Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

man karpa ant kulno issoko pati pirmaji nestumo menesi. bandziau liaudiskom priemonem naikinti, bet nepadejo.
is avalynes tik slepetes galiu aveti, kurios nesiliecia su ta bjaurybe verysad.gif nes netycia uzkliudzius skauda taip, kad akyse juoda pasidaro swoon.gif neiskentus kreipiausi i dermatologe, o ta rekomendavo wartner rinkinuka ir sake, kad nesciosiom galima ji naudoti. siandien ji nusipirkau (beje camelijoje jam dabar 20 proc. nuolaida), skaitau lapeli ir ka gi - nesciosiom ir zindanciom vartoti negalima blink.gif nezinau ka dabar daryti... teko girdeti istoriju, kad pasibaigus nestumui, tokios bedeles irgi dingsta, tai ar cia kenteti ir laukti, ar daryti ka nors... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutem: 07 liepos 2009 - 14:41
na va, o as katik buvau odos ir lazererines chirurgijos klinikoje ir buvau nusprendusi karpa naikinti lazeriu nes skyztu azotu nepavyko,tik dar blogiau pasidare. Tai buvau pas dermatologa ir jis tikrai neblogas pasirode.. tai nenaikino jos lazeriu, apziurejo ir sake kad apskritai karpu nereikia liesti jei viena atsitiktine iskilo.. nes jos pasireiskia kai nusilpes imunitetas ir pranyksta kai jis sustipreja. na aisku, mes ir pacios apie tai skaiteme smile.gif) na as jos neliesti negaliu nes man yra ta bjaurioji ant kojos pirsto, taigi kuri buna giliai ir skauda.. tai jis papsakojo,kad tokias karpas reikia nuolat nugremzti, nes jos megsta tokius dalykus kaip suragejusi oda ir dregme.. zinoma, negaliu aveti jokiu batu tik basutes.. tai jis nupjauste ja tokia britvute ir patepe kazkokia rugstimi ir sake kad ji nera labai giliai ir turetu po savaites nusigremzti iki sveikos odos.. ir buvo gana priesingai nusteikes pries skysta azota, nes tik pablogina situacija.. nudegina oda ir t.t.
ir dar reikia KANTRYBES. ne skausmo o laiko atzvilgiu.. taigi - nuolatinis suragejusios odos pasalinimas gali isgydyti.. zinoma, minejo jeigu isplinta ju daugiau tai ir viso imuniteto problema.. o del vieninteles nereiketu per daug nerimautu o kantriai gremzti ir tiek.. nu tai va. bandysiu taip ir daryti...
Atsakyti
DAR karpas moterys gydo savo menesinėm 4u.gif sako padeda
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 10, 13:38)
DAR karpas moterys gydo savo menesinėm  4u.gif sako padeda

blink.gif tragiškai juokinga... doh.gif ir ko tik neprisigalvoj žmonės iš neturėjimo ką veikti...
Vadovaujantis tokia logika - lyties organų karpomis moterys turėtų nesirgti... mastau.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2009 07 13, 20:55)
blink.gif tragiškai juokinga... doh.gif ir ko tik neprisigalvoj žmonės iš neturėjimo ką veikti...
Vadovaujantis tokia logika - lyties organų karpomis moterys turėtų nesirgti... mastau.gif doh.gif

pabandyk pirma.. o paskui juokis
Atsakyti
Girdejau Kaune kazkur netoli PC SAVAS yra kazkokia klinika (ar pan.), kur naikina karpas. Gal yra zinanciu kurioj tiksliai vietoj ta klinika ir kaip tiksliai vadinasi? Na, ar bent i kuria puse nuo SAVO reikia eiti, kad ja rasti? O gal ir atsiliepimu apie ta vieta yra kokiu rimtesniu?
Atsakyti
Mano mociute mokino, kad nuo karpu labai gerai padeda anskti ryte pabraidyti rasa basom kojom, kai maza buvau bandziau, turbut sutapimas bet uz geros savaites eme ir sunyko mano karpa ant rankos lotuliukas.gif ir dar viena buda zinau : reikia paimti pinigeli, patrinti i karpa ir pamesti kur. Kas ras ta pinigeli, tam pereis karpa. Bet cia jau nelabai toks grazus budas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Opensea @ 2009 07 06, 11:27)
Dukrai pradejau naudoti Acetocaustin ( anksciau esu naudojusi sau), tai nebepasigilinau i aprasyma ir patepiau kelias dienas is eiles, aplink karpa labai istino ir paraudo, atsirado skausmas, kojos neprimina. Pati karpa pabalo, bet panasu, kad atsirado puliu aplink ja. Nezinau ka daryti, gal reikia kreiptis pas gydytoja, tepu vaistais nuo nudegimo. Patariu ir jums vartoti si vaista labai atidziai.

Mums taip buvo. Ėmiau ir patepiau antrą dieną iš eilės su Acetocaustin. Pabalo karpa, po dienos skaudėt pradėjo sūneliui pirštą, pastebėjau aplink pūlių. Dar po dienos, kai pamirkėme kojas, pastebėjau lyg įtrūkimą. Vos tik sujudinus pasirodė pūliai. Pavalius odos įplyšimas didėjo. Galų gale suėmusi nuplėšiau karpą su visais pūliais. Peroksidu žaizdelę valėme. Dar po dienos, dviejų užsitraukė plėvele, kurią sūnus vėliau pats nulupo. Taigi, mūsų vargai baigti. Pirštukas gražus ir be karpos.
Atsakyti
gal kam teko susidurt su lytinem karpom? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2009 07 16, 22:49)
gal kam teko susidurt su lytinem karpom?  unsure.gif

Teko ir teko jas nudegint pas ginekologę verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 07 16, 22:51)
Teko ir teko jas nudegint pas ginekologę  verysad.gif

O kur jos buvo isimetusios? Ar pavyko isgydyti? ju atsirado pas mano vaikina, po antros operacijos. Matyt kazkada uzsikrete, o nusilpus organizmui islindo. Aisku, pastebejom greitai, bet kol pastebejom kelis kartus buvom suarteje, dabar bijau, kad ju pas mane nebutu, cia buvo balandzio men. kai buvau pas ginekologe geguze, dare biopsija, tai nesake nieko, galvoju gal but pamacius. Ta gydytoja, kur vaikinui degino, sake moterys jas pacios gerai uzranda, tai ar eina jas pamatyti?
O vaikinui uzdegino, bet ju atsirado vel,dabar buvo, uzdegino kelias, bet sake ju dar bus ir bus ,tai israse tepalo, kurio pirkt negaunam sad.gif Isorje as pati visur apsiziuriu, kiek imanoma, niekur nieko neuzmaciau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 17 liepos 2009 - 10:24
Greičiausiai jam atsiradė vėl todėl kad ir tu jų turi verysad.gif kol abu neišsigydysit jokių santykių.
aš pati nemačiau kad jų turiu, gydytoja pasakė unsure.gif ir lankiausi kelis kartus tepliojo su kažkokiu griaužiančiu tirpalu. Jos sakė atrodo panašiai kaip kalafiorai mastau.gif
Būtina stiprint imunitetą !
Atsakyti