Vat pagalvojau, mano sesė galėtų pamokyti... Ji studijuoja prancūzų kalbą, ką tik grįžo iš Prancūzijos, bet mokyt galėtų nebent iki kovo mėnesio, nes išvažiuoja studijuot į Briuselį...
Aciu visoms
Bet as jau susiradau VPU kalbu centra.Kazkas minejo VDU, bet man Kaune nepatogu.

Jei ka domina,- radau bais pigius vokieciu kalbos kursus. Kaune. Vyks nuo sios savaites iki bizelio menesio (penktadieniais nuo 15 val po 4 akademines valandas). Kaina tik 450 lt uz visus kursus. Institutu darbuotojams, ar kazkamtai (nepamenu) tik 400lt. Galit pasiteirauti telefonu 209950

as esu is klaipedos. mokausi prancuzu kalba. pernai ejau i kursus apie 3men.patiko.kai pradzia pramokau, pradejau mokytis ICC. viskas tvarkoj tik truksta mokytojo su kuriuo galeciau konsultuotis ir kuris galetu patikrinti ka darau.skambinti i vilniu del kiekvieno klausimo brangoka ir pastu laukti klaidu istaisymo uzima daugiau laiko, nes galiu toliau mokytis jei nezinau ar tai ka issiunciau yra gerai padaryta. be to patogiau ne kasetes o kompaktiniai diskai.
QUOTE (Skruzdeliukas @ 2004 10 12, 13:05) |
Aciu visoms ![]() |
Skruzdėliuke, kaip tau ten patinka? Ar rekomenduotum kitiems? Aš irgi noriu mokytis, bet nežinau, kur - kainos įvairios, bet gal ir kokybė/lygis atitinkamas?

Taigi agneklimjan - prancuze

Kaune, Šumano centre vyksta prancūzų kalbos kursai

QUOTE (miau @ 2004 11 20, 02:52) |
Taigi agneklimjan - prancuze ![]() |
Ką - agneklimjan? Nesupratau, ji ten dėsto, ar kaip?

agneklimjan nedėsto. Ji viena iš supermamų ir skelbiasi ieškanti darbo. Gerai moka prancūzų, yra gyvenusi Prancūzijoje. Jei tau reikia individualaus mokymo, manau, gali tiesiog su ja susitarti
Ir jai uždarbis
ir gal dėl kainos sutartumėt