Nežinau ar mano sapnuoti sapnai atitiko sapnininko reikšmes, bet aš papasakosiu sapnus, kurie labiausiai buvo susiję su realybę ir buvo perspėjantys.
Vieną naktį sapnavau labi gražiai žydintį obelų sodą, neišpasakytas gražumas, žiedas prie žiedo ir visur balta balta. Pabudau ir galvoju, jis kažką reiškia.
Tada kitą naktį sapnuoju gulintį mažą vaikutį ant lovos su daug kateterių, visokių vamzdelių ir pan. Vaizas kraupus.
Rytą paskambinau anytai, o ji man sako: io, dukrele, susirūpink sveikata. Na ji pas mane šiokia tokia čiradeika.
Na, veikata, tai sveikata, baisiai čia, kol einu, tai einu.
Žinau, kad sapnuoti vaiką - rūpesčiai

. Bet toks vaizdelis nekoks, ilgam įstrigo.
Na gal kokių 3-4 dienų laikotarpyje pajuntu, kad turiu kažką po širdimi, t.y. naują gyvybę. Aš buvau

. Apsidžiaugiau ir pan.
O dabar kraupioji dalis. Sapnuoju vėl aš tą obelų sodą, bet jau su vaisiais. Kažkaip pasąmoningai pradėju mąstyti (sapnuodama)

, va sodas pražydėjo ir sulaukiau vaisių. Priėjau prie vienos iš obelų ir siekiau nusiskinti obuolį. Pasiekus pradėjau skinti, tik kažkaip sunkiai skynėsi, tai stipriai patemiau ir čia obels šaka lūžta su tokiu garsu ir krinta ant manęs, kad aš net pabudau. Pabudau nuo skausmo, skausmo, kurį sukelia persileidimas.
Va taip ir mano žydinčio sodo subrandinti vaisiai nulūžo.
Taigi, moralė tokia, kad kiekvienas mūsų sapnuojamas "filmas" yra kažko atspindys.