Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

4u.gif merginos, prašyčiau komentarų: sapnai du, per vieną naktį, susiję dydžiu...
pirmasis - einu Palangoje, jūros tiltu ir matau jūrą, nuostabiai gražią - didžiulės baltai putotos bangos.. kažkokia moteriškė bėgo link kranto, o aš svaigau nuo grožio kol neapipylė banga kojų.. ne audra (šviesu), ne purvina.. tada suprasčiau...
antrasis sapnas - nešu kinišką rožę, kol tėčio kambaryje - koks metras nuo žemės, kai atsiduria manajame - remiasi į lubas, didžiulė rožė, ir tokia mintis - na kaip aš dabar miegosiu po medžiu?
abu sapnus sieja - DYDIS.. ką tai galėtų reikšti?
Atsakyti
Na ir aš norėčiau sužinot,ką galėtų reikšt dėles sapnuot?sapnavau,kad pagasdinimui draugė atnešė delių,viena iš jų man įsikibo į žandą. Jausmas ne koks kad ir sapne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(desta @ 2005 10 05, 19:41)
Na ir aš norėčiau sužinot,ką galėtų reikšt dėles sapnuot?sapnavau,kad pagasdinimui draugė atnešė delių,viena iš jų man įsikibo į žandą. Jausmas ne koks kad ir sapne  doh.gif

tas spnas tau kaip perspejimas jei neturi priesu tai atsiras o jei turi saugokis kazka jie rezga g.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot ką reiškia sapnuot mamos auksinį žiedą su rubino akute ir tokius masyvius karolius?
Atsakyti
As sianakt sapnavau,kad zuvis tinklu gaudziau. Vat sito tai nesuprantu ir neisivaizduoju ka tai turetu reiksti.
Atsakyti
Kiek pamenu žuvį gaudyt ar tik ne nėštumas?
Atsakyti
O ką reiškia toks durnas sapnas, kurį sapnavau per paskutinius tris mėnesius jau gal kokius 15 kartų ( įtariu ir daugiau, tik ne viską pamenu). Sapnuoju, kad mane be proto įsimylėjo kažkoks vyriškis nors šiaip realybėj toks personažas neegzistuoja... Kažkodėl atsibundu stipriai sukrėsta... ir tas durnas sapnas vis kartojas ir kartojas, vis dažniau ir dažniau... nu nieko nesuprantu... g.gif Nesuklyskit- jokios erotikos, jokio sekso, tik kažkokio tipo persekiojimas....Ką tai galėtų reikšti... g.gif
Atsakyti
Vobla- jautiesi stebima ar persekiojama realybėje matyt..
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 10 06, 12:51)
Vobla- jautiesi stebima ar persekiojama realybėje matyt..

Nu kad ne unsure.gif tikrai ne...tiesiog tai neįmanoma...Jei būtų kažkoks realus asmuo- o dabar- personažas grynai sapninis...
Atsakyti
Puseserė sapnavo, kad aš laukiuosi įdomu ką tai galėtų reikšti.
Ji ištekėjusi, sako, kad ištekėjusioms moterims nėra labai gerai sapnuoti nėščias moteris ar aš klystu?
Atsakyti
Nu tikiuosi,kad tos zuvys kazka kita reiskia. fear.gif Geriau jau nereikia,man dvieju jau per akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 10 06, 14:00)
Kiek pamenu žuvį gaudyt ar tik ne nėštumas?

ir as kiek girdejau zuvis-nestuma reiskia mirksiukas.gif
Atsakyti