Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

QUOTE(Mamučia @ 2007 03 11, 00:45)
ismintingiausi zmones pasaulija-paaugliai.rytu filosofija.
k a reiskia tobuli?
ka reiskia viska?
tai yra labai placios savokos.
rasai noriu istoti,pabaigti,rasti darba.jai tiksliai ne zinai ir ne planuoji gali ivikti taip-Istoji i kokia keista specialibe,pv Inzineriniu tinklu peziura mirksiukas.gif pabaigi ir randi valytojos darba mirksiukas.gif viskas atitinka.Istoti ,pabaigti rasti daraba. mirksiukas.gif
isimileti,susituokti.butent ka?galima ir koki narkomana isimileti doh.gif ir dar ka nors baisiau mirksiukas.gif Ir dar vaiku su juo susilaukti  g.gif
minti pagavai ax.gif

Saulute tu skaisčioji, kregždute tu juodoji, sniegeli tu šaltasis - juk viskas buvo aišku, jog aš tai parašiau juoko forma. mirksiukas.gif Pasakysiu tik tiek: nesigilink - susigers. cool.gif

O kad tikslų neturiu, tai čia ne juokas. Gyvenu, stumiu dienas ir dėl nieko nesinervinu. Kitu atveju vėl tektų gultis ligoninėn.

Atsakyti
nesigincysiu. bet kaip ir sakiau, dievas nesidera. kiekvienam savo laikas.
Atsakyti
QUOTE(Mamučia @ 2007 03 10, 23:45)
3)Isvykti atostogu po remontu ir atostogaujant pagauti gandra.Kur butent nori isvaziuot atostogauti.koks viezbutis?.Kada butent(data)?
lotuliukas.gif lotuliukas.gif perskaityk pati, ką parašei. taip, gali suplanuoti kelionę, o vaiko gimimą? doh.gif kartais šeimos dešimtmečiais planuoja, deja...
lieku prie savo nuomonės - svarbiausių dalykų - meilės, vaikų, sveikatos - nesuplanuosi.
Papildyta:
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 11, 00:01)
nesigincysiu.  bet kaip ir sakiau, dievas nesidera. kiekvienam savo laikas.

arba išvis be laiko.. ta prasme neišsipildys, kad ir kaip norėtum.
Atsakyti
na nesipykim. vistiek ištikrųjų niekas nežino kaip yra. tegu kiekvienas turi savo nuomonę.
Papildyta:
turėjau omeny suvokimą smile.gif ne norų išsipildymą smile.gif
Papildyta:
geriau dalinkimės tikslais.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 11, 00:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif perskaityk pati, ką parašei. taip, gali suplanuoti kelionę, o vaiko gimimą?  doh.gif  kartais šeimos dešimtmečiais planuoja, deja...
lieku prie savo nuomonės - svarbiausių dalykų - meilės, vaikų, sveikatos - nesuplanuosi.
Papildyta:

niu tai su tokiu poziuriu tiketina,kad gali likti visai be svajoniu paleidus viska pasroviui..
as sakau, kad NORECIAU kad taip butu, isiskaityk ir tu. Nesakau kad viskas bus taip kaip noriu,bet jei tai man padeda, tai koks kieno reikalas, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 03 11, 00:11)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif perskaityk pati, ką parašei. taip, gali suplanuoti kelionę, o vaiko gimimą?  doh.gif  kartais šeimos dešimtmečiais planuoja, deja...
Papildyta:

Ggalima as dar pasikartosiu.Tiksli turi buti aiskus,tikslus,ir surasyti ant poperiaus.
o kitaip bus ,kaip anekdote
Pagauna negras auksine zuvele,ir takllausia ,tavo 3 norai.Jis atsako.noriu buti baltas,kad mane suptu tik moteris,ir kad az visada galeciau grozetis ju ,kaip mano dukra sako,rozytemis.Ok ir tapo jis klozetu moteru tualete. mirksiukas.gif
surasik smilkiai,ko tu nori savo gyvenime.surasimas neko ne kainoja. mirksiukas.gif
Jai,kas ne aisku padesiu.
Kada as rasiau savo pirmus tikslus,ir dar pakainau ant veidrodzio.Visi isteriskai zvenge,juos pamate.viskas is ju seniausia issipilde.et to momentu jie buvo apsurdiski.bet as sau leidau ta panoret.
Papildyta:
O
kad tikslų neturiu, tai čia ne juokas. Gyvenu, stumiu dienas ir dėl nieko nesinervinu. Kitu atveju vėl tektų gultis ligoninėn.

80pr zmoniu ne turi savo tikslu.vaikai ne turi svajoniu.(perskaiciau pas dukra anketoj.vaikai punkte,tavo svajone.dazniausiai raso-ne turiu.Post sovetinis gyvenimas,kada ne galma buvo noret ir svajot. doh.gif
reikia sau leist ta daryti iki beprotisku daliku.na noriu as i basejina is olivogiu olejaus(buvau,paaaatiko)ir vaziuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 03 11, 00:18)
niu tai su tokiu poziuriu tiketina,kad gali likti visai be svajoniu paleidus viska pasroviui..
as sakau, kad NORECIAU kad taip butu, isiskaityk ir tu. Nesakau kad viskas bus taip kaip noriu,bet jei tai man padeda, tai koks kieno reikalas, ar ne?

ne tau ir taikiau mirksiukas.gif būtent - gali pasvarstyti, paplanuoti, bet kad būtent taip ir įvyks - sakyčiau g.gif kokį čia žodį atrasti? doh.gif doh.gif doh.gif

gali suplanuoti dalykus, kuriuos turi įveikti savo jėgomis - susiplanuoti kelionę, baigti kažkokius mokslus, bet vaiko taip - - noriu kad "užkibtų tą ir aną mėnesį" - vargu schmoll.gif
Atsakyti
Visada turiu tiksla ir ne viena, o kai igyvendinu-atsiranda kitu. kitokio gyvenimo nesuvokiu blink.gif
Atsakyti
Tikslą visada turiu, kuris priklauso nuo esamos padeties....Gal kartais tikslai būna panašesni į norus g.gif ... Sunku kartais atskirti....
Šiuo metu mano tikslas įstoti į KTU, jei įstosiu tikslas bus vėl kitas. Juk iš mažų tikslų susideda didelis ir pagrindinis tikslas - nugyventi prasmingai mums skirta laiką...Gal šiek tiek "nusigribavau" į lankas, bet gal supratot ką norėjau parašyti...
Atsakyti
Mano tikslai;
grizti i Lietuva gyventi
sugalvoti kur noreciau studijuoti ( esu baigusi universiteta, bet neiseina is tos specialybes gyventi)
pasistatyti nama
susilaukti seimynos
isigyti suniuka
Issilaikyti motociklo teises. Visi sie tikslai tokie tolimesni. O is artimesniu tokiu, tai butu neblogai susitvarkyti kambarius, nusipirkti loterijos bilietuka( butu neblogai ir laimeti).
Dar norejau Mamucios paklausti, kaip jai pavyko taip optimistiskai pradeti mastysi? kokia literatura skaitei, ar paskaitas lankei? As tai dar tokia puse velnio, bet va mano mamyte, tai jau labai pesimiste...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 09, 15:42)
nepaisant kelių mažų tikslelių,turiu didelius 3 tikslus, kur vienas iš jų - baigti universitetą.
rolleyes.gif

spėju, jog kiti du- susirasti pelningą ir gerą darbą ir susikurti laimingą šeimą bigsmile.gif
Atsakyti
o as noriu susirasti iki balandzio menesio darba, noriu but dirbanti studente-tai pagrindinis tikslas
kuo smagiau atsvesti su artimiausiais bisciuliais savo gimtadieni
ir kaip nors be dideliu piktumu surengti draugei mergvakari... g.gif
cia planai tikslai,kuriuos noreciau igyvendinti per 3menesius. smile.gif
Atsakyti