Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(vauga @ 2005 10 12, 12:11)
paziurek temos pradzioj yra parasyta apie gyvates ir peles wink.gif paieskoj susivesk " gyvat* " ir rasi.
o siaip gyvate- pasalunas, netikras draugas, o peles - lygtais vagystes  g.gif
vienzo, analizuokis  mirksiukas.gif  bet siaip tai keista, kad pele norejo uzmust gyvate, o ne atvirksciai.. Gal kartais svajoji uzmusti savo sefa, a?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sapnuoti peles ar žiurkes točnai reiškia vagystę doh.gif aš kelias naktis sapnavau mažiukus peliukus ir apvogė mano sesę cry.gif
Atsakyti
QUOTE(NiceMagic @ 2005 10 12, 21:03)
gal kuri zinot ka reiskia sapnas kad tapai pagrobiku auka....? ir dar as labai daznai sapnuoju keliones...beveik visada kazkur keliauju...o kartais buna kad isisruosi kazkur isvykti bet iskyla dauk kliuciu ka tai galetu reiksti?

kiek zinau, svarbiau yra ka tu jautei sapnuodama, kokios emocijos tave aplanke. Jei tu jautei azarta, nuotykio jausma budama pagrobta, tai turbut tau tiesiog atsibodusi namu rutina.. Jei blogai jauteisi, issigandusi - gal turi sunkumu, ar jautiesi suvarzyta savo darbuose ir jausmuose? Ir gal noretum issivaduoti is tos busenos, pabegti, bet kazkas trukdo?
mergaites, as cia tik savo nuomone reiskiu, neturiu jokio atitinkamo issilavinimo, taip kad galiu ir klysti blush2.gif
Atsakyti
gal galite pasakyti, ką reiškia, kai vyras nėščią moterį sapnuoja?
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2005 10 13, 08:40)
kiek zinau, svarbiau yra ka tu jautei sapnuodama, kokios emocijos tave aplanke. Jei tu jautei azarta, nuotykio jausma budama pagrobta, tai turbut tau tiesiog atsibodusi namu rutina.. Jei blogai jauteisi, issigandusi - gal turi sunkumu, ar jautiesi suvarzyta savo darbuose ir jausmuose? Ir gal noretum issivaduoti is tos busenos, pabegti, bet kazkas trukdo?
mergaites, as cia tik savo nuomone reiskiu, neturiu jokio atitinkamo issilavinimo, taip kad galiu ir klysti  blush2.gif

žinai, aš irgi pamaniau, iš kur tu taip viską gerai žinai apie sapnų emocijas ir tų emocijų reikšmes g.gif o tu pasirodo interpretuoji.. mirksiukas.gif
o kodėl tu manai, kad tas sapnas susijęs su namais, o ne pvz. su darbu ar meile, aaaa? g.gif mirksiukas.gif
aš iš sapno visada išimu kažkokią super svarbią detalę ir pagal ją žiūriu ką sapninkas rašo (tiksliau draugė pažiūri ir parašo). na, pvz. jeigu sapnuočiau pagrobimą, tai net nežiūrėčiau ką reiškia, nes tai tikrai gal daugiau su emocijomis ar pervargimu susiję, bet jei pvz. kokį keistesnį (kaip pelės ir pan.), va tada ir domėčiausi ax.gif
čia mano nuomonė, nes nesu akla sapnininkų pasekėja mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NiceMagic: 13 spalio 2005 - 14:08
sapnavau kad esu mazam kaimely...ir noriu is ten isvaziuoti bet visi keliai uzdari....neimanoma isvaziuoti bet tokia iseitis liko kad reikia plaukti per jura is to kaimelio iki savu namu kurie uz kokios 140 kilu biggrin.gif tai ir plaukiau keisciausia kad atplaukiau iki savo miesto biggrin.gif bet jis pasikeites nebetoks kaip anksciau... idomu ka visa sita nesamone reiskia...ir labai daznai panasus sapnai buna..biggrin.gif
Atsakyti
kažkokie sapnai įdomūs mano paskutines dvi naktis, gyvūnėlius visokius sapnuoju, aną naktį gyvatę ir žiurkė, šianakt vorą g.gif blink.gif
Atsakyti
Na šį kartą ir man įdomu išsiaiškinti viena savo sapną. Nerandu niekur tikslesnes informacijos, vis nuotrupos. Gal kuri padės išsiaiškint?

Sapnuoju kad teku antrą kartą (esu jau ištekejus kolkas tik 1 santuoka), teket nenoriu visiškai ir nežinau, kas mane verčia tai daryti. Esu gražia suknele, prie durų laukią labai ilgas nuostabus juodas limuzinas, o aš verkiu, tekėt nenoriu, sapne suvokiu kad tai jau antra santuoka bus, nors nesuvokiu kur dingo pirmoji santuoka. Blaškasui noriu pabėgt. O dar keisčiausia, kad mano būsimas antras vyras sapno eigoje tris kartus keičiasi, t.y. jaunikis- vis kitas vyras. Pirma sapnuoju, kad tai mano dabartinis vyras, vėliau jis tampa kažkokiu gal net neegzistuojančiu žmogumi, nes jo netpažinau sapne, o dar vėliau tas nepažystamą pakeičia pažįstamas draugas iš vaikystės (su kuriuo nesiejo niekada jokie jausmai). Vestuvės vienos ir jaunikis lyg vienas tik jo veidas ar asmenybe keiciasi tris kartus.

Žinau, kad vestuves sapnuot ištekėjusiai moteriai- vaikai, buti nelaimingai nuotakai- nemalonumai. Bet ta jaunikiu kaita ir nenoras teket?
Atsakyti
Išaiškinkit ir man mano sapną, please...
sapnuoju, kad žiūriu draugo atsiųstą DVD. ten rodo kaip jis filmuoja savo dukrą, kuriai jo žmona kerpa plaukus. Visi patenkinti, šypsosi. O aš sėdėdama prie kompo įkišu koja į šiukšlių maiša, kuris stovi po stalu. mano mama atsisukusi klausia ar įkišau koją į šiukšlių maišą, bet aš atkakliai ginuosi, kad nekišau nieko. Tada ji uosto tą mano koją, ir sako:"smirda šūdu".
Atsikėliau ryte su negera nuojauta, ir mintys apie tą sapną niekaip neapleidžia.
Atsakyti
ka reiskia sapnuoti pakaruokli? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Christa @ 2005 10 15, 00:04)
Išaiškinkit ir man mano sapną, please...
sapnuoju, kad žiūriu draugo atsiųstą DVD. ten rodo kaip jis filmuoja savo dukrą, kuriai jo žmona kerpa plaukus. Visi patenkinti, šypsosi. O aš sėdėdama prie kompo įkišu koja į šiukšlių maiša, kuris stovi po stalu. mano mama atsisukusi klausia ar įkišau koją į šiukšlių maišą, bet aš atkakliai ginuosi, kad nekišau nieko. Tada ji uosto tą mano koją, ir sako:"smirda šūdu".
Atsikėliau ryte su negera nuojauta, ir mintys apie tą sapną niekaip neapleidžia.

Visaip galima ta tavo sapna isaiskinti bet reikia zinoti kaip tu su tuo graugu "draugauji" i siuksles koja kist vienareiksmiskai blogai tik ar tas siuksles ar ne tavo draugo ?o gal tu skiri ta drauga su seima nu cia visaip galima interpretuoti...o mama nori tave apsaugoti nuo tu siuksliu as aisku ne burtininke as tik mokausi.... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
kaip jau rasiau anan nakt sapnavau pakaruokly blink.gif o sianakt sapnavau kad pati laikausi persisverus per balkona uz tureklu.. taip kybau o balkone stovi mano mama ir draugai ir lyg niekur nieko kalbasi su manim blink.gif o as net nebijau kad nukrisiu.. tiesiog kybau ir kalbuosi..

ka tai galetu reiksti g.gif labai jau panasus tie abu sapnai.. g.gif
Atsakyti