Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

QUOTE(Kopa @ 2005 01 21, 09:25)
Kur žiūrėti tą Palmiros horoskopą?
Būna kartais, kad sapnuoji kokį tai veiksmą labai ilgai, net nusibosta...

Šią naktį siuvau..Turbūt pusę nakties. Keičiau užtrauktuką vaikiškam kombinezone- kažkokiai labdarai. Nusibodo man siūti, o reikėjo skubėti. sapnas baigėsi, o buvau dar nepabaigusi- staiga prisiminiau, kad cm liko nepabaigtas siūti.

Sapnininkuose nieko doro nepaaiškino, gal mamos žinot?

Gal yra kokie santykiai, kuriuos palaikai tik tu? Greiciausiai tie santykiai gali nutrukti smile.gif
Atsakyti
Šią savaitę sapnavau, kad mano plaukai labai ilgi (iki juosmens), tiesus ir tamsūs su kirpčiukais (gyvenime aš šviesi, garbanuota ir be kirpčių). Įdomu ar šis sapnas turi kokią nors reikšmę? Gal žinote?
Atsakyti
Gyvatės mane kandžiojo šiąnaktį, viena tokia didžiulė net du kartus. Jutau skausmą.
Lyg ir apkalbas reiškia, ar taip?

O žuvys? mačiau kelis šimtus miegančių žuvų vandens paviršiuje, atsimerkusios, bet nejudančios.
Atsakyti
As irgi gyvates dvi sapnavau. Tik jos manes nekandziojo, bet as ju labai bijojau. I gala sapno kazkas ant vienos uzlipo ir sutraiske. Kita liko gyva bet niekaip negalejau pamatyti kur ji pasislepe. Jos tokios grazios buvo tamsios su oranziniais dryziais (o gal oranzines su tamsiais dryziais... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2005 01 24, 15:16)
As irgi gyvates dvi sapnavau. Tik jos manes nekandziojo, bet as ju labai bijojau. I gala sapno kazkas ant vienos uzlipo ir sutraiske.

Prisiminiau, kad aš pati vieną pertrėškiau, kuri puolė, taip apaudžaiu už kaklo, kol pertriško:) Nors nenorėjau..

Na, kas išaiškins mūsų peripetijas? tongue.gif
Atsakyti
O aš labai bijau vandenį sapnuoti- kai tik susapnuoju už dienos ar dviejų mano lelkos suserga sad.gif Angsčiau, kol neturėjau 2.gif , tai nuspėdavau apie savo artėjančią ligą, dabar tenka sirgti be perspėjimo smile.gif
Atsakyti
Gyvates - pavojus is moteru puses. Bukit atsargios su draugemis, nepasakokit visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 01 24, 13:51)
O žuvys? mačiau kelis šimtus miegančių žuvų vandens paviršiuje, atsimerkusios, bet nejudančios.

Libra, o žuvys. Aš kai pastojau, sapnavau žuvį, kai pusserė pastojo- taip pat. dabar vėl. Tikėtina, kad kartosis situacija? Ar kitą reikšmę turi?
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 01 25, 10:48)
Libra, o žuvys. Aš kai pastojau, sapnavau žuvį, kai pusserė pastojo- taip pat. dabar vėl. Tikėtina, kad kartosis situacija? Ar kitą reikšmę turi?

Beje, as irgi nezinodama kad pastojau sapnavau kad gaudau rankomis 2 zuviukus.
O tavo sapno greiciausiai kita reiksme, nes ten buvo daug mieganciu zuvu. Jeigu tu matei zuvys, reiskia buvo tyras ir svarus vanduo? Taip? O tai reiskia gera, laiminga, ramu gyvenima. As suprantu taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2005 01 25, 10:59)
Beje, as irgi nezinodama kad pastojau sapnavau kad gaudau rankomis 2 zuviukus.
O tavo sapno greiciausiai kita reiksme, nes ten buvo daug mieganciu zuvu. Jeigu tu matei zuvys, reiskia buvo tyras ir svarus vanduo? Taip? O tai reiskia gera, laiminga, ramu gyvenima. As suprantu taip smile.gif

Vis dėl to ne vanduo ten buvo esmė, nes jo beveik nesimatė, beveik kaip oras. O žuvis kažkam norėjau parodyti, tipo kaip gražiai miega, bet tada jos dingo ir atsirado kaip parduotuvėj ant prekystalių sušaldytos ir be galvų.
Libra, su tavim aptarinėju ne todėl, kad būtent tą sapną noriu kuo tiksliau išsiaiškinti, bet noriu išmokti suprasti nors kiek sapnus. Šiek tiek pati interpretuoti.
Atsakyti
Sapnavau kadpadariau avarija su masina, po to atsikeliau, pamaitinau leliu ir vel toliau uzmogaus sapnavau kad papuolem i avarija tik jau mama vairavo g.gif g.gif . Itariu nelabai gera reiksme sad.gif sad.gif
Atsakyti
As siandien sapnavau kad labai labai ilgai ieskojau taksi, poto prie manes priejo lenkas taksistas ir pasake kad niekur manes nevez nes nevietinis laugh.gif
Ka tai reiskia? g.gif
Bet taksi ieskojau puse nakties doh.gif
Atsakyti