Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbų kursai

QUOTE(dimming @ 2008 07 29, 09:15)
Sveiki,

ESu anglu k mokytoja, mokyklose ir gimnazijose pradirbusi 5m, sesti metai ejo jau kaip savarankiska veikla ax.gif (anglu k mokymo kabinetas Kalvariju g)

Galiu jums pasiulyti tiek individualu darba , tiek grupelese( 2-3, ar 3-6 zmoniu) daugiau info

daugiau info per az

Sekmes ieskant ir randant  mirksiukas.gif

Laba,

mane taip pat domina išsamesnė informacija apie anglų kalbų kursus (vieta,laikas ir aišku kaina)
gal galite atsiųsti info i AŽ.
Širdingai dėkoju.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes su drauge noretume mokytis norvegu kalbos ax.gif gal zinote ar Siauliuose yra norvegu klabos kursai, kur jie vyksta? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
skubiai ieskau anglų kalbos mokytojos individualiam mokymui arba mažoje grupelėje. Veiksmas Kaune. Esu visiskai zalia smile.gif
Gal kas galėtų padėti - lauksiu pasiūlymų i až
Atsakyti
Gal žinote kur galima būtų mokytis hebrajų kalbos Vilniuje?
Atsakyti

Mokau anglu Vilniuje, moksleivius ir suaugusius, darbo patirtis gimnazijoje ir kalbu kursuose

Kalvariju g , salia Baldu rojaus

Atsakyti
Renkama suaugusiu pradedanciuju grupe mokytis anglu k

daugiau info:
http://www.skelbiu.lt/4476798.html
Atsakyti
Sveiki, gal galite rekomenduoti gerą anglų k. mokytoją Šiauliuose? 4u.gif
Atsakyti
Gal parekomenduotumėt ispanų kalbos kursus Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal netyčia čia yra Artimaisiais Rytais besidominčių žmonių, mokančių arba besimokančių hebrajų ir/arba arabų kalbas?
Būtų smagu susirašyti, pasipraktikuoti, taip pat - gauti ir dalintis naudingais patarimais. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif Gal zinote is patirties ar draugiu/u atsiliepimu kur geriausia eiti mokintis norvegu kalbos Kaune? unsure.gif
Atsakyti
ojoj kokio senumo tema smile.gif
buvau Graikijoj...nu super super...po metų vėl grįžau...nu dar labiau super biggrin.gif
noras mokytis ne tik neišnyko, bet išaugo šimteriopai smile.gif
jau kažką ir moku...labai sunki kalba...žiauriai smile.gif
Tai pradėjau domėtis ir lyg ne ambasada organizuoja, o kažkoks kultūrų komunikacijų centras ar kažkas panašaus...gal kas girdėjot???
Labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Kur geriausiai lankyti prancuzu k. kursus Kaune?
Atsakyti