Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

Bijau, kad man su tikslais nelabai. uztat visad turiu uzdavinius (kaip trumpalaikius tikslus): dabar isivaziuoti naujam darbe ir isirengti sodyba. O galimi tiklsai - isauginti dukra, buti sveikai ir laimingai - kaba kazkur ore... matyt buciau bloga imone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2007 03 17, 20:35)
mes pazistamos? g.gif  mirksiukas.gif
tiesa sakant as visa laika turejau tikslus.bet je buvo labai haosiski.kas ikvepe?tesig atejna toks laikotarpis saves tobulinimo,gal taip,gal saves paeskos.na nezinau ,kaip issireikt.pradejau nuo paprasto pries 15 metu,parasiau ant lapo ,kad noriu savo 2 kmbario buto ir ziguliuko.tada man buvo 18 metu.viskas issipilde.Pradejau savo versla (darbas su zmonemis)ir norejau jiem padeti.padeti realizuot save.prasidejo man kursai seminarai knyigos.viskas kur galima pasisemt mirksiukas.gif

Nezinau ar pazistamos smile.gif Gal kokia gera knyga galetum parekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti
Mano tikslas gyvenime, kazkuo pasveikti, tureti diploma, uzauginti sunu, po kurio laiko susilaukti antro mazylio ir t.t...............
Atsakyti
mamucios teorija yra kazkiek ezoterine, apie pozityvu mastyma prirasyta daugybe knygu. vienos populiariausiu j. murphy "jusu pasamones galia" ir pan. tiesa mamucia bendraja teorija kazkiek pakoregavo savaip, iterpdama derybas. t. y. kas atidziai skaito, turejo atkreipti demesi i tai, kad sugalvodama kazkoki nora, ji sugalvoja ir kazkoki trukuma. si teorija placiai zinoma asmenu besigilinanciu i magija. nezinau tik kaip ja atrado mamucia. gal tiksliau butu sakyti, kad tai yra vienas esminiu juodosios magikos desniu, kad uz tai ka gausi, kazkas is taves bus atimta. esu tikra, kad mamucia nera susijusi su juodaja magija ir savo teorija atrado atsitiktinai ir tikrai tiki, kad tai yra gerai. taciau tokie veiksmai nera suderinami su dievo valia. ten kur dievas, ten nera nei derybu, nei pirkliavimo. zmones besidomintys ezoterika ir atliekantys gilias dvasines praktikas galetu pasidalinti patirtimi, kad po tam tikru apvalymu ir iniciaciju
(beje, tai labai ilgas ir skausmingas procesas, vadinamas zmogaus sielos transformacija, nors yra ir kitokiu terminu) pradeda materializuotis mintys.
ir tai vyksta savaime, be jokiu pastangu, kai pildosi svajones, taciau blogos mintys pildosi taip pat. tuo tarpu kita si proceso atmaina, kai tikslingai programuojama, pirkliauja, deramasi su likimu ri pan, ypac kai tai atliekama siekiant igyti daugiau materialiniu vertybiu (nors is esmes nera labai svarbu ko siekiama) visada galiausiai baigiasi labai liudnai. tai, kad zmogus visagalis ir tik nuo jo viskas priklauso, deja tera liudna iliuzija.
Papildyta:
vat pavariau ezoterikos smile.gif kazkas paklause apie dieva ir likima ir nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 18, 16:57)
vat pavariau ezoterikos smile.gif kazkas paklause apie dieva ir likima ir nesusilaikiau.

Aš paklausiau blush2.gif Bet Mamučia neatrašė. Būtent tai ką parašei ir turėjau omeny, bet nemokėjau taip aiškiai suformuluot, be to ir nedrįsčiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 18 kovo 2007 - 19:24
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 18, 20:23)
Aš paklausiau  blush2.gif Bet Mamučia neatrašė. Būtent tai ką parašei ir turėjau omeny, bet nemokėjau taip aiškiai suformuluot, be to ir nedrįsčiau.  ax.gif

atrasisiu rytoj.uzsiparinau su darbais.
tiesa sakant as apie deribas net narasiau. g.gif Ir teorija ne mano.as pasinaudojau ir man ir artimiesiams veikia.
s
ugalvodama kazkoki nora, ji sugalvoja ir kazkoki trukuma

as tau apie vyru trukumus rasiau doh.gif Ne buna gyvenime idealiu zmoniu.ir jai prasysi ideala,vargu ar ka nirs is vis gausi. schmoll.gif
kad uz tai ka gausi, kazkas is taves bus atimta

zynai,jai ko nors gyvenime nori gauti ,kartais ir pirstu reikia judint mirksiukas.gif
pazistu as viena pazitivaus mastimo treneri,kuris tik pozitivei maste,deja nieko nepaseke (to ko norejo)
taip jai uzsiprasysi miliono,tai ir reikia tam kazka paaukot,seriala pavizdiuj.gal blogai issireiskiau,kad nesupratai manes g.gif jai nori teisiu,tai atsiprasau reikia tam pinigu,laiko,drasos ir pnasiai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2007 03 17, 10:59)
Mamučia, norėjau paklausti, o koks tokio tikslų formulavimo tikslas? Tavo (na, tavo aprašoma) teorija skamba gal ir gražiai, bet visgi kažkas ten ne taip. Kaip ir tavo pvz. su suknia: juk nesiųsi vyro tau suknės pirkt, pati nueisi, o nuejus gali pamatyti daug gražesnę: melyna ir be banto. Tai ką vis vien tą ružavą pirkt, nes tokios anksčiau norėjai? Juk norai gali keistis eigoje, tai reiškia išduodi tikslą? Juk jei tos tikslus nuolat kaiteliosi ar tikslinsi tai kur iš vis prasmė? Juk jokie jie tada tikslai, šiaip, trupmalaikiai planai. Antras dalykas: nori kad vyras padovanotų gelių: skambini jam ir praneši kokių ir kiek parnešt? O kur maloni staigmena? Juk iš anksto užprašyta dovana 2/3 žavesio netenka.

Čia man tie sukonkretinti tikslai labai primena derybas su likimu. Tikiu kad tai įmanoma (nesvarbu kaip tai pavadinsi: likimas, Dievas,...) bet juk jie nuolat derėsys dėl smulkmenų, tai gal dėl didelių dalykų tavęs nenorės paklausyt? ar tai svarbu nuolat būti "in control"? Ar negalima 90% laiko leisti likimui (Dievui,..) veikti taip,kaip jie, kaip aukštesnioji galia, mano yra geriausia, o bandyt pakeist tik kai kurios dalykus?

Sorry, labai neaiškiai parašiau, bet gal suprasi ir pakomentuosi...

ka reiskia likimas?As gymiau varganoj seimoj,e tecio ,mano vyras tas pats.jai ne tikslai ir darbas,tai net nezynau ar yvenciau su mylimu ir tureciau ,ta ka turiu9as ne tik apie materialine puse)jai atsipalaiduociau ir plaukciau doh.gif schmoll.gif Dar iki siol gyvenciau su mociute ,tureciau viena vaika ir netureciau vyro.mane tai netenkena.o kiekvienas turi pasirinkima
gyvenimas su tikslais,ta kaip kelione su zemelapiu.tiksliai zynai kur vaziuoji,nors kartais ir kelio remontai pasitaiko.gyvenimas be tikslo tai kelione kazkur e zemelapio,o be jo i maskva alima is Vilniaus per ekaterenurga nuvaziuot. mirksiukas.gif nuvaziuosi (gal)bet laikas,nervai ir panasiai.ogal pusaukeli spjausi ir pasakisi,toks mano likimas.kiekvienam savo. thumbup.gif
Atsakyti
turiu šimtus tūkstančių smulkių tikslų, siekių, svajonių, ir keleta didelių dideliausių, kurių niekam nepasakoju. Nes jei papasakočiau, nepatiketų, pradėtų mane pradėt protint ir pan, o man tai svarbu tongue.gif

ir viso to siekiu po truputėlį, neapsileidžiu, jau daug metų, tačiau viena mano pomėgių draugužė labai norėjo įspirt man į subinę, sako jazu viską turi, kad galėtum pradėt tai įgyvendint, o dar lauki.
O aš žinau ko laukiu tongue.gif Esu perfekcionistė, tad ateis laikas, bus ir vaikas, o jei laikas neateis, labai jau aš tos žemelėj grūzinsiuos irnesakyk.gif
Atsakyti
Juk norai gali keistis eigoje, tai reiškia išduodi tikslą?
kada zmogus auga ,keiciasi ir jo norai,bet gyvenimo tikslas vargu.
Ar negalima 90% laiko leisti likimui (Dievui,..)

o tiksliai zynai pavizdzuj kada tau nesiseka.tai dievas tave nelaimina,nes bloga darai.ar velnias trukdo ,nes gera darai g.gif
Antras dalykas: nori kad vyras padovanotų gelių: skambini jam ir praneši kokių ir kiek parnešt?

zynai ,mes jau 15 metu kartu.ir kada as noriu kavos i lova,as to ir prasau pas vyra ir ne laukiu staigmenos.mano vyras pavizdiuj zyno kokios geles mane dziugina,kokios ne(kai kurioms alergiska)
Juk iš anksto užprašyta dovana 2/3 žavesio netenka.

o man patinka patinkancios MAN dovanos.na nereikia man bokalu,nes ju turiu,ir kiti mane ne pradziugyns.papuosalai irgi ,ne,nenesioju.tai cia nesutinku.gal as labai praktiska.b et man patinka bendraujant isgirst,ka zmogus nori dovanu.ir as pati pries sventes ,"neticiom"pasneku,ko noreciau.mane dziugina ir dantu krapstukai ir masina,jai ju noriu ir jie utent toie ,kokiu as noriu. g.gif
ar tai svarbu nuolat būti "in control"?

kartai ant kelio medziai guli,ar upe issilieja mirksiukas.gif
Atsakyti
O as tai Mamučios teoriją suvokiau visai neezoteoriškai mastau.gif

Tiesiog - you can have anything but not everything. Labai teisingai su tuo serialu pasakyta. Dar su figūra ir bandelėm. Vizualizacija, smulkus noro aprašymas, pastovus tikslo turėjimas omenyje ne savaime suplonins, o tiesiog paskatins atsisakyti bandelių ir pakeisti gyvenimo būdą.

Aš tai nemoku taip gražiai susiformuluot ir siekt, bet pagarba tiems, kas moka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 03 19, 08:56)
O as tai Mamučios teoriją suvokiau visai neezoteoriškai mastau.gif

Tiesiog - you can have anything but not everything. Labai teisingai su tuo serialu pasakyta. Dar su figūra ir bandelėm. Vizualizacija, smulkus noro aprašymas, pastovus tikslo turėjimas omenyje ne savaime suplonins, o tiesiog paskatins atsisakyti bandelių ir pakeisti gyvenimo būdą.

Aš tai nemoku taip gražiai susiformuluot ir siekt, bet pagarba tiems, kas moka  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
taip taip ir as apie tai.
yra superine patarle-kazdyj ponimaet v meru svoej isporcinosti. mirksiukas.gif
mes kiekvienas turim savo gyvenimo patirti.ir ji dazniausiai trukdo mum gyventi.ji trukdo mums save suprast,trukdo kazkuo siekti.nes mes"atsimenam'kad ,jai ta darai,tai skaudu una.ir tada mes inaruojam.ir nieko nepasiekiam,kaip rezultatas.
Eini pas stomatologa ir atsimeni ,kaip skaudziai dare(tariiniais laikais)ir tikrai mazai yra noro ten eiti.dauguma eina ,kaip prispiria. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 18, 04:20)
Nezinau ar pazistamos smile.gif Gal kokia gera knyga galetum parekomenduoti?  blush2.gif

zinai knygu be galo daug.gal pradek nuo H.Silvos pirmos knygos. g.gif tengerai aprasytas butent saves programavimo principas.Ta ka mes darom kasdien patis sau.ir kaip su tuom dirbti.Ta pati raso ir Narbekovas ir Svijas.bet skirtingu budu.vienas paprastesnis,kitas daugiau mokslinis,trecias haminis.bet visi ta pati.
Atsakyti
sveikos,
mano gyvenimo tikslas yra dabar toks,kad noriu pabaigti mokslus ir studijuoti pradeti,nes matau kuo toliau tuo sunkiau be ju.Dar auginu trys grazias pupas tai va mano pats didziausias tikslas jas uzauginti sąžiningomir gerom mergaitem clap.gif
Atsakyti