Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojate apie šį vardą- Elektra?

QUOTE(muminukas @ 2007 03 16, 08:09)
tai iš kur tas vyras Elektrą ištraukė, jei ir Carmen nepatinka, ir iki Graikijos toli?

kaip tai iš kur bigsmile.gif , iš VST lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 03 16, 11:23)
kaip tai iš kur  bigsmile.gif , iš VST  lotuliukas.gif

O gal iš ViSaTos? bigsmile.gif
Vakarų Skirstomieji Tinklai būtų per žemas lygis... schmoll.gif

Tikiuosi, Dziuga+ smarkiai nesupyks dėl mūsų bobiškų pakrizenimų mirksiukas.gif , bet tas troškimas būt nepaprastais ir neva nemase kartais jau net censored2.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 16 kovo 2007 - 23:42
Elektra, silumos energija...
Atsakyti
Liuks ir Elektra, ir Energija, jei dvynėms reikėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
nesamone, tiesiog paciam vaikui bus kosmaras g.gif
Atsakyti
tai ką jau visai normalių vardų nėra g.gif
Atsakyti
Pats vardas, turint omneyje graikiška kilmę nepaprastai gražus, bet pas mus jo nesupras... Nors aš būčiau už 4u.gif
Atsakyti
Man visai grazus, tik is "gladiatoriu kovu" ar kaip ta laida vadindavosi, istriges, ten viena moteris Electra buvo smile.gif

bet del reiksmes, tai man ne tas pats cia kaip Saule ar Azuolas kaip minejote, o kaip Sviesa, Itampa, Varza- is tos operos smile.gif

Saip tai, kodel gi ne mirksiukas.gif skamba graziai visai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 04 03, 12:25)
Man visai grazus, tik is "gladiatoriu kovu" ar kaip ta laida vadindavosi, istriges, ten viena moteris Electra buvo smile.gif

bet del reiksmes, tai man ne tas pats cia kaip Saule ar Azuolas kaip minejote, o kaip Sviesa, Itampa, Varza- is tos operos smile.gif

Saip tai, kodel gi ne  mirksiukas.gif skamba graziai visai cool.gif

užsieny būtų ok, nes Electra ir electricity ne tas pats. o LT asociacijos tik su el. energija
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 04 03, 12:36)
užsieny būtų ok, nes Electra ir electricity ne tas pats. o LT asociacijos tik su el. energija

Kodel gi, man tai visai ne su el. energija asocijuojasi, o su reiskiniu labiau, jei pasakytu zodi elektra, tikrai pirmiausia ne apie el. energija pagalvociau, o apie bendrai kaip reiskini, elektros iskrova ar pan.
Tada man Elektra panasiai butu kaip Ugnis (Liepsna) ar Vanduo smile.gif
Na, dar Kibirkstis galetu buti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 03 balandžio 2007 - 12:50
Na vakarietiškoj kultūroj tai ten tų Elektrų gana nemažai, ir Carmen Electra, ir filmas Elektra ir komiksas Elektra (komiksai vakarietiškoj kultūroj žymiai svarbesni nei pas mus), ir t.t. Kaip ir minėjo jau anksčiau moteriškės, Electra ir electricity skiriasi, tai ir vardas užsieniuose normalus.

Lietuvoje na nežinau. Man kažkaip irgi su įtampa nesiasocijuoja per daug, bet čia ko gero gal kad tiesiog pripratau jau prie to vardo.
Atsakyti
Nu as asmeniskai tai tikrai neduociau savo mergaitei tokio vardo schmoll.gif
Atsakyti