Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

Sveikutes,

jeigu domina Kaune, tai siuo metu mokausi anglu kalbos senamiestyje tokia imone ISC neblogai organizuoja kursus, mokomes dviese, puiki destytoja, ikandama kaina, malonus zmones ir patalpos jaukios, na as tai visai patenkinta ir jau tesiu antra kursa, dbr jau kai vasara keliausim su MB, nebaisu bus ishsiziot ir man thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau ismokti rusu kalba, tad domintu rusu kalba Klaipedoj, butu galima ir individualiai, lauksiu i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Granata @ 2008 02 06, 16:42)
Sveikutes,

jeigu domina Kaune, tai siuo metu mokausi anglu kalbos senamiestyje tokia imone ISC neblogai organizuoja kursus, mokomes dviese, puiki destytoja, ikandama kaina, malonus zmones ir patalpos jaukios, na as tai visai patenkinta ir jau tesiu antra kursa, dbr jau kai vasara keliausim su MB, nebaisu bus ishsiziot ir man thumbup.gif

Papildyta:
[quote=astina,2008 02 08, 23:30]

gal galetum paskyti, kokia kaina ISC, ir kontaktai, nes internete apie tai ne ka terandu. Kaip tik labai noriu pramokti anglu snekamosios ir ieskau kursu
Atsakyti
QUOTE(Granata @ 2008 02 06, 16:42)
Sveikutes,

Tai turbut ISC visoj Lietuvoj organizuoja.Reikes paieskoti ar yra Klaipedoj g.gif
Atsakyti
sveikutes, neskaiciau visos temos, tai jei pasikartosiu, nepykit unsure.gif uzhsinorejau mokytis svedu kalbos, radau, kad moko vdu, gal zhinot kur dar yra kursai? kokios kainos ju, ir shiaip visi atsiliepimai welcome thumbup.gif
Atsakyti
gal zinote kur galima mokytis kokias nors kalbas, kalbu kursus, Utenoje? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino kokia mokytoja Italu kalbos kaune? Noreciau neilgam, pries isvaziuojant i Italija pasimokyt.. ax.gif
Atsakyti
SOS merginos.... ga kas zinote kur viksta vokieciu kalbos kursai vasaros metu vilniuje?????? laaaaabi man reikai doh.gif
ziurejau nete,bet niekur neradau vasaros sezonui verysad.gif
padekite prasau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ugnyte @ 2007 11 06, 19:06)
Niu mamytes vilnietes, ar neatsiras, kas noretu pabendrauti rusiskai...???

as galiu laisvai pabedrauti su tavim rusiskai lotuliukas.gif
nes esu ruse blush2.gif

rasyk jeigu ka man i az,nes galiu praleisti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazyle1985: 27 gegužės 2008 - 14:34
QUOTE(Cukrute @ 2007 02 28, 11:00)
Sveikos mielos mamytes,

Gal kuri žinote ką nors daugiau apie lietuvių kalbos kursus užsieniečiams? Maniskis ne lietuvis, bet labai nori lietuvių kalbos išmokti. Gal buvo daugiau mamyčių su tuo susidūrusių ar gal kuri apsiimtumėte maniškį "privačiai" pamokinti?  4u.gif

Būčiau labai dėkinga už bet kokią informaciją  ax.gif

Lietuvių kalbos kursus organizuoja ne tik Vilniaus universitetas, bet ir kelios kalbų mokyklos. Mes lankėm English First. Kursai nebuvo brangūs (kažkas apie 200 Lt/mėn), tačiau:
- visas kursas pradedantiesiems keturi mėn.;
- iš karto pakankamai daug gramatikos pradėjo mokyti;
- grupėje buvo nemažai rusakalbių, taigi kai dėstytoja aiškindavo rusiškai, MB kaip labai pradedantis sunkiai skirdavo kada kuria kalba kalbama;
- pabaigus šį kursą toliau mokytis galimybės kol kas nėra.

Šiaip pliusai tie, kad maža grupė (minimum šeši žmonės, bet kaip supratau daugiau nelabai ir būna), nedidelė kaina, bent jau užvedė mane ant kelio, kaip jam padėti išmokti.

O geriausiai kalbą kas be ko mokosi gyvendamas Lietuvoje. Padėdamas mano tėčiui kažką daryti per kelias dienas išmoko tiek žodžių ir frazių, kad jokia mokykla taip į galvą jų neįkals smile.gif
Atsakyti
gal yra kokiu atsiliepimu apie "soros international house" kalbos kursus, noriu pradet mokytis ten vokieciu kalbos, bet dar nzn ar eiti cia, ar eti privaciai. KAs lanke kalbos kursus? Gali atsakyti :geriau privaciai ar i kursus? blush2.gif
Atsakyti

Sorosas taip pat yra privati kalbu mokykla.
Atsakyti
priklauso nuo tavo mokymosi tikslo.

mokantis grupeje yra taikomi vienoki kalbos mokymosi metodai, kurie yra labiau skirti vieniems gebejimams ar igudziams tobulinti, o atitinkamai mokantis individualiai taikomi kitokie metodai kitiems igudziams gerinti.

tai pvz. jei tau reikia pramokti snekamosios kalbos, tai efektyviau bus grupiniai kursai, kur yra daugiau darbo poromis su daug klausymo ir kalbejimo, o jei reikia pasiruosti kokiam nors egzaminui ar siaip gramatikos zinias paginti, tai geriau individualus kursai, nes destytojas tik tau vienai skirs visa laika aiskindamas gramatikos vingius ir subtilybes, o tai l. svarbu norint gerai isisavint medziaga per kuo trumpesni laika.

patarciau kursus rinktis pagal kaina, nes kokybe tiek kalboj, tiek english first, tiek sorose ir kt lyderiaujanciose mokyklose panasi (kasmet vis prasteja del prastos personalo vystymo politikos).

cia tik mano nuomone smile.gif

sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti