o aš neseniai sapnavau kad man pakeitė visus dantis, na kaip sakant protezavo, dar pagalvojau kad tik nebūtų mažiau balti nei manieji, bet lygtai mačiau tokius nevisai baltus ptotezus? Ką tai galėtų reikšti?
QUOTE(Eimante @ 2005 05 24, 11:25)
Na as stabiliai sapnuoju kiekviena nakti ir dar kartais tokius sapnus, kad galeciau filmus po to is ju pastatyti
kartais net keliu daliu, su tesiniais...
Bet sianakt tai sapnavau, kad sodinu darzoves ir geles... Gal zinot ka tai galetu reiksti?

Bet sianakt tai sapnavau, kad sodinu darzoves ir geles... Gal zinot ka tai galetu reiksti?
Gali pasisekti kazkoks reikalas, tik reikes nemazai pastangu ideti.
QUOTE(eva @ 2005 05 24, 11:58)
o aš neseniai sapnavau kad man pakeitė visus dantis, na kaip sakant protezavo, dar pagalvojau kad tik nebūtų mažiau balti nei manieji, bet lygtai mačiau tokius nevisai baltus ptotezus? Ką tai galėtų reikšti?
Ko gero sunkoki isbandymai laukia, bet susidorosi su jais

QUOTE(Libra @ 2005 05 24, 10:51)
Gali pasisekti kazkoks reikalas, tik reikes nemazai pastangu ideti.

Ir vel pilna naktis sapneliu...Bet as taip puikiai juos visus atsimenu.
Sianakt sapnavau, kad sokau su savo buvusiuoju
ir isvis as ta ex ziauriai daznai sapnuoju, nors tikrai apie ji negalvoju!!
Ir dar sapnavau, kad susergu mmm
bet cia del to, kad is vakaro maude pilva ir vis galvojau, kad jau...

Ir dar sapnavau, kad susergu mmm

Na šianakt tai sapnavau super košmarą.
Naktis. Tamsu. Aplinkui juoda. Matomumas prastas. Matau tik konturus. Esu prie upės ar ežero kranto. O ten - lavonai. Daug lavonų. Plaukioja vandenyje. O aš jų nebijau. Prabundu. Už lango tamsu. Namie lavonų nėra. Tik sūnus šalia miega. Patikrinu. Kvėpuoja. Apsiverčiu ant kito šono. Užmiegu. Iki žadintuvo skambučio nieko nebesapnuoju.
Ką galėtų tai reikšti?
Naktis. Tamsu. Aplinkui juoda. Matomumas prastas. Matau tik konturus. Esu prie upės ar ežero kranto. O ten - lavonai. Daug lavonų. Plaukioja vandenyje. O aš jų nebijau. Prabundu. Už lango tamsu. Namie lavonų nėra. Tik sūnus šalia miega. Patikrinu. Kvėpuoja. Apsiverčiu ant kito šono. Užmiegu. Iki žadintuvo skambučio nieko nebesapnuoju.
Ką galėtų tai reikšti?

QUOTE(pupa @ 2005 05 26, 16:08)
Na šianakt tai sapnavau super košmarą.
Ką galėtų tai reikšti?
Ką galėtų tai reikšti?

Nelabai koks sapnas. Kazkokios nelabai geros permainos. Gal per daug pasitiki zmonemis?
QUOTE(Eimante @ 2005 05 26, 15:13)
Ir vel pilna naktis sapneliu...Bet as taip puikiai juos visus atsimenu.
ir isvis as ta ex ziauriai daznai sapnuoju, nors tikrai apie ji negalvoju!!

Lauk sekmes, kazkoks reikalas pasiseks.

Libra, kaip gerai, kad cia turim tave!

QUOTE(Eimante @ 2005 05 27, 08:27)
Aciu

Po ivykio apvertusio mano gyvenima, pradejau tiketi sapnais, nes tai ir issapnavau

QUOTE(ingadesu @ 2005 05 27, 13:52)
Po ivykio apvertusio mano gyvenima, pradejau tiketi sapnais, nes tai ir issapnavau 

O ka sapnavai?