QUOTE(laguna @ 2005 06 25, 08:11)
Issiaikinau, kad pinigine vyriska sapnuoti- paslapti laikysi.
Pinigus sapne rasti- pasiseks zaidimuose ar losime.
O is tikruju manau kad reikia bendrai sapna aiskinti o ne po daikta. Nes jis tikrai logiskas, kad ir tos policijos masinos.
Na merginos padekit

. Nes man sirdis dreba, kad tik kokios bedos neprisisauk.
Sapnas turiningas

, siužetą nupasakojai smulkiai (tokio neteko bandyt šifruoti), galėčiau pabandyti - tačiau, nors sapną ir reikia aiškinti "bendrai", bet be atskirų elementų (taip pat ir šalutinių, arba kurie atrodo šalutiniais) nieko negaliu padaryti, nes atskiri elementai reiškia ne tą, kuo atrodo sapne (antraip nieko aiškinti ir nereikėtų). Tavo atveju būtų naudinga žinoti pinigų sumas (arba "menamas" sumas - atseit, kaip tau atrodo, kad ten buvo). Tokie niuansai - gal buvo auksinių, sidabrinių, varinių monetų? Koks monetų kiekis ir kokie nominalai (atskirai tas ir atskirai tas) - kadangi sapnavau ne aš, tai visiškai neįsivaizduoju

. Kiek ratų iš šieno buvo? Kekvieno skaičiaus reikšmė kita, todėl intervalai netinka - reikia vieno skaičiaus

. Na, pas tave daug visko, labai daug, ir prie visko, ką parašei, reikėtų visų tavo sapnuotų objektų spalvų, formų (geometrinių), krypčių, pasaulio šalių atžvilgiu krypčių, paros laiko, saulės, mėnulio - žodžiu visko, ką matei

. Siužetas siužetu, bet jei pagal jį statyti filmą, tai galima susukti 50 skirtingų filmų ir nė vienas nebus adekvatus tavo sapnui

. O mums gi reikia to tikrojo, antraip bus paklaidų

.
Dėl sapno elementų reikšmių - mano šaltinis nėra sapnininkas, todėl atskirų detalių aiškinimas skiriasi nuo tradicinio, o pats išaiškinimas nėra ateities įvykių prognozė ar modeliavimas. Galima sakyti, kad mano šaltinio pateikiamas išaiškinimas yra apie sapnuojančiojo vidinį "aš" ir apie tai, ką jis sufleruoja. O sufleruoja (t.y. perspėja) apie tai, kokie yra trūkumai ir kas taisytina.