Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

man kazkaip is karto asocijuojasi su Carmen Electra biggrin.gif
neduociau savo vaikui tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2007 03 11, 23:45)
skamba gal ir graziai pats zodis, bet tik ne vardas. Esu garantuota, jog tetukas mate filma apie grazuole Elektra arba isimylejes Carmen Electra smile.gif pas mus Elektra reiskia ka kita smile.gif

Ar jus galite baigti lyginti si varda su filmu herojais, aktoriais ir t.t. Mano vyras siaip net nezino kaip atrodo Karmen Electra.Jam pats vardas grazus, o ne sasajos su kazkokia persona... Uzsienyje problemu nekiltu.Musu visas gyvenimo budas skiriasi nuo bendros mases tai ir vardai kimba neiprastiniai turbut...Pries didziaja mase sunku atsilaikyti ir neleisti jos nuomonei tau itakoti ar uzgauti...bet kalbam apie maza vaika, kuriam iki tevu reiks dar paaugt, tik todel, kad bendra mase taip reaguoja as ir esu nusiteikusi pries si varda...nesakysi gi kiekvienam- cia toks ir toks vardas, kiles is ten ir ten, uzsiciaupk ir baik tyciotis tu - bukas padare...Tai kvaila, todel neketinu gadinti sau nervu ir ypac savo vaikui, todel sis vardas taip ir liks uzrasuose...
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2007 03 14, 10:20)
Mano vyras siaip net nezino kaip atrodo Karmen Electra.

netikiu smile.gif zino, bet nesako gal biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai tinkamas vardas. verysad.gif
Atsakyti
Nesąmonė kažkokia. blink.gif
Atsakyti
Man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 03 14, 11:35)
netikiu smile.gif zino, bet nesako gal biggrin.gif

Jam tokio stiliaus moterys is vis nepatinka...
Atsakyti
O man visai nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2007 03 14, 13:48)
Jam tokio stiliaus moterys is vis nepatinka...

biggrin.gif Truputi supykai, a-nia? Ai, nepyk tu ant tos masės irnesakyk.gif
Nu bukiai mes fool.gif, bukiai... Toli mums iki Graikijos... ir viso pasaulio...
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oregano @ 2007 03 16, 01:28)
biggrin.gif Truputi supykai, a-nia? Ai, nepyk tu ant tos masės  irnesakyk.gif
Nu bukiai mes fool.gif, bukiai... Toli mums iki Graikijos... ir viso pasaulio...
lotuliukas.gif

tai iš kur tas vyras Elektrą ištraukė, jei ir Carmen nepatinka, ir iki Graikijos toli?
Atsakyti
biggrin.gif Ne ne ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 03 16, 08:09)
tai iš kur tas vyras Elektrą ištraukė, jei ir Carmen nepatinka, ir iki Graikijos toli?

Ne mums - žemės kirmelėms, suprast hihihi.gif
Atsakyti