esu girdejusi toki varda
Atsakyti
Man tai asocijuojasi su elektros skydine....Juk cia visai ne vardas, Ir sugalvok taip doh.gif
Atsakyti
neduociau vaikui tokio vardo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti