Įkraunama...
Įkraunama...

Stebuklingas receptas Jį suvilioti

QUOTE(Puka_Bum @ 2010 09 03, 11:16)
Jei neaisku kodel vyrai myli kales - paziurekite arba paskaitykite kanors is  "gyvunijos pasaulyje"  smile.gif

Nusiskiedaliojot lotuliukas.gif
Dar kartą pasikartosiu ."Kalė" yra protinga moteris, o ne kekšė. Nereikia painioti šitų sąvokų... Kai išplėšiamas žodis iš viso konteksto, gaunasi "nonsence".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 09 rugsėjo 2010 - 12:06
pirmiausia bendrauk su juo ir duok jam signalus kad jis tau patinka. o ne magija uzsiminek biggrin.gif
Atsakyti
Tai kaip čia vylioti. Va, galiu papasakoti savo istoriją, iš patirties:
Dar mokykloje, kai buvau mokinė, mokinausi 10-oje klasėje. Pas mane buvo ir tie "iškilimai" nemaži, taip kad vaikinai neatstodavo. Nežinau, kokia išranki būdavau tuo atžvilgiu, bet ieškojau to vienintelio. Norėjau tokio, kurį susidariau savo iliuzijose, svajonėse, o išvaizdą pati susikūriau tokią, kokios ir norėjau. blush2.gif , žinoma, ieškoti tai net ir neieškojau būtent tokio, bet ..., stengiausi rast bent kiek panašų į "Svajonių Jaunikaitį". lotuliukas.gif 4u.gif Taigi, mano susikurtas vaikino idealas buvo toks; aukštas, rudaplaukis, netrumpais, bet ir neilgais plaukais, mėlynomis akimis, gero charakterio, šposininkas, mielas, gudrus, gražiai rengtųsi, save prisižiūrėtų. Na turbūt tokio ir nebūtų?, bet va ėmė ir atsirado. Atrodo lyg iš niekur ... ax.gif Kaip aš apsidžiaugiau. smile.gif , jis buvo naujokas mokykloje, tad jis sudomino ne tik mane vieną. Na o standartus atitiko ir net per daug gerai atitiko. Jį jau mylėjo keletas klasių merginų. Negaliu sakyt, kad iš jų visų buvau gražiausia. Ne. Buvo keletas tokių visai "baika", bet tarkim figūra nė nepridėsi prie manęs, na nenoriu per daug girtis, bet manoji figurikė buvo daaaug geresnė nei jų. Turiu ir papus ir subinioką. blush2.gif biggrin.gif , o jos arba to arba to- neturi. Ir iš veido bruožų buvau gražesnė už didžiąją daugumą merginų. Keista, kad viską prisimenu net dabar, o tai buvo jau ganėtinai senai. Turbūt dėl to kad tai įstrigo man atminty ir manau niekada neišblės. Tai labai įsimintina. Vis stebėdavau jį, iš pradžių būdavo labai blush2.gif , vėliau jau nebe. Buvau papratusi ir gėdos jausmas na bent minimaliai dingdavo, nors širdy jis būdavo, kai tik jis ateidavo širdis imdavo plakti vis stipriau ir stipriau, nieko padaryti negalėjau, nes pasižymėjau nedrąsumu, kas viską ir gadino. Matydavau, kaip jis į mane žiūri, raudonuoja ir t.t, akivaizdūs meilės požymiai?, o ką aš galėjau žinoti, gal tai tik mano iliuzijos, gal jis raudonuoja tik šiaip ... rolleyes.gif , nežinau kaip ten kas. Keletą kartų susidurdavom kaktomuša kolidoriuj. Pasitaikydavo tiek progų kai likdavom tik mudu, bet neišdrįsau net pasakyti "Labas". blink.gif , dabar prisiminusi galvoju, kokia gi iš tiesų durna buvau. Dabar, kai esu jau nebe labai jauna, atrodo, jei tik atsukčiau laiką atgal tai kaip griebčiau bučiuot ir jau mano būtų. wub.gif Nieko negalėjau padaryt, gėda viską gadino. Tas jausmas, kad galiu išrausti, kad jis ką nors pasakyt blogo ar įžeidžiančio. Neišdrįsau. Baigėsi viskas ir dabar jau turiu vyrą, dukrą. Susikūriau šeimą, esu laiminga, bet jo aš niekada nepamiršiu, nes iki šiol nesu sutikusi gražesnio už jį. wub.gif O ką Jūs būtumėt dariusios, kaip Jūs elgtumėtės tokioj situacijoj?, ar Jūs drąsios?, kaip viliotumėt?, ką kalbėtumėt?
Atsakyti
QUOTE(Karolyn @ 2004 11 30, 23:16)
Gal kas zinote stebuklinga recepta kaip ji suvilioti  wink.gif  prissikaiciau straipsniu apie visokias moteris, kurios net pas burejas eina  blink.gif
O ka jus darytumete ju vietoj, jei vyras nekreipia demesio i jus, o jus ji isimylejusi, gal irgi pas burejas eitumete, gal kokie spec kvepalai ?  laugh.gif  O gal kas buvo?

jei skirtas nereikes ir vilioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2011 09 07, 09:14)
jei skirtas nereikes ir vilioti  biggrin.gif

Būtent, patiksi tokia kokia esi..kad ir kaip banalu..
Atsakyti
QUOTE(Patikimas @ 2011 09 09, 20:44)
Būtent, patiksi tokia kokia esi..kad ir kaip banalu..

drinks_cheers.gif arba buni tokia kokia esi, arba pasiruosi visa likusi gyvenima vaidinti personaza, kuris galbut paciai ne prie sirdies. Tik neaisku, kiek ten sekmes butu, ne visi turi aktoriaus talenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2011 09 07, 10:14)
jei skirtas nereikes ir vilioti  biggrin.gif

nu taip irgi negerai galvoti ir visai nieko nedaryti smile.gif
vat as irgi dilema turiu kaip kaimyna uzkalbinti, na pradziai bent jau kaip civilizuotais budais atkreipti demesi jo biggrin.gif Aisku, dazniau as ji pro langa matau, nei prasilenkiam biggrin.gif bet ir tai tais retais atvejais kai tenka kieme sutikti sugebu visai suskysti ir net padoriai pasisveikinti neiseina.. doh.gif
Atsakyti
suviliojimas nieko gero nezades,gal reiktu sudominti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 09 20, 19:03)
bet ir tai tais retais atvejais kai tenka kieme sutikti sugebu visai suskysti ir net padoriai pasisveikinti neiseina..  doh.gif

Užtat, jums ko gero kuo puikiausiai išeina suteikt jam galimybę pačiam jus pasveikinti bei užkalbinus atkreipti jūsų dėmesį į save. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 09 20, 21:23)
Užtat, jums ko gero kuo puikiausiai išeina suteikt jam galimybę pačiam jus pasveikinti bei užkalbinus atkreipti jūsų dėmesį į save.  g.gif

sitas budas XXIa nebetinka biggrin.gif dabar uzmacius demesio verta vyra reik iskart ciupt, kol kita pirmiau uz mane to nepadare bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyrai megejai savo vyriskuma pademonstruoti. Jei zinote jo buto numeri ,galit pvz apsimest ,kad jums reikia pagalbos, nes koks nors prietaisas sugedo arba nemokat lemputes isukt, uz pagalba galetumete kava pavaisinti .
Arba sutikus pasisveikinti ir paklausti kur koks pastatas yra ar gatve kurios nerandat ,gali but ,kad tiesiog atsakys ar nurodys krypti ,bet jusu veida isimins,ir kitakart pats pasisveikins
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 09 20, 21:22)
sitas budas XXIa nebetinka  biggrin.gif  dabar uzmacius demesio verta vyra reik iskart ciupt, kol kita pirmiau uz mane to nepadare  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nea, man vienas draugas sakė, jog tikrai užkalbintų kokią žavią būtybę, bet reikalas tas, kad iškart galima nuspėt viso merginimo baigtį - ji iškart duos telefono numerį, beveik šimtas procentų, kad ateis susitikt - o tai jam tiesiog neįdomu.
Bet ir jums pačiai, negi malonu ar bent jau įdomu, kai vyrą pačiai reikia čiupt? g.gif
Atsakyti