Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima maudytis karštoje vonioje/ pirtyje?

Manyčiau, kad viskas vis dėlto yra labai individualu. Aš dar nežinodama, kad laukiuosi, į tokią pirtį pas tėvus namuose nuėjau... Taip žmoniškai su 3 užėjimais ir po paskutinio vos iš koto neišvirtau, labai jau didelis karštis buvo... Ir nieko, nėštumas jau eina į pabaigą smile.gif taip, kad niekada negali žinoti - sakau, leliukas labai norėjo į šį pasaulėlį...
O ir dabar karts nuo karto nueinu į kokią pirtelę, bet tik kokią turkišką, kur mažai šilumos ir didelė drėgmė, truputį kauliukus pašildau ir tiek ...
Atsakyti
Viskas priklauso nuo kaklelio stiprumo, jei jis labai stiprus galima ir pasimaudyti ir pasikaitinti, bet jeigu jis labai silpnas, tai net ranku kilnoti negalima.

airinaphoto

flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
as karsta vonia megstu, vyras nesikencia vonioj kai as maudaus..bet dabar galvoju reiks matyt keist pomegius..
Atsakyti
as tai stengiuosi karstos vonios atsisakyti, vietoj to renkuosi vesu dusa, o del pirties, man ir pries nestumo nebudavo didelio noro i pirti eiti, tai dabar ir nuostolio jokio nejauciu biggrin.gif
Atsakyti
joa as ri nebuvau pirties myletoja tai nuostolio nejauciu.O vat su vonia tai sunkiau ax.gif
Atsakyti
zinoma,kad negalima nestukei lepintis karstomis voniomis.!
Atsakyti
Atsizvelgsiu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi manau, kad negalima. Nes kai pirmo laukiausi, gydytojos paklausiau, ka tureciau zinoti ar ko saugotis. Vienas is jos ispejimu buvo: nemirkyti koju karstame vandenyje. O koju mirkimas pagal mane su karsta vonia risasi labai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kokia jusu nuomone butu apie dzakuzi ir akvaparkus nestuke.gif ? nes planuojame vaziuoti i kelione kur butent tu pramogu bus nemazai, bet dabar susimasciau ar galima g.gif
Atsakyti
o man tai gydytoja nuo pat pradziu uzdraude karstas vonias ir pirtis (na cia gal dar delto, kad problemeliu turejom unsure.gif )
Atsakyti
As asmeniskai tokiu ispejimu is savo gydytojos neturejau, tad karsta vonia retkarciais pasimegauju, nematau tame nieko blogo
Atsakyti
Vonioj kiek žinau maudytis galima, bet karštoj tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti