Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

aciu Brazke..

Eimante, as irgi daznai sapnuoju ex.. kad sugrista pas mane g.gif
vienas zmogus sake kad labai blogai reiskia toki sapnai cry.gif blink.gif bet ka butent tai taip ir nepaaiskino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 06 17, 14:46)
aciu Brazke..

Eimante, as irgi daznai sapnuoju ex.. kad sugrista pas mane  g.gif
vienas zmogus sake kad labai blogai reiskia toki sapnai  cry.gif  blink.gif  bet ka butent tai taip ir nepaaiskino  schmoll.gif

As tai nebutinai sapnuoju, kad grizta pas mane, bet siaip visokiausio turinio sapnu...Bet zinai ka, tada geriau galvokim, kad tie ex taip daug apie mus galvoja, kad net mum sapnuojasi biggrin.gif biggrin.gif vis geriau, nei galvoti, kad tie sapnai ka bloga reiskia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2005 06 17, 11:38)
Oi, aciu Librai ir Brazkei!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siandien vel, eilini karta sapnavau savo ex... blush2.gif  nu zinokit karta i savaite tai butinai "privalau" ji susapnuoti!  doh.gif

O tu pabandyk sekti ivykius po sapno, tada zinosi ka reiskia tie sapnai, ispeja apie gerus dalykus arba apie blogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 06 17, 21:22)
O tu pabandyk sekti ivykius po sapno, tada zinosi ka reiskia tie sapnai, ispeja apie gerus dalykus arba apie blogus  smile.gif

Svarbiausia, kad ta ex pradejau sapnuoti jau keleta menesiu (7 ar 8) taip kas savaite stabiliai, bet butent tuomet kai isvaziavau i uzsieni su savo naujaja meile blush2.gif Ir dabar ka tik grizau is tevynes, prabuvusi ten 2 savaites, per kurias teko pamatyti ir ex (miestas nedidelis). Mazdaug 80% ka sapne jis man sakydavo, pasake ir dabar realybej ir ivykiai kai kurie sutapo ir sapno ir realybes ( jo gyvenimo ivykiai). O po sapnu kazkaip ivykiu nesekdavau, nes net negalvojau, kad gali but kokie ispejimai. Tiesa, kuo dazniau sapnuoju ex, tuo daugiau tuomet nesusipratimu su dabartiniu... doh.gif cia tik siaip sau pastebejimas...

P.S. Treciadieni grizau is Lt, o jau is ketvirtadienio i penktadieni mano "brangusis ex" prisisapnavo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ką gali reikšti gyvatės? Mačiau vieną labai skaidrią, su oranžine juosta šone. Ir labai baisiai šnypštė. O aš žiauriai bijojau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa @ 2005 06 20, 20:49)
Ką gali reikšti gyvatės? Mačiau vieną labai skaidrią, su oranžine juosta šone. Ir labai baisiai šnypštė. O aš žiauriai bijojau blink.gif

Saugokis priesiu, jeigu neikando, tai nenukentesi, bet tave pagasdnis kaip reikia.
smile.gif
Atsakyti
Šiandien sapnavau, kad klasiokas mane šukėmis braižė - kojas, delnus, veidą. blink.gif . Aš bėgu, jis vejasi ir taip visą naktį blink.gif blink.gif blink.gif . Tiesa, viena klasiokė mane gynė nuo, bet jis vistiek pasivydavo. Ką tai galėtų reikšti g.gif . Vidurinę baigiau daugiau nei prieš 10 metų, nei galvojau apie klasiokus nei ką šiom dienom. P

Padėkit išsiaškinti smile.gif .
Atsakyti
Aha, žiūriu - mano šaltinio apie sapnų išaiškinimą koncepcija skirtinga nuo Libra naudojamo šaltinio biggrin.gif . Maniškiame šaltinyje ir yra akcentuota, kad tai ne ateities ar įvykių pranašavimas (su šiais dalykėliais nesu susipažinusi), o, paprastai kalbant, neuronuose vykstančių cheminių procesų ir elektros impulsų kombinacijų prasmės iššifravimas mirksiukas.gif . Ten taip nėra parašyta - pati prisiminiau "mokyklinę terminologiją" biggrin.gif . Žodžiu, tęsiu:
To pupa : Išminties poreikis (gyvatė), būtinybė tapti įžvalgiu, apdairiu (oranžinė), vidinių jausmų stoka (klausa). Čia tai, ką tu akcentavai, vadinasi kiti tavo šio sapno elementai (kurių nenurodei) sudarytų šių akcentų kontekstą smile.gif.
To sole : tavo sapnas komplikuotas, o duomenų beveik nėra wink.gif . Bėgimas - siekis pasislėpti nuo visko. Čia gal daugiau pakomentuos kas nors, kas susipažinęs su tradiciniais sapnų aiškinimais.
Tuo atveju, jei norima išpešti naudos apie save (tokia yra maniškės metodikos intencija), reikalinga ištyrinėti visą sapno turinį, kuris iš pirmo žvilgsnio yra tarsi nereikšmingas ir nepastebimas. Dėl to, kad jis lieka nepastebėtas, ir kyla jausmas, jog kažkas liko pražiopsota, lyg ir kažkas kažką turėtų reikšti - ir pirmiausia dėmesį fokusuojam į pastebimiausią sapno elementą, ir apsigaunam! Na, aš čia iš savo patirties pavariau mirksiukas.gif . Atvejis su sole man primena kai kuriuos mano sapnus, kuriuos sukėlė išorinės jėgos - tada sapno eiga būna fantasmagoriška, net sapne kyla netikėtumo ir nuostabos įspūdis; o kartą buvo ir užknisantys pasikartojimai, pasireiškiantys mano buv. grupiokės pavidalu. Tai man kilo įtarimas (sapne), kad mane apgaudinėja - ir kad tas vaizdinys visai ne grupiokė. Žodžiu, aš ją puoliau (sapne), atspardžiau kaip Ksena, ji paplūdo kraujais ir apsigaubė kažkokiom putom, o mano kojų smūgiai smigo lyg į žele. Tai man tapo visai aišku, kad su žmogumi tai neturi nieko bendra. Vaizdinys atstojo, pasikartojimai liovėsi ir daugiau niekada nepasikartojo.
Atsakyti
QUOTE(sole @ 2005 06 21, 08:12)
Šiandien sapnavau, kad klasiokas mane šukėmis braižė - kojas, delnus, veidą.  blink.gif . Aš bėgu, jis vejasi ir taip visą naktį  blink.gif  blink.gif  blink.gif . Tiesa, viena klasiokė mane gynė nuo, bet jis vistiek pasivydavo. Ką tai galėtų reikšti  g.gif . Vidurinę baigiau daugiau nei prieš  10 metų, nei galvojau apie klasiokus nei ką šiom dienom. P

Padėkit išsiaškinti    smile.gif .

Jeigu tu netekejusi - gali buti nusivilymas meileje.
Begimas - gal vengi priimti kazkoki svarbu sprendima, ilgai abejoji?
Isspresti problemas pades draugai.
Atsakyti
Sveikutes, pries pora dienu sapnavau, kad laukiuosi ir sapne buvau del to labai issigandusi doh.gif niekaip tas sapnas man is galvos neiseina, gal galit padeti issiaiskinti ka tai galetu reiksti? g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2005 06 21, 15:21)
Sveikutes, pries pora dienu sapnavau, kad laukiuosi ir sapne buvau del to labai issigandusi doh.gif  niekaip tas sapnas man is galvos neiseina, gal galit padeti issiaiskinti ka tai galetu reiksti? g.gif  aciu 4u.gif

Kokia tavo seim. padetis?
Atsakyti
turiu drauga, kartu gyvenam blush2.gif
Atsakyti