Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Labutis visoms 4u.gif

Apie Toniuka neturiu jokiu geru naujienu.Jis jauciasi taip pat.Temperatura nekrenta ir jis silpsta.O as vis verkiu ir verkiu.Jau sakiau misias uzsakysiu,tai gal prades gereti mano maziui.Tikrai nelinkiu jums mamytes to isgyventi ka isgyvenu as.Tai pats baisiausias mano kosmaras.

Daivuske labai uzjauciu del netekties console.gif Isivaizduoju kaip tau ir tavo seimai buvo sunku.Bet Dievas tau atsiunte nuostabia mazyle ir dabar esi laiminga.

sviesi apalva sveikit ir nesirkit.Sveikatytes jums ir buciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 06, 16:32)
Labutis visoms 4u.gif

Apie Toniuka neturiu jokiu geru naujienu.Jis jauciasi taip pat.Temperatura nekrenta ir jis silpsta.O as vis verkiu ir verkiu.Jau sakiau misias uzsakysiu,tai gal prades gereti mano maziui.Tikrai nelinkiu jums mamytes to isgyventi ka isgyvenu as.Tai pats baisiausias mano kosmaras.

Daivuske labai uzjauciu del netekties console.gif Isivaizduoju kaip tau ir tavo seimai buvo sunku.Bet Dievas tau atsiunte nuostabia mazyle ir dabar esi laiminga.

sviesi apalva sveikit ir nesirkit.Sveikatytes jums ir buciukas wub.gif

saulesmamyte zinau,kad nepaguos jokie paguodos zodziai,bet laikykis ir neprarask vilties Toniukui viskas bus gerai...
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 03 06, 15:32)
Labutis visoms 4u.gif

Taip norisi isgirsti,kad Toniukas sveiksta... Zinau,kad jokie zodziai nepades,tiesiog buk stipri(pasistenk),nes tu kaip niekad esi reikalinga savo mazuliui. Jis tikrai jaucia tave salia ir visas tavo emocijas... Mes visos kartu su tavimi mintimis,zinok kad nesi viena 4u.gif
Atsakyti
Mieloji saules mamyte, net nezinau kaip paguosti... nesurandu zodziu...laikykis, o mes nors maldomis padesim jums.
Atsakyti
Daug daug stiprybės tau, saulėsmamyte. Net nežinau ką daugiau tau pasakyti. taip norisi kuo daugiau padėti tau. Laikykis, mes galvojam apie tave ir tavo mažylį.
O jei užsakysi mišias, parašyk kokią valandą. Gal mes nors ir kituose miestuose tą valandą kartu pasimelsim su tavimi. gal gi dievas išklausys mūsų maldas, (gal gi jis yra).
Atsakyti
Sveikutės mamytės 4u.gif
Nežinau, ar laiku aš čia įsiterpsiu į jūsų pokalbius.Nes tikrai sunku skaityti apie Toniuką.Žinau, jūs jau labai susibendravusios, daugiau viena apie kitą žinot.Bet puikiai suprantu, kaip jaučiasi Toniuko mama.Pati turiu dukrytę su Edvardso sindromu.Ir jau tris kartus kovojom su mirtimi, jau net tris kartus laikiau ant rankų galima sakyt negyvą vaiką. Košmaras doh.gif Žiūri, ašaros rieda, o padėt negali.Nekviepuoja ir tiek, gali duoti deguonį, gali pūsti per kurį nori galą, o ji nieko. Bet matyt buvo lemta taip, kad mes išsikapstėm.
Dėl to jau nieko nebekaltinu ir Dievas manau davė mums coliukę, kad susimąstytumėm gyvenime.
Laikykis saulėsmamyte, juk kartais net ir pro pačius tamsiausius debesis išlenda saulės spindulėlis 4u.gif
Atsakyti
Trude, Tu jau dabar gyveni ir džiaugiesi.Tavo mažylė - pati nuostabiausia ne tik Tau.Mūsų visų mūsų vaikučiai yra daug mielesni nei visi kiti paprasti.Mūsų - nepaprasti.Ir mes - IŠRINKTOSIOS, o ne pasmerktosios, kaip dažnai jaučiamės visuomenės ir mūsų pačių.Reikia DŽIAUGTIS, kad mes TURIM savo vaikiukus, kad galim pabūti su Jais šiandien, nes rytojus gali ir neišaušti(neduok Dieve).Mes turim galimybę pažvelgti į gyvenimą iš kitos puselės, giliau.Ir man tas labiau patinka.Gal aš dabar būčiau kokia pasipūtusi višta, sproginėjanti nuo arogancijos, jei ne mano Zuikis.Aš mokydama, augindama Jį, išmokau nebijoti neįgaliukų.Dabar man jie visi gražūs ir nuostabūs, o kiekvienas Jų pasiekimas - žygdarbis.Aš gavau naują šeimą - Jus visas, o tai neįkainojama.Taip, kad aš ir mes visos, gavom daugiau nei praradom.Gavom naują patyrimą, daugiau džiaugsmo, daugiau jautrumo, kas šiais baisiais laikais - neįkainojama.

Labai džiaugiuosi Tavimi Trude.Džiaugiuosi, kad Tu - laiminga.Tavo mažutė pasakė - mama thumbup.gif 4u.gif .Tikriausiai įsivaizduoji, kaip aš to laukiu...
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 06, 16:33)
Trude, Tu jau dabar gyveni ir džiaugiesi.Tavo mažylė - pati nuostabiausia ne tik Tau.Mūsų visų mūsų vaikučiai yra daug mielesni nei visi kiti paprasti.Mūsų - nepaprasti.Ir mes -  IŠRINKTOSIOS, o ne pasmerktosios, kaip dažnai jaučiamės visuomenės ir mūsų pačių.Reikia DŽIAUGTIS, kad mes  TURIM savo vaikiukus, kad  galim pabūti su Jais šiandien, nes rytojus gali ir neišaušti(neduok Dieve).Mes turim galimybę pažvelgti į gyvenimą iš kitos puselės, giliau.Ir man tas labiau patinka.Gal aš dabar būčiau kokia pasipūtusi višta, sproginėjanti nuo arogancijos, jei ne mano Zuikis.Aš mokydama, augindama Jį,  išmokau nebijoti neįgaliukų.Dabar man jie visi gražūs ir nuostabūs, o kiekvienas Jų pasiekimas - žygdarbis.Aš gavau naują šeimą - Jus visas, o tai neįkainojama.Taip, kad aš ir mes visos, gavom daugiau nei praradom.Gavom naują patyrimą, daugiau džiaugsmo, daugiau jautrumo, kas šiais baisiais laikais - neįkainojama.

Labai džiaugiuosi Tavimi Trude.Džiaugiuosi, kad Tu - laiminga.Tavo mažutė pasakė - mama  thumbup.gif  4u.gif .Tikriausiai įsivaizduoji, kaip aš to laukiu...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš tikrai laiminga turėdama savo dukryte.
O dėl išbandymų, tai turėjau galvoje ir daug kitų, kuriuos tenka patirti nuo pat mažens.
Bet dabar visa tai nublanksta. Tik ateitį tikiuosi ramesnio gyvenimo.
O tavo mažylis tikrai pasakys mama, ir gal jau labai greitai? O jei ir negreitai,tai netaip svarbu, svarbiausia, kad būtumėt sveikučiai wub.gif wub.gif wub.gif Tikiuosi tavo mažylisjaugeriau jaučiasi wub.gif
Atsakyti
Saulės Mamyte, laikykis, būk stipri.Toniukui labai Tavęs reikia.
Tu labai šauni, labai stipri.Laikykis.Stiprybės ir sveikatos daug daug daug jums abiems.Toniukui linkim greičiau ir lengviau pasveikti console.gif oro_buckis.gif .Užmušti visas bacilas gun_rifle.gif gun_bandana.gif bash.gif .

Mano zuikis jau lyg laimėjo ringą su virusu.Dar bijau džiaugtis verysad.gif .Dabar prakaituoja.Daauuug.

Nesirkit visi.Būkit sveiki.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 03 06, 17:06)
Saulės Mamyte, laikykis, būk stipri.Toniukui labai Tavęs reikia.
Tu labai šauni, labai  stipri.Laikykis.Stiprybės ir sveikatos daug daug daug jums abiems.Toniukui linkim greičiau ir lengviau pasveikti console.gif  oro_buckis.gif .Užmušti visas bacilas gun_rifle.gif  gun_bandana.gif  bash.gif .

Mano zuikis jau lyg laimėjo ringą su virusu.Dar bijau džiaugtis verysad.gif .Dabar prakaituoja.Daauuug.

Nesirkit visi.Būkit sveiki.

Če tai jau gera naujiena bent tavo zuikis sveiksta thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už palaikymą ir linkėjimus pasveikti.Tiek susigraudinau, dėl Toniuko, kad jau nebematau kitų žinučių per ašaras.Ačiū labai visoms.Mes pasveiksim ir Toniukas pasveiks.Aš tuo tikiu ir meldžiuosi.
Atsakyti
ramios nakteles smile.gif
Atsakyti