Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnų reikšmės

as tai labai tikiu sapnais...siaip pasitaikydavo kad issipildo..pavz.laikiau mokykloi matkes egza o pries rezultatus suzinant sapnavau kad gavau sesis ir verkiau verkiau per miegus ir ka manot tai gavau 5 tai verkiau dar daugiau..bet cia tai nieko per kuciu nakti susapnavau sauleta pakrante...lusnele ir kad ant jos banga didziule atsirita ...nu atsikelus nuotaika prasta nes sako ka kuciu nakti susapnuosi tai toki ir metai bus????o kita diena cunamis atsirito..tai man tik po keliu diena atejo i galva ka as sapnavau..ir dabar koki 5 sapnai iseiles issipilde...nezinau kaip paaiskintvyras sako jau geriau tu nesapnuok nieko...bet????
o del nestumo tai as pastoviai vaikus sapnuodavau ir gandrus...ir ka susilaukiau neuzilgo??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
gal ir man galetumet kanors paaiskint apie sapna? jau kai susapnavau, tai visa diena galva lauzau. Sapnavau savo vestuves, kad as einu zenytis su juoda vestuvine suknele ir modeli labai gerai atsimenu, bet einu viena, nes mano draugas isvaziaves i varzybas(o taip is tikruju yra) ir negali eit su manim, o as saujoj laikau du vestuvinius ziedus. Ten susitinku dvi pazystamas panas (jos abi laukiasi dabar is tikruju) ir as sapnuoju, kad rodo jos man pilvus, vienai 5 menesiai, bet toks pilvas nutyses lasiniais, o kitai 2men, pas ja nieko nesimato, jos klausia kur einu, as kazkaip saves gailet pradedu, kad visada norejau baltos sukneles, o dabar su juoda reikia eit , paskui kazkur bludinu, daug nepazystamu zmoniu ir prasideda gaisras, dumai ir viskas...daugiau neatsimenu verysad.gif

ziurejau vienam sapninke, vestuves sapnuoti reiskia, kad kazkas mirs, o jei savo, tai tu mirsi blink.gif

nu ir paaiskinimai g.gif , gal kas turit kokiu linksmesniu minciu???

Atsakyti
QUOTE(ateresa @ 2004 11 30, 21:44)
sveiki, norėčiau paklausti ką reiškia sapnuot gimdymą. viskas vyko gana realiai.....
tikiuos, kad gal pagaliai pastojau ir tai yra perspėjimas apie nėštumą ir po to gimdymą?.....  nestuke.gif
g.gif lauksiu atsakymų labai labai.iki.

Iki tikrojo nestumo sapnavau tokius sapnus apie 1,5 m. Sapnuose gimdydavau i savaite pora kartu, bet niekad nemaciau leliuko. O koki menesi pries pastojima susapnavau gimdyma ir pamaciau leliuka su dazytais plaukais biggrin.gif .
Dabar vel sapnuoju, jog esu nescia... g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva: 20 vasario 2005 - 21:58
QUOTE(Mija22 @ 2005 02 20, 21:47)
Sveikos visos,
gal ir man galetumet kanors paaiskint apie sapna? jau kai susapnavau, tai visa diena galva lauzau. Sapnavau savo vestuves, kad as einu zenytis su juoda vestuvine suknele ir modeli labai gerai atsimenu, bet einu viena, nes mano draugas isvaziaves i varzybas(o taip is tikruju yra) ir negali eit su manim, o as saujoj laikau du vestuvinius ziedus. Ten susitinku dvi pazystamas panas (jos abi laukiasi dabar is tikruju) ir as sapnuoju, kad  rodo jos man pilvus, vienai 5 menesiai, bet toks pilvas nutyses lasiniais, o kitai 2men, pas ja nieko nesimato, jos klausia kur einu, as kazkaip saves gailet pradedu, kad visada norejau baltos sukneles, o dabar su juoda reikia eit , paskui kazkur bludinu, daug nepazystamu zmoniu ir prasideda gaisras, dumai ir viskas...daugiau neatsimenu  verysad.gif

ziurejau vienam sapninke, vestuves sapnuoti reiskia, kad kazkas mirs, o jei savo, tai tu mirsi  blink.gif

nu ir paaiskinimai  g.gif , gal kas turit kokiu linksmesniu minciu???

MIJA 22, ar supranti rusiskai? Jei taip, tai skaityk:
Свадьба
принимать участие - для неженатых - скорое супружество; для замужних - детей; танцевать на свадьбе - берегись иного пола; собственную свадьбу - счастье в супружестве; быть на свадьбе в обществе мужчин или женщин - твои дела запутаются.

Jei ne, tai trumpiaus tariant sapnuoti savo estuves yra thumbup.gif
Jei kam idomu yra internetinis puslapis http://horo.gala.net...app=son&ltr=206 Cia galima ir horoskopus pasiskaityt, beje yra ir visai nieko sapnininkas. Tik viskas rusu kalba!
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2005 02 20, 22:02)
MIJA 22, ar supranti rusiskai? Jei taip, tai skaityk:
Свадьба
принимать участие - для неженатых - скорое супружество; для замужних - детей; танцевать на свадьбе - берегись иного пола; собственную свадьбу - счастье в супружестве; быть на свадьбе в обществе мужчин или женщин - твои дела запутаются.

Jei ne, tai trumpiaus tariant sapnuoti savo estuves yra  thumbup.gif
Jei kam idomu yra internetinis puslapis http://horo.gala.net...app=son&ltr=206 Cia galima ir horoskopus pasiskaityt, beje yra ir visai nieko sapnininkas. Tik viskas rusu kalba!

taip gerai nesuprantu, tiksliau skaityt nelabai moku, tai gal gali aiskiau pasakyt kas ten tokio thumbup.gif , bet ta juoda suknele ir tos vestuves neivyko, as tikejau zenytis ir jaunikio nebuvo unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri galit padeti issiaiskint mano sapna. sapnavau, kad prie kapiniu stoviu ir su kazkokiom senom bobutem giedu" sveika, Marija". Prabudau, o giesme skamba galvoj...Siaip neesu labai tikinti, bet kai puola nesekmes ar baime del artimo zmogaus puolu melstis.Dabar suku galva, ka reiskia sapnas?! blink.gif
Atsakyti
O aš šiandien sapnavau nuostabiai gražius raudonus batus. ax.gif . Paskaičiau internete (http://1391.emi.lt/dreambook_index.do?word=75), kad tai labai geras sapnas - nauji kavalieriai blush2.gif .
Atsakyti
O as pastaruoju metu sapnuoju, kad gimdau arba perku vaikiskus drabuzelius. ir uteles sapnuoju.
Atsakyti
Aš pastaruoju metu labai ryškius ir spalvotus sapnus sapnuoju, ištisai saulė šviečia, šilta. Net pati sapne stebiuosi, kaip gražu. Ir pamenu kaip sapnavau, kad dangus labai ryškiai mėlynas, o aš užvertus galvą į jį žiūriu, o ten žvaigždutės žiba, kitos krenta, bet veiksmas dieną vyksta ax.gif
Atsakyti
O mano mama prieš kelias dienas sapnavo košmarą, kad mano dukrytė pro langą iškrito iš kažin kokio aukšto (mes tuo tarpu gyvename pirmame), o po to atsikėlė ir svirduliuodama nuėjo.
Perskaičiau Palmiros horoskope, kad tą naktį sapnuoti sapnai, jei jie yra aiškūs, konkretūs ir realūs, jie yra pranašiški.
Būkit geros, pasakykit, ką tai galėtų reikšti??? sad.gif
Atsakyti
gal zinote ka reiskia sapnuoti dideli laiva , as jame plaukiau vos ne visa nakti biggrin.gif biggrin.gif , ir dar sapnavau auksinius papuosalus, kad as juos buvau uzsidejusi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau ar mano sapnuoti sapnai atitiko sapnininko reikšmes, bet aš papasakosiu sapnus, kurie labiausiai buvo susiję su realybę ir buvo perspėjantys.
Vieną naktį sapnavau labi gražiai žydintį obelų sodą, neišpasakytas gražumas, žiedas prie žiedo ir visur balta balta. Pabudau ir galvoju, jis kažką reiškia.
Tada kitą naktį sapnuoju gulintį mažą vaikutį ant lovos su daug kateterių, visokių vamzdelių ir pan. Vaizas kraupus. blink.gif
Rytą paskambinau anytai, o ji man sako: io, dukrele, susirūpink sveikata. Na ji pas mane šiokia tokia čiradeika.
Na, veikata, tai sveikata, baisiai čia, kol einu, tai einu.
Žinau, kad sapnuoti vaiką - rūpesčiai doh.gif . Bet toks vaizdelis nekoks, ilgam įstrigo.
Na gal kokių 3-4 dienų laikotarpyje pajuntu, kad turiu kažką po širdimi, t.y. naują gyvybę. Aš buvau nestuke.gif . Apsidžiaugiau ir pan.
O dabar kraupioji dalis. Sapnuoju vėl aš tą obelų sodą, bet jau su vaisiais. Kažkaip pasąmoningai pradėju mąstyti (sapnuodama) g.gif , va sodas pražydėjo ir sulaukiau vaisių. Priėjau prie vienos iš obelų ir siekiau nusiskinti obuolį. Pasiekus pradėjau skinti, tik kažkaip sunkiai skynėsi, tai stipriai patemiau ir čia obels šaka lūžta su tokiu garsu ir krinta ant manęs, kad aš net pabudau. Pabudau nuo skausmo, skausmo, kurį sukelia persileidimas.
Va taip ir mano žydinčio sodo subrandinti vaisiai nulūžo. cry.gif cry.gif cry.gif
Taigi, moralė tokia, kad kiekvienas mūsų sapnuojamas "filmas" yra kažko atspindys. g.gif
Atsakyti