QUOTE(indryt @ 2013 09 06, 12:10)
. o įvyko kažkas panašaus į tai kad ta karpa padegė - išsisunkęs skystis gal su krauju net ir ji visa pajuodus. tai va jau dvi dienos praėjo kaip šlubčioju ir nieko daugiau nejudinu. Gal patarsite kam taip buvo nuo Cistotel kas turėtų įvykti - ar ji pati nukris o gal nenukris? gal ją vėl reikia tepti Cistotel (jau nakčiai bijosiu palikti)?
naudojau ir aš jį ant savo piršto, kai nieko kito nebebuvo, man ir pradėjo eit toks juodai raudonas kaip kraujas, o skausmas buvo kad klykiau ašarom, net nenoriu prisimint, kaip skaudėjo. tai užklijavau ir palikau, išgriaužė ten viską ir atrodė, kad ta karpa dingo šiaip. po kelių dienų turi praeit. Gal panaikins ir visam, man buvo išnykus kuriam laikui, daugiau vėl toj pačioj vietoj kai dėjo tai maža nepasirodė
bet dabar jau antri metai turbūt eina kaip su ricinos aliejumi išsinaikinau, tfu tfu bijau prisikalbėti, bet kol kas neatsiranda nieko nei vienoj vietoj.
mama ir turėjo didelę, ir degino ir ko tik jai nedarė. netikėjo,kai pasakiau su ricina. tepė tepė daugiau nusibodo kai nematė rezultato matyt, bet turbūt tiek u-teko kad ten nueitų iki šakenlių irgi dingo ir dabar švari ranka net nesimato kur buvo
Siūlau visiem pabandyt, kas kovoja, bet va yra, kas netiki, ir renkasi skaudesnius būdus. na aišku, gal ne visiems suveiks

kaip kad kam suveikia su actu, kitiems ne,tai gal ir čia. bet kai neskauda, tai kodėl nepabandyt.