Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

As tai susiradau labai thumbup.gif mokytoja (20lt uz 60 min.) ir mokausi individualiai.
Mes ir kalbame, ir gramatika einame. Man tai kolkas efektyviausias mokymasis, nes: 1. su tavimi dirba individualiai, 2. mokytoja atkreipia demesi i dazniausiai daromas klaidas, pastoviai taiso, 3. galiu pamokas daryti, kad ir kiekviena diena (kol kas dirbame 2 kartus per savaite, nes vos speju padaryti namu darbus, kuriuos uzduoda atlikti namuose.)
Gali dar pasiziureti cia ir pasidometi (gal tau tiks):
http://www.ilsvilniu...87573ab0.0.html
http://www_ukmc_lt/index.php/pageid/46
http://www.ef.lt/ind...=vasarosintense
http://www.eurolingv...i.htm#intersive
Atsakyti
QUOTE(laisviausia @ 2005 04 12, 07:38)
Ieškau kur galima rasti labai intensyvius anglų kalbos kursus? Kur būtų mokamasi kelias valandas per dieną, kokius 3- 4 kartus per savaitę(na, kaip į mokyklą eitum) daug kalbama, bendraujama.

O is kur tokia skuba? mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra toks zmogelis, kuris nesimoko ir nedirba, tai nori ne veltui laika praleisti ir labai intensyviai pasimokinti anglu. Kaip į mokyklėlę anglišką beveik nuo ruto iki vakaro.

Ačiū už informacija, vakare jau pasiūlysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2005 04 14, 09:40)
Vasarą tokius kursus Vilniuje organizuoja Valstybės institucijų kalbų centras.

kas cia, kainos nezinai?arba tinklalapio?

QUOTE(KrissTina @ 2005 04 25, 11:11)
Kaune yra intensyvūs anglų kalbos kursai po tris valandas kasdien visą mėnesį.

va, tokiu reikia Vilniuje. kiek zmoniu grupej? idomu tiesiog ir kaina smile.gif
dzudi, netinka privaciai, nes namie nesimokys, o kelias valandas praleisti su mokytoja per brangu, jei dar kasdie, ar kas antrą dieną. doh.gif

Atsakyti
Reikia ismokti ispanu kalba,gal kas gali padeti,gal zinote tinklalapi oki .Zadu keisti gyvenima tai laaaabai reikia wub.gif
Atsakyti
Nagi kas nors mestelkit puslapiuka taip reikia pramokti savarankiskai ISPANU kalbos
Atsakyti
Lankau 5 pakopa anglu kalbos kursu,organizuoja darbas 4u.gif Labai faina mokytoja,mokomes tris kartus per saveite po 2 valandas. Siaip kursiai brangus (apie 600Lt zmogui,menesiui),bet labai super thumbup.gif Esu labai patenkinta,kad lankau smile.gif Jei kam bus idomu tai suzinosiu firmos pavadinima ir kontaktus
Atsakyti
QUOTE(egle66 @ 2005 05 14, 08:10)
Nagi kas nors mestelkit puslapiuka taip reikia pramokti savarankiskai ISPANU kalbos

Mane irgi domina! smile.gif Gal kas zino kokiu nors, kompiuteriniu ispanu kalbos mokymosi programu pradedantiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egle66 @ 2005 05 12, 18:53)
Reikia ismokti ispanu kalba,gal kas gali padeti,gal zinote tinklalapi oki .Zadu keisti gyvenima tai laaaabai reikia wub.gif

Ryt paieskosiu, jei dar is kompo favourites netycia neistryniau mirksiukas.gif

Pernai vasara bandziau pati mokytis ispanu kalba (o ir serialai nuo vaikystes nebloga supratima paliko rolleyes.gif ), nusipirkau ir knygute "Kaip ismokti ispanu kalba per 30 dienu" ar kazkaip pan. Pernai beveik ipusejau ja skaityt, bet siemet tai butinai baigt zadu ax.gif

Beje, geriausias budas ismokti kalba, susirast draugu, snekanciu ta kalba, nes pvz man nera galimybes isvaziuot i Ispanija, Meksika ar kita sali verysad.gif

Pries metukus vienam klube susipazinau su ispanu, kuris suzinojes mano aistra ispanu kalbai siek tiek padejo mokytis, nes paciai valios pastangu neusteko doh.gif Dar neseniai pradejau su meksikieciu ispaniskai vienam pazinciu tinklapy susirasinet drinks_cheers.gif Tiesiog 'renku' ivairias galimybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 06 06, 13:24)
Mane irgi domina! smile.gif Gal kas zino kokiu nors, kompiuteriniu ispanu kalbos mokymosi programu pradedantiems?  4u.gif

Buvo mano megstamiausias: www.studyspanish.com thumbup.gif

I google isvesk 'study spanish free' arba 'learn spanish free', ir jei supranti angliskai, bent jau pradzia mokytis nebus sunku mirksiukas.gif

Sekmes smile.gif
Atsakyti
Labai aciu,as turiu knyga kura tu mokeisi,bet labai reikejo tarimoTai aciu dra karta
Atsakyti
QUOTE(egle66 @ 2005 06 21, 22:30)
Labai aciu,as turiu knyga kura tu mokeisi,bet labai reikejo tarimoTai aciu dra karta

Prašom 4u.gif
Mano minėtam tinklapy bent jau anksčiau buvo kažkiek ir tarimo mirksiukas.gif
Į paišką taipogi įrašyk "listen", turėtų išmest puslapių ir su klausymu ax.gif Kažkada tokių buvau radus rolleyes.gif
Sekmingai 4u.gif
Atsakyti