QUOTE(saulyteee @ 2010 08 14, 18:48)

sudominot
gal pasakysite kur pirkote?
(nerandu nei vagos nei baltu lankų knygynuose..

)
Zinote, as nepirkau tos knygutes. Ta knyga skaite sesers bendradarbe, paskui dave seseriai, sesuo man ...

O istiesu pvz siauliuos yra viesojoje biliotekoje (jei paimta galima rezervuoti...) Manau turetu but ir kituose miestuose. As knygu beveik niekuomet neperku, nebent gaunu is knygyno cekuti dovanu

Su mano knygu "valgymu" i bankrota iseiciau
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2010 08 16, 12:13)
Na nežinau... jeigu netraukiate žmogaus, kai būnate savimi... aišku, netgi kai esi savimi, proto ribose paderini savo elgesį prie MB, bet negi visą laiką norėsis žaisti ir manipuliuoti?.. Kas bus tada, kai atsibos žaisti ir tiesiog norėsite atsipalaiduoti ir būti šalia?..
Aišku, tokią knygą gal ir verta pasiskaiti dėl to, kad santykiuose nepridarytum žioplų klaidų ir paanalizuotum savo elgesį

bet specialiai kažkaip ypatingai legtis, manau, neverta.
Žinote, labai protingai šnekate, sutinku su jumis. Tačiau jeigu netraukiate žmogaus jis jūsų net į pasimatymą nekviečia

Tai va... o jeigu pakviečia, vadinasi simpatijos yra. Pirmieji pasimatymai yra butent tas etapas kai vyriuka galima palenkti i savo pusę. Na pavyzdziui kai mergyte/moteryte puosiasi? Argi tai nemanipuliavimas savo groziu ir ar seksualumu ? Visgi kazkokios pastangos yra... tad kodel negalima ideti pastangu savo elgesyje. Nepridaryt nesamoniu. Be to juk niekada nereikia aklai vadovautis knygomis. Ivairūs patarimai yra būtent tam ir skirti, kad pritaikyti kokioje nors keblioje situacijoje, o ne ištisai. Pavyzdžiui mamytes čia rašo.. "atšalo mano vyras,ką daryt", "vyras neberodo dėmesio" ir tt... na štai ir prašom tokiu atveju ir parodai, kad turi be vyro ir kitų užsiėmimų, kad jis nei saulė nei mėnulis nei pasaulio bamba. Vyras susimąsto... jis reguoja ne į zyzimą, bet į pokytį... taigi o dauguma darom atvirkščiai. Puolam klausinet "kas tau nutiko, kodel atsalai, nebemyli manes? susiradai kita? "

Vyras atsako "neprisigalvok, nenusisnekek, atsibodai su savo pavydais..." abu lieka nepatenkinti.