Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

QUOTE(Sorceress @ 2005 07 23, 20:31)
Nu kas gi duoda sertifikatą už privačias pamokas? doh.gif

kad paskaitos privačios nebuvo paminėta....parašyta, tik kad yra mokytoja mokanti už tokią ir tokią kainą....
o jei mokytojas pvz dirba kažkokiame kalbų centre ir turi leidimą, tai sertifikatai išduodami....

beje. 5 lt yra per daug pigu g.gif ar dar būna tokios kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 24 liepos 2005 - 11:43
Tai va, kad nerealiai pigu.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 07 24, 14:33)
Tai va, kad nerealiai pigu.

aš girdėjau, kad už šios kalbos kursus ima nuo 15 iki 30 litų už pamoką 4u.gif
Atsakyti
O mane domina Vilniuje... blush2.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai kuo retesnė kalba, tuo brangesnės pamokos. Švedų, kaip žinia, nelabai paplitus kalba mokymo įstaigose Lietuvėlėj. Cikadelės nurodytos kainos man irgi atrodo neaukštos, taip kad 5 litai man kažkas nerealaus atrodo; nu bet gal būna žmonių altruistų, ką aš žinau. Aš tai pigiau nei už 20 lt/val nemokau, visgi mokyt kabos sunkus darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 24 liepos 2005 - 17:09
QUOTE(Momo @ 2003 07 03, 07:04)
Gyvenancioms Kaune ir netingincioms mokytis, labai rekomenduoju esperanto kalbos kursus. Jie vyksta pora kartu per metus esperantininku namuose (Zamenhofo 5, jei neklystu) ir buna nemokami. Apie esperanto kalba daugiau rasite puslapyje
http://www.esperanto.lt/esperanto.html
Bent jau as, ismokusi esperanto kalba, neatsidziaugiu. Ji labai pakeite mano gyvenima i geraja puse.
Ar zinote, kad 2005-aisiais Vilniuje vyks pasaulinis esperantininku kongresas?

Kadangi aš esu kilusi iš Veisiejų mirksiukas.gif , o ten kaip žinia Zamenhofas ir kūrė savo kalbą, teko ir man truputuką jos pasimokyti. Mums mokykloje vienus metus, gal 10 ar 11 kl, ji buvo kaip privaloma. kiti klasiokai netgi važinėdavo į kongresus, susitikimus ir t.t. tiesa, praėjo kokie 10 metų ir iš viso to aš prisimenu tik "vi volas parolas esperanto" thumbup.gif
Atsakyti
ruošiuosi eiti i prancuzų kalbos kursus Kaune, gal kas nors norit prisijungti? gal žinot kada prasidės? Mano žiniom iki rugsėjo 15d. yra registracija- kainos dar tikslinimos. Labai noriu ją išmokti, o po to gal chatuose kas nros padės man jos neuzmirsti smile.gif čia aš apie Šumano centrą KTU patalpose.. įdomu, gal yra kur nors pigiau|? pvz gal VDU priimtu? bet man ryte lankyt negerai, darbui kenktu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 08 22, 16:28)
ruošiuosi eiti i prancuzų kalbos kursus Kaune, gal kas nors norit prisijungti? gal žinot kada prasidės? Mano žiniom iki rugsėjo 15d. yra registracija- kainos dar tikslinimos. Labai noriu ją išmokti, o po to gal chatuose kas nros padės man jos neuzmirsti smile.gif čia aš apie Šumano centrą KTU patalpose.. įdomu, gal yra kur nors pigiau|? pvz gal VDU priimtu? bet man ryte lankyt negerai, darbui kenktu g.gif g.gif

Prancūzų kalbos kursus ir aš norėčiau, todėl mielai junkčiausi. Tik gal gali platesnė laiko ir vietos informaciją aprašyti?
Atsakyti
gal kas žino anglų kursus Vilniuje, nebrangiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 23, 10:37)
gal kas žino anglų kursus Vilniuje, nebrangiai 4u.gif

Taigi rašė, kad Eglish first, keli puslapiai atgal. Ten tikrai nebrangūs. O ir jų internetinis puslapis yra. http://www.ef.lt/ind...id=08&gr=akcija
Atsakyti
Čia šiaip radau puslapiuką, gal kas ką naudingo ras.

http://www.on.lt/hed...tm#kompiuterija
Atsakyti
Prancūzų kalbos užsiėmimai

Kviečiame visus į prancūzų kalbos kursus!

Užsiėmimai vyksta 3 mėnesius, 2 kartus per savaitę (arba pirmadieniais – trečiadieniais, arba antradieniais – ketvirtadieniais). Paprastai užsiėmimai vyksta vakarais, nuo 18.00 val., tačiau, jei grupė ir dėstytoja susitaria, galimas ir kitas laikas.

Registracija į užsiėmimus vyksta rugsėjo 01 d. – rugsėjo 16 d. Užsiėmimų pradžia – rugsėjo 19 d.

Visi studentai, kurie kada nors mokėsi prancūzų kalbos turi laikyti testą, kad mes galėtume tiksliai nustatyti, į kurį lygį jiems eiti.

Kainos nesikeičia:
Moksleiviai, studentai, asociacijos nariai – 370 Lt už 3 mėnesius.
Suaugusieji asociacijos nariai – 400 Lt už tris mėnesius.

Jei Jūs nesate Lietuvos ir Prancūzijos asociacijos nariai, tuomet galite jais tapti atėję į Robero Šumano centrą. Asociacijos nariai turi teisę naudotis Robero Šumano centro biblioteka, skaitykla bei kompiuteriais. Taip pat jie visi laukiami renginiuose apie Prancūzijos kultūrą, istoriją bei tradicijas.
Atsakyti