Maniškiui irgi panašiai reikalą patvarkė, dar tiesa, papurškė nuskausminančių. Po to kelias dienas skaudėjo, tai siusiot eidavom į vonią-paleisdavau vandenį, vėsoką, ir tada lengviau išeidavo...Dar baneocino tepaliuku tepiau, nes ir uždegimas buvo
O nuo kiek laiko jus pradejot atsmaukineti piska? Pavyzdziui maudant

QUOTE(rasa24 @ 2008 05 21, 16:21)
as isvis to nedariau,o kai porasyk neseniai pabandziau tai jis pasake kad nelysciau nes jam skauda.
Papildyta:
QUOTE(Ilganosė @ 2008 05 21, 15:39)
Maniškiui irgi panašiai reikalą patvarkė, dar tiesa, papurškė nuskausminančių. Po to kelias dienas skaudėjo, tai siusiot eidavom į vonią-paleisdavau vandenį, vėsoką, ir tada lengviau išeidavo...Dar baneocino tepaliuku tepiau, nes ir uždegimas buvo
o mum niekuom nepurske net nepaaiskino ka darys(asmaniau kad tik paziures ir pasakis kame reikalas ir ka reikia toliau daryt),vaikui dabar psichologine trauma,bijo ir sisiot ir kakot nepadeda net duse leidziamas siltas vanduo.Rasysiu skunda su prasymu informuoti paciento atstova(mane)informuoti apie tai ka darys pries pradedant daryt,apie gydima,proceduras...
(dar nepaminejau kad gyditoja kai uzejom i kabineta zaide kortom ir musu net nepasigedino

O kodel jus siunte pas chirurge one pas urologa

Gal kas žino gydytojo A.Puzino telefono numerį ir gali jį atsiųsti į AŽ?
Pirmadienį mano abiems berniukams buvo atlikta "ta" operacija, reikia truputį pasikonsultuoti su gydytoju...
Ačiū
Pirmadienį mano abiems berniukams buvo atlikta "ta" operacija, reikia truputį pasikonsultuoti su gydytoju...
Ačiū

QUOTE(Zuikenas @ 2008 05 22, 08:32)
Ačiū
Ačiū

INTERNETU RASKIT SANTARIŠKIU LIGONINE.UROLOGIJOS SKIRIU.TEN PARAŠITI TEL.pas jus turi but išrašas iš ligonines.ten ira pavadinimas(kaip rinkt)
QUOTE(Zuikenas @ 2008 05 22, 07:32)
Ačiū
Ačiū

O kur buvo suleidziami nuskausminanieji

QUOTE(Natali55 @ 2008 05 21, 23:51)
net nezinau

O mus apziurejo urologas ir liepe operuotis
nes jokiu sansu kad savaime susitvarkis

QUOTE(Natali55 @ 2008 05 22, 11:42)
O mus apziurejo urologas ir liepe operuotis
nes jokiu sansu kad savaime susitvarkis 

Jau operavotes ar dar laukia operacija?Ir ar ta pati problema kaip pas mus?(neatsismaukinejo nes saaugu buvo)
Operacija rytoj jam, visiskai neislenda galvute
QUOTE(Natali55 @ 2008 05 22, 11:57)
Operacija rytoj jam, visiskai neislenda galvute
Nu ir mum visiskai neislindinejo