Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

Šiandien man buvo košmariška naktelė blink.gif : sapnavau, kad ruošiuosi kelionei, bet jaučiu, kad esu nėščia, ir visi planai griūtų, užtat niekam nesakau Visi aplinkiniai klausinėja dėl pilvo, o aš netikiu, kad taip gali būti, bet jaučiu ir net matau vaikiuko kojytės (kažkodėl žinau, kad mergytės) daužančias pilvą. O tada jau kaip verkiau, visą sapną prastaugiau balsu, nes manęs nieks neleido važiuot, atėmė lagaminus, o aš kaip pakvaišusi slėpiau judantį pilvą. Jausmas siaubingas, tokia klaiki tuštuma verysad.gif , kad atsibudau ir vis tyliai kartojau "ačiū Dievui"... unsure.gif Visą dieną tos klaikybės dar jaučiasi verysad.gif .
Galvoju, gal man taip sapnuojasi, nes iš tikrųjų labai planuoju kelionę ir labai noriu važiuot, o tas nėštumas ir baisus jausmas dėl jo, gal dėl to, kad dėl pirmo nėštumo taip ir neišvykau į Prancūziją ir turėjau atsisakyt darbelio verysad.gif , matyt, ta baimė kažkur many dar tūno unsure.gif
Atsakyti
Sapnavau pries kelias dienas, bet niekaip nepamirstu. Kad pilu i vonia is maiso siuksles, tokias juodas ir smirdincias. Ir galvoju, tai kaip man jas surinkt reikes. Ka galetu reiksti?
Atsakyti
Sapnavau, kad istekejau uz savo brangiausiojo.. tik aukso ziedai buvo paskolinti, bet sapne zadejom nusipirkti savo ir grazesnius ziedus.. kiek esu girdejus, vestuves sapnuoti ner labai gerai, ar ne? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZYTĖ @ 2005 05 18, 21:12)
Sapnavau pries kelias dienas, bet niekaip nepamirstu. Kad pilu i vonia is maiso siuksles, tokias juodas ir smirdincias. Ir galvoju, tai kaip man jas surinkt reikes. Ka galetu reiksti?

Gal laukia koks nemalonus reikalas? Nesciai moteriai reiketu pasisaugoti sveikata, net labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_ @ 2005 05 19, 07:27)
Sapnavau, kad istekejau uz savo brangiausiojo.. tik aukso ziedai buvo paskolinti, bet sapne zadejom nusipirkti savo ir grazesnius ziedus.. kiek esu girdejus, vestuves sapnuoti ner labai gerai, ar ne?  schmoll.gif

Nu nelabai gerai, gali buti kazkokios nesekmes.

Be to, pries pora dienu buvo 9 menulio diena, gana sunki. As pati sapnavau siuksles smile.gif
Atsakyti
As pries kokia savaite sapnavau, kad laikau ant ranku savo kate be uodegos. Uodega nutraukta voliojasi ant zemes, o ant jos ropoja bjaurus vabalas. Sapne man kate pasirode grazi ir be uodegos, pati kate jautesi irgi gerai. Kazkur dar dalyvavo mociute (atrodo ji ir nutrauke katei uodega). Ka tai galetu reiksti?
Siandien vel sapnavau savo kate, tik tupincia lauke labai slapia, pasaukiau - atbego visa patenkinta.
Atsakyti
jau kelintą naktelę sapnuoju vazonines gražias gėles. Kaži ką galėtų reikšti g.gif
Atsakyti
[quote=mucka,2005 05 19, 09:26]
As pries kokia savaite sapnavau, kad laikau ant ranku savo kate be uodegos. Uodega nutraukta voliojasi ant zemes, o ant jos ropoja bjaurus vabalas. Sapne man kate pasirode grazi ir be uodegos, pati kate jautesi irgi gerai. Kazkur dar dalyvavo mociute (atrodo ji ir nutrauke katei uodega). Ka tai galetu reiksti?
Siandien vel sapnavau savo kate, tik tupincia lauke labai slapia, pasaukiau - atbego visa patenkinta.
[/quote

Galimi nemalonumai del kitu zmonui kaltes, gal kazkas paves. Bet tikekimes, kad to isvengsi.
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 05 19, 09:39)
jau kelintą naktelę sapnuoju vazonines gražias gėles. Kaži ką galėtų reikšti g.gif

Kokios spalvos geles?
Atsakyti
tikekimes, kad nebus blogo pranasas. Arba visi nemalonumai issipres:)
dekui uz paaiskinima:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 05 19, 08:58)
Nu nelabai gerai, gali buti kazkokios nesekmes.

Be to, pries pora dienu buvo 9 menulio diena, gana sunki. As pati sapnavau siuksles  smile.gif

tikekimes, kad nesekmes aplenks smile.gif aciu Libra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 05 19, 09:50)
Kokios spalvos geles?

Žalios, įvairiausių rūšių vijoklinės gėlės rolleyes.gif
Atsakyti