Įkraunama...
Įkraunama...

Namai Orchidėjoms

QUOTE(Uogienė @ 2010 01 28, 10:00)

ačiū, supratau 4u.gif
Dabar prašom pasakyti, nes visai susipainiojau blush2.gif , ar dvi flora lempas dėti į šviestuvą ar flora+dienos šviesos??
Na čia dar ne į orchidariumą, bet virš palangės.
Šiandien važiuoju pirktis, jau išsirinkau šviestuvą, tik dėl lempų noriu pasitikslinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lark @ 2010 01 28, 09:05)

Mane lb domina oro cirkuliacija, kaip ją išsprendėt, juk vėdinimas būtinas  unsure.gif

Dėl tos cirkuliacijos ir man galva skauda. Vis muselės orchidariume įsitaiso. Nors dabar, kai ir kambary daug drėgmės, tai ir kitose gėlėse jos įsiveisė. Per daug vazonų kad laukan neščiau purkšt. O kambary nesinori oro užteršt su chemija. Bet teks prisiruošt "gydyt".
Atsakyti
Laba diena, žinau, jog čia ne orchidėjų priežiūros tema, bet paklausiu čia, kadangi visos temos orchidėjų auginimu klausimais jau uždarytos.
Taigi, turiu vieną didelę orchidėją, kitą vidutinę . Ta didžioji ilgai bei gražiai žydėjo, buvo masyvūs žiedai . Kai baigė žydėti , nuvyto tie žiedeliai ir nukrito, orchidėjos viršūnė pradėjo kaip ir vyti .. T.y pasidarė baltos - gelsvos spalvos . Tiek viena , tiek kita . Iškilo klausimas, kaip man jas gaivinti ? Nemanau,kad čia taip turi būti schmoll.gif g.gif
Dėkoju iš anksto už atsakymą. smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry50254942 1psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 08 spalio 2011 - 18:47
sveiki,noriu paklausti gal kas zinot kas galetu buti mano orchidejai g.gif , po lapais atsirado kristalo formos laseliu,kieti kaip zele,kaip susicukrave gabaleliai ,gal cia kokia liga?aciu
Atsakyti
Labas. Turiu orchideja berods kambrija. net nežinau, ką su ja daryti.. neseniai nužydėjo, o ar dabar persodinti, nes auginasi auginukų.? Be to, kaup ją laistyti šiuo metu? Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot kur galėčiau įsigyti orchidėja Vandą Kaune. Ryt mamos gimtadienis, o ji orchidėjas dievina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2013 04 23, 15:12)
Sveikos, gal žinot kur galėčiau įsigyti orchidėja Vandą Kaune. Ryt mamos gimtadienis, o ji orchidėjas dievina. 4u.gif

Galit pabandyti nuvaziuoti prie milikoniu kalno kur geliu koskas( perejus gatve nuo degalines neste)
Atsakyti