QUOTE(mine @ 2007 04 13, 17:51)
O as bijau dar vieno dalyko-kazkada mano Emilyte paklaus,kodel jos sesyte kitokia?ka jai pasakyt,kaip paguost,kad nesijaustu nuskriausta,kaip ja apsaugot nuo kitu vaiku patyciu,erzinimu,kuriu musu supuvusioj visuomenej,neisvengs.siaubas ima,kai pagalvoju,bet raminu,kad tai bus gal dar negreit.
Siandien vedziau rugilyte i kirpykla,ta,kuri ja kirpo,labai nuosirdziai kalbino,gyre.nezinau,suprato ka ar ne,bet salia stovejusi kita,ziurejo tokiom paklaikusiom akim,kad vos as jos neapspjoviau.Su visom maloniai atsisveikinau ir padekojau,o i ta net nepasiziurejau.eina ji SSS.
Toniukui linkejimai nuo Rugilytes greiciau sveikti ir bekt i laukeli!!!

O mes turim labai gera aukle,ja pasikvieciu,kai prireikia.ji buvo Emilijos aukle,kai as buvau gryzus i darba.ji buvo salia,kai gime rugilyte,mane guode ir ramino,ir labai myli rugilyte.Ji man kaip antra mama.Rytoj vaziuosim jos sveikint su Gimtadieniu visos trys.
Siandien vedziau rugilyte i kirpykla,ta,kuri ja kirpo,labai nuosirdziai kalbino,gyre.nezinau,suprato ka ar ne,bet salia stovejusi kita,ziurejo tokiom paklaikusiom akim,kad vos as jos neapspjoviau.Su visom maloniai atsisveikinau ir padekojau,o i ta net nepasiziurejau.eina ji SSS.
Toniukui linkejimai nuo Rugilytes greiciau sveikti ir bekt i laukeli!!!

O mes turim labai gera aukle,ja pasikvieciu,kai prireikia.ji buvo Emilijos aukle,kai as buvau gryzus i darba.ji buvo salia,kai gime rugilyte,mane guode ir ramino,ir labai myli rugilyte.Ji man kaip antra mama.Rytoj vaziuosim jos sveikint su Gimtadieniu visos trys.
maciau kazkada toki filma. Pasakotoja buvo mergaite, kurios brolis buvo su negalia. Labai sunkiai tai isgyveno. O paskui po ilgu apmastymu suprato, kad jos brolis nuostabus. ir jei turi gera seima viska daug lengviau pakelti. O siaip vaikai viska kopijuoja nuo tevu, tad jei busit/busim tolerantiskim ir kad nesvarbu koks zmogus yra ji reikia mylet. Zmogus yra Dievo kurinys, tad jis yra tobulas ir mums siustas tam, kad parodytu koks grazus gyvenimas ir kad ismoktume dziaugtis ir ivertint
o del aukles smagu jum. tikrai sauni.
mamytia mes irgi negalim sulaukt rytojaus. Labai pasiilgom jusu.