Įkraunama...
Įkraunama...

Karpos

QUOTE(grange @ 2013 09 07, 21:07)
čia temoj kažkas parašė. nebeprisimenu kuri narė, bet būsiu jai dėkinga ilgai. paskaičiau taip pat skeptiškai galvoju ką čia gali padėt, jau ruošiaus eiti prašyti siuntimo operacijai, nes karpa buvo žiauriai didelė ir skausminga, yra foto čia kažkur dėtos kokia baisi buvo  verysad.gif nu galvoju pabandysiu, neskauda, nekainuoja daug, bet tepiau intensyviai kelias savaites jaučiu, gal 2 kai pradėjau matyti skirtumą, ir tada akyse išnyko tfu tfu be jokių pėdsakų sugrįžti, tikiuos su visam.

va radau kada rašiau http://www.supermama...?...&p=58307688
tai praktiškai prieš metus laiko kai pradėjau gydyti. buvo ta didžiulė, ten foto dar netokia didelė, kokia buvo kai pradėjau tepti, ir dar turėjau dvi mažutes ant pirštų, visos dingo.

Na labai liuks, tikrai paprasta tokia priemonė, o kartu ir stebuklinga. Kiek žmogus daug nežinai ir naudoji visokiausius super-duper, kurie ir poveikio dažnai neturi. Nors aš, kaip jau rašiau, jaunystėj išsigydžiau karpas su acto esencija, tai irgi pranyko su visam, tik ant veido toj vietoj matosi neryški balsvoka dėmė.
Dabar dar pagalvojau, o gal kartais tas ricinos aliejus ir nuospaudas gali išnaikinti???? Turiu didoką ant pėdos, skauda, kai viakštau g.gif
Atsakyti
o kaip žinoti, kad karpos tepti Acetocaustinu jau užtenka.
pas dukrą ant pado yra karpa. chirurgas skyrė Acetaucstiną. tepam pagal instrukciją kas savaitę, jau kokios 5-6 savaitės. viduriukas pajuodavo, bet kraštai tai dar gelsvai-pilki. kai tepėm pirmus 4 kartus, tai skausmo nebuvo, paskutinį kartą patepus, sakė jautė deginimą, bet nestipriai.
ji kažkokia jau plonesnė, nebėra tų tokių aštrių dalelyčių.
tai galvoju - ar dar tepti, ar jei jau vidurys pajuodavo - sureaguota į rūgštį ir karpa pati nukris. jei nukris - per kiek laiko nukrenta?
Atsakyti
Tas Cystotel jokio rezultato nedavė, tepėm vos ne mėnesį, db ieškau pirkti pieštuką Wartner, žiauriai brangus, bet jau 3 mėn dukra kankinasi..
Atsakyti
QUOTE(AIRRA @ 2013 09 15, 12:16)
Tas Cystotel jokio rezultato nedavė, tepėm vos ne mėnesį, db ieškau pirkti pieštuką Wartner, žiauriai brangus, bet jau 3 mėn dukra kankinasi..

Bandykit ricinų aliejų, kol rasit wartner!!
aš pirkau ne pištuką, bet tą kur degina, kaip ir pas gyd naudojama, virš 20 eur sumokėjau, kaip gailiuos, nes nieko nepadėjo ir doh.gif nors kitiems, aišku padeda.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 09 15, 17:48)
Bandykit ricinų aliejų, kol rasit wartner!!
aš pirkau ne pištuką, bet tą kur degina, kaip ir pas gyd naudojama, virš 20 eur sumokėjau, kaip gailiuos, nes nieko nepadėjo ir  doh.gif  nors kitiems, aišku padeda.

Sveiki, norėjau pasiteirauti, o kokį jūs naudojot, nes pvz.: Camelia vaistineje yra tie du: http://evaistine.cam...kosmetinis100ml ir http://evaistine.cam...is-skystis-50ml. Ir sudvejojau, gal reikia kokio ne kosmetinio to ricinos aliejaus? 4u.gif
Atsakyti
va pas mane lygiai toks kaip antrasis, ~5 lt i aš mokėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 09 17, 13:14)
va pas mane lygiai toks kaip antrasis, ~5 lt i aš mokėjau  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
70proc. actas padeda. Reikia karpą išmirkyti vandenyje, galima apkarpyti ir patepti atsargiai actu ir taip kelis kart, kol karpa pajuoduos ir išnyks. Išbandyta smile.gif
Atsakyti
taiva, praėjo dvi savaitės kaip po naktinio Cistotel "kompresiuko" viduriukas pajuodavo ir ta mano karpa pasidarė tokia labai kieta ir iškilusi. laukiau kol pati nukris bet ji net nesiruošia. gal ją reikia paklibinti bet net negaliu pagalvoti apie kirpimą, gremžimą, skutimą ir kt. sadizmą, ką kitos merginos sėkmingai daro biggrin.gif prisipažinsiu, nepadėjo net "tų dienų" procedūra. iš liaudiškų priemonių liko dar siūlas neišbandytas g.gif vakar užtepiau dar kartą Cistotel ir užklijavau. vidury nakties turėjau keltis atklijuoti - skaudėjo ir graužė. šiandien vėl šlubuoju. nu jau nebegaliu. reiks eit matyt visgi pas gydytoją, kiek galima eksperimentuoti. nebūtų ant pado gal būtų kitas reikalas
Atsakyti
nu aš prisimenu taip pirmą kart kai ant piršto gydžiau, tai ji man ir krraujingais juodais veržės, paskiau apstojo, bet nežinau kie dienų praėjo skausme kol ji man nukrito, jokiais būdais nekirpk, nes gali pažeist dar ką,lauk turėtų aprimti ir nukristi. aišku kai ant pado sunku eit įsivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti