Mes be pamperio visiskai nuo 1.8men
Bet avariju pasitaiko dar nakti ir dabar.
Papildyta:
QUOTE(gaseviciene @ 2009 10 06, 18:19)
Maniskiui greitai bus 1.6 men, bet su puoduku nedraugaujam, tik parodau is karto sako ne ne ir bega tolyn. Nebezinau ka daryti, lankome darzeli, visi vaikai ant puoduku sedi( is viso su maniskiu 7 vaikai) o mano maziukas ne. Viska isbandziau ir visa diena buvom be pamperso , kad suprastu ka reiskia, kad kelnytes dregnos, bet nepadejo.O svarbiausia jis supranta kad padaro sisiuka ar pakakoja pats parodo i pampersa, kai atlieka reikaliuka, as pradedu aiskinti kad i puoduka daryk, o jis man NE atsako. padekit
Svarbiausia nesinervinti ir netraumuoti nei saves nei vaiko. Kaimynu berniukas 2metai ir 3men ir niekaip. JOKIO puoduko nepripazista. Bandziau ir as su juo zaisti, kalbinti ir niekaip. Apskritai berniukai veliau pradeda draugaut su puoduku. Jiems reikia laiko. Zodziu puodukas visada salia, aplink daug zaisliuku ir vis siulyti pasedet ant jo, pasaka pasekt ar dar ka nuveikt kas jam patinka. Is pradziu pasedes, nebebijos puoduko, o ziurekit po savaiteles jau ir siusiukas pasirodys ten kur reikia
Papildyta:
QUOTE(Daiva St. @ 2009 10 12, 14:51)
Saunuoliai

Gal patarkite man, kaip jus uzmigdote pietu pokaiti ir nakciai? Tikriausiai neduodate nieko gerti, nes kitaip tikrai reiketu pamperio.Musu mazajai 2m.1men, jau nuo 1m.9men.nebereikia sauskelniu, tik miego metu, nes labai daug geria ir niekaip nenupratinu jos nuo sio iprocio:mmm
Mes geriam kaip visada, bet miegiuko einam, tik tada kai pasiusiojam ir viskas gerai, po 3 val atsikelia sausas ir iskart ant puoduko