Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Libra @ 2005 05 27, 08:39)
Nelabai koks sapnas. Kazkokios nelabai geros permainos. Gal per daug pasitiki zmonemis?

Jo, permainos tikrai nelabai geros - atleidžia iš darbo cry.gif Pajamos sumažės, paskolą turėsim imti mažesnę. Taigi, mūsų svajonė, turėti namučius, pradėjo po truputį bliukšt cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad turiu maza leliuka, ji maitinau krutimi. labai nervinausi, kad pamirsau kaip reik auginti vaikus smile.gif Ka tai galetu reiksti? Vaikai ko gero rupestis, nors vyras sako , kad vaikai tai dziaugsmas. O is tikro, ka reiskia, gal kas zinot?
Atsakyti
hmm.. labai nustebino sios nakties sapnas.. sapnavau kad zvejoju ir pagavau dvi mazytes sidabrines zuveles.. bet esme tame kad as apie zvejyba visiskai nenusimanau ir niekad gyvenime nesu to dariusi.. ka tai galetu reiksti? net meskeres istraukt nemokejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 03, 10:00)
hmm.. labai nustebino sios nakties sapnas.. sapnavau kad zvejoju ir pagavau dvi mazytes sidabrines zuveles.. bet esme tame kad as apie zvejyba visiskai nenusimanau ir niekad gyvenime nesu to dariusi.. ka tai galetu reiksti? net meskeres istraukt nemokejau biggrin.gif

Mane panasus sapnas ispejo apie nestuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 06 03, 23:25)
Mane panasus sapnas ispejo apie nestuma  smile.gif

tik nesakyk kad tai sapnavai jau budama nescia.. nes apsizliumbsiu..
toks dalykas kad pries menesi buvau pas bureja ir vis krito nestumo korta.. pries savaite buvau jau pas kita.. irgi ismete kad pastosiu.. liepe saugotis labai.. jei jau po visko tai ka cia beprisisaugosi cry.gif ziauru..
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 04, 00:44)
tik nesakyk kad tai sapnavai jau budama nescia.. nes apsizliumbsiu..
toks dalykas kad pries menesi buvau pas bureja ir vis krito nestumo korta.. pries savaite buvau jau pas kita.. irgi ismete kad pastosiu.. liepe saugotis labai.. jei jau po visko tai ka cia beprisisaugosi  cry.gif  ziauru..

Kodel ziauru? Gal kaip tik i gera mirksiukas.gif Vaikai zino kada pas mus ateiti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 04 birželio 2005 - 01:03
QUOTE(Libra @ 2005 06 04, 01:01)
Kodel ziauru? Gal kaip tik i gera  mirksiukas.gif Vaikai zino kada pas mus ateiti  smile.gif

Tai visgi sapnavai jau nescia budama? Ziauru todel kad as esu jau viena.. studiju dar tik pries paskutiniai metai.. viskas paprasciausia sugriutu.. nes dabar man svarbiausia mokslas, kurio su vaiku nepasibaigciau.. ir vienai auginti ji.. kazkaip geriau to nebutu.. o dar pries menesi menesiniu kaip ir nebuvo.. nu tik biski patepliojo.. tai galvojau sutriko del kazko.. dabar jau bijau.. nu greit turetu but mano dienos.. jei neprasides reiks eit i vaistine - testa pirkt cry.gif ir stengtis daugiau tokiu dalyku nebesapnuot doh.gif
Atsakyti
gal mamytes ir man pades issiaiskinti sios nakties sapna, neduoda ramybes negaliu...ir siaip gyvenime yra permainu..nezinau ka manyti...

sapnas: ramaus vandens telkinys uzdaroje patalpoje,vanduo svarus, ant vandens ant plausto is rastu guli popiezius (amzina atilsi) negyvas, atsikelia trumpam ir vel numirsta ir nuskesta po vandeniu, bet toks jausmas,kad po vandeniu kita erdve, kitas povandeninis pasaulis. as ten buvau ir verkiau prie popieziaus, atejo daug kunigu ir vienas mane isvede i vandens pavirsiu...islipusi po kiek laiko atsiduriau ant seneles geliu darzelio takelio...viskas.

ka tai gali reiksti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 01, 08:19)
kai taip sapnuoji, niekad nesipildo  smile.gif  Bus priešingai, viską spės.

Labai aciu,kad nuraminot smile.gif Pirmas egzas islaikytas,o antrasis buvo vakar(dukra i liceju stoja).
Laikykit spygas,nes rezultatai ketvirtadieni ziuresim ar viskas bus gerai huh.gif
Atsakyti
mano sios nakties sapnas blink.gif :
as su kazkokiais nepazystamais zmonem plaukiu laivu ir staiga suprantam,kad skestam.kazkas (gal kapitonas) liepe nupjaut stieba blink.gif bet tai nepadejo ir visi atsidurem vandeny.bandem susikabint,kazkaip bendrom jegom issilaikyt,bet tada supratom kad mes esam upej prie mano sodo (Nery),o vandens mums iki pazastu blink.gif tada nuplaukem sau i kranta.kur visi pasidejo-neaisku,bet zinau,kad as nuejau sau i sodyba lyg niekur nieko...
nu ir kvailas siuzetas biggrin.gif gal kas zino ka tai reiskia??
Atsakyti
sapnavau toki sapna.. nebesuprantu nieko.. gal kas sugebesit paaiskint.. gal tai ne tik kad issipilde bet gal ir turi kazkokia reiksme?
zodziu susipazinau su vaikinu, jis daug ruke.. as visiskai nerukiau.. paskui musu santykiai visiskai nutruko.. ir tada as pradejau rukyti.. viena nakti cia ne per seniausia sapnuoju: 'as pas ji namie, pasislepus balkone rukau.. o jis atejas pamato ir pakelia triuksma, kad ka tu cia dabar smardini namus..' ir pabudus taip pagalvojau, nesamone kazkokia susapnavau, rukantis zmogus del tokio dalyko saukia biggrin.gif
po keliu dienu papasakoju jam sapna o jis sako: 'zinai, as metes, jau pora menesiu..' as tokia vaaaaaaaaaau.. blink.gif as gi ir sapnavau ji kaip nerukanti zmogu, nors visad kiek pazinojau nebuvau macius be cigaretes.. paskui dar jis sako: 'bet vistiek nesamoningas tas tavo sapnas, tu gi nerukai' biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bimbale: 05 birželio 2005 - 12:46
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 04, 11:37)
Tai visgi sapnavai jau nescia budama? Ziauru todel kad as esu jau viena.. studiju dar tik pries paskutiniai metai.. viskas paprasciausia sugriutu.. nes dabar man svarbiausia mokslas, kurio su vaiku nepasibaigciau.. ir vienai auginti ji.. kazkaip geriau to nebutu.. o dar pries menesi menesiniu kaip ir nebuvo.. nu tik biski patepliojo.. tai galvojau sutriko del kazko.. dabar jau bijau.. nu greit turetu but mano dienos.. jei neprasides reiks eit i vaistine - testa pirkt  cry.gif  ir stengtis daugiau tokiu dalyku nebesapnuot  doh.gif

jei ką ( nestuke.gif ) , tai mokslus tikrai įmanoma pasibaigti ir dar kitus pradėti...(patirtis). laikykis, viskas bus gerai, mokslams (ypač kai nešioji) netrukdo, man net gi atvirkščiai, geriau sekėsi susikaupti, geresni rezultatai buvo, kažkaip atmintis geresnė.
niu, laikykis, kad tik viskas būtų gerai, bet kokiu atveju, turi būti gerai. 4u.gif
Atsakyti