QUOTE(Meina @ 2009 09 01, 18:15)
Mes dieninio atsisakėm mazdaug 2 m. 1 mėn., bet naktinis tooooks pilnas būna
Jau norėčiau ir naktį nedėti, bet kadangi turim mažytę sesę, tai man naktinio kėlinėjimosi ir taip pakanka...

Labai panašiai ir mano sūnui. Naktinis labai labai pilnas būna. Nepasakyčiau, kad vakare daug geria, bet vis tiek sauskelnės pilnos. Vieną kartą dienos miegui nedėjau, tai atvarija vis tiek atsitiko, nors kartais jau pabusdavo ir su sausom sauskelnėm. Reik jaučiu ir man kokios neperšlampamos paklodės ir dienai, kai būsim namuose, o ne darželyje nebedėti.

QUOTE(TOCAMI @ 2009 08 28, 13:29)
negalėjau balsuoti, nes mano kleckas sauskelnių dieną nebedėvėjo nuo metukų ir dvejų mėnesių
Nu koks saunuolis

Dar pagalvojau...gal kiti greiciau atsikrato,nes anskciau kalbet pradeda

QUOTE(zipzip @ 2009 09 01, 14:51)
net ramiau pasidare kai cia pasiskaitinejau
maniske siaip gudri mergaite, bet jau puodo tai visai nepripazista
atsiseda ir iskart atsistoja. o sisioja i triusikelius arba pampersus
mums dabar metukai ir desimt menesiu. tikiuosi, neteks ilgai laukti kol puodas nebebus toks baisuoklis 

QUOTE(Meina @ 2009 09 01, 18:15)
Mes dieninio atsisakėm mazdaug 2 m. 1 mėn., bet naktinis tooooks pilnas būna
Jau norėčiau ir naktį nedėti, bet kadangi turim mažytę sesę, tai man naktinio kėlinėjimosi ir taip pakanka...

Maniskis irgi atsikeldavo su pilnu pampersu po nakties.O kai nedejau tai ir nedare

Diena pampersiuko net ir miegeliui nebedejau nuo 2 metu ir 2 men
Dieną be sauskelnių nuo 2m., o naktį maždaug nuo 2m. ir 2 mėn.
Maniskiui greitai bus 1.6 men, bet su puoduku nedraugaujam, tik parodau is karto sako ne ne ir bega tolyn. Nebezinau ka daryti, lankome darzeli, visi vaikai ant puoduku sedi( is viso su maniskiu 7 vaikai) o mano maziukas ne. Viska isbandziau ir visa diena buvom be pamperso , kad suprastu ka reiskia, kad kelnytes dregnos, bet nepadejo.O svarbiausia jis supranta kad padaro sisiuka ar pakakoja pats parodo i pampersa, kai atlieka reikaliuka, as pradedu aiskinti kad i puoduka daryk, o jis man NE atsako. padekit

Ant puoduko dukrytepradejau sodinti nuo kokiu 8-9 men. Na is ryto, po pietu miegelio, kai netingedavau
Tai sedeti patiko ir padarydavo kai pagaudavau. Metu ir poros menesiu net nakciai nebedejom pampo pora savaiciu, nes sausa budavo ir tiesiai ant puodo ryte
. Bet atejo vasara ir man rodos as persistengiau - buvo 1 metai ir 4-5men. bandziau laikyti be pampo ir daznai sodinti. I puoda padarydavo, pati nesiprase, prikrovus kelnes nesinervavo - kol galu gale pradejo siusti kad cia ant to puodo reikia taip daznai sesti, paskui dar gerai apsirgo, auksta temperatura, sisiojo tiesiai man ant ranku budama, tai uzdejau pampersa... Ir ka, dabar kai kvieciu ant puoduko, sako NE. Dar pasedet tai kartais pasedi ir ant puodo ir ant klozeto, bet nieko nedaro. Kai kakoja slepiasi, padarsiusi pasako kaku. Jei be pamperso ir sisiu padariusi sako kaku. Nusprendziau palikti ramybeje ir laukti... Dabar tuoj bus 1 m 8 men, gal reiktu vel kada pabandyt, bet turim sloga ir... nezinau, kad vel nepersistengti...

nuo 1,6m

as mazaji pradejau pratinti prie puoduko nuo 6 men. Mielai sedi ir viska daro. Dabar reikia kazkaip ismokinti, kad pasiprasytu

Sunui nebereikejo pampo kazkur nuo 1m9men, nakciai dar kelis men naudojom, o dukryte pratinu nuo kokiu 7men. Sysiuka sekmingai darom, o su rimtesniu reikalu kol kas nelabai pavyksta
11 menesiu jau pilnai be pampu. 8-9 menesiu diena jau budavo be ju , uzdedavau tik nakciai ir lauke.
Ant puodelio darom nuo 1metu ir 2 men. bet kaip kada jai uzeidavo. Nakti i sauskelnes nebedro nuo metu ir 4 men. Bet diena niekaip neiseina kad nepadarytu i kelnes. Buna be problemu jei vaiksto pliku uzpakaliuku