QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 06, 16:33)
Trude, Tu jau dabar gyveni ir džiaugiesi.Tavo mažylė - pati nuostabiausia ne tik Tau.Mūsų visų mūsų vaikučiai yra daug mielesni nei visi kiti paprasti.Mūsų - nepaprasti.Ir mes - IŠRINKTOSIOS, o ne pasmerktosios, kaip dažnai jaučiamės visuomenės ir mūsų pačių.Reikia DŽIAUGTIS, kad mes TURIM savo vaikiukus, kad galim pabūti su Jais šiandien, nes rytojus gali ir neišaušti(neduok Dieve).Mes turim galimybę pažvelgti į gyvenimą iš kitos puselės, giliau.Ir man tas labiau patinka.Gal aš dabar būčiau kokia pasipūtusi višta, sproginėjanti nuo arogancijos, jei ne mano Zuikis.Aš mokydama, augindama Jį, išmokau nebijoti neįgaliukų.Dabar man jie visi gražūs ir nuostabūs, o kiekvienas Jų pasiekimas - žygdarbis.Aš gavau naują šeimą - Jus visas, o tai neįkainojama.Taip, kad aš ir mes visos, gavom daugiau nei praradom.Gavom naują patyrimą, daugiau džiaugsmo, daugiau jautrumo, kas šiais baisiais laikais - neįkainojama.
Labai džiaugiuosi Tavimi Trude.Džiaugiuosi, kad Tu - laiminga.Tavo mažutė pasakė - mama

.Tikriausiai įsivaizduoji, kaip aš to laukiu...

aš tikrai laiminga turėdama savo dukryte.
O dėl išbandymų, tai turėjau galvoje ir daug kitų, kuriuos tenka patirti nuo pat mažens.
Bet dabar visa tai nublanksta. Tik ateitį tikiuosi ramesnio gyvenimo.
O tavo mažylis tikrai pasakys mama, ir gal jau labai greitai? O jei ir negreitai,tai netaip svarbu, svarbiausia, kad būtumėt sveikučiai

Tikiuosi tavo mažylisjaugeriau jaučiasi