Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turite kokį tikslą?

mano situacija analogiska, tik man tai ne smulkmena.
Atsakyti
Galbūt dėlto, jog tu vyresnė ir tavo jau visai kitokie poreikiai. Aš kadangi dar visai kūdikis, tai man meilės ir nereikia. O ateity bus matyti. Svarbiausia, kad ateity netektų iš tos nevilties stalo kampą graužti.
Atsakyti
Tikrai turiu ir ne vieną. Nesuprantu žmonių, kurie neturi jokių tikslų ar siekių.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 10, 23:42)
Tikrai turiu ir ne vieną. Nesuprantu žmonių, kurie neturi jokių tikslų ar siekių.

Mes tobuli ir turime viską - todėl mums jau nieko nebereikia siekti cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
šiaip mane dažnai kankina klausimai dėl tų tikslų
ypač kai pasižiūriu į aplinkinius, kaip jie pluša, stengiasi, džiaugiasi gyvenimu, leidžia laisvalaikį g.gif

turiu kelis tikslus, bet jų 100 proc. pasiekimui man trūksta pasitikėjimo, nors visa kita einant link jų yra labai sąžiningai daroma ir dirbama ax.gif
Atsakyti
meilės reikia visiems. zuikiniauskiene, o kokie tavo tikslai?
Atsakyti
1)Artimiausias tikslas - per kasmetini interviu argumentuotai pasikelti atlyginima.
2)Isrengti buta be dideliu pykciu su MB
3)Isvykti atostogu po remontu ir atostogaujant pagauti gandra biggrin.gif

Kol kas tiek. Prisimenant kazkieno minti,kad mintis materiali-tai zinau,kad tai igyvendinsiu (del trecio noro antros dalies ypatingai) ;]
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2007 03 10, 21:14)
dievas nesidera.

Visa tai tik alegorijos. Kai turi didelį norą, ir labai stengies jį pasiekti, dažnai būna kad ir pavyksta. O "dievas" man čia skamba labiau kaip "nelaimingi atsitikimai". Aš nesu tikinti, bet negi tik tai ir yra dievas, ta blogoji prasmė? Gal jis turi ir gerų bruožų?
Atsakyti
na cia labai sudetinga aiskinti. as norejau pasakyti, kad dievas nesidera (ten kur dievas, nera pirkliskosios logikos as tau, o tu man), taciau nepabaigiau minties, kieno megiamas uzsiemimas yra deretis. dievas apskritai yra meile ir nekelia salygu, kad ta duosiu ana atimsiu, bet cia jau ne i tema.
Atsakyti
Mes tobuli ir turime viską - todėl mums jau nieko nebereikia siekti 

ismintingiausi zmones pasaulija-paaugliai.rytu filosofija.
k a reiskia tobuli?
ka reiskia viska?
tai yra labai placios savokos.
rasai noriu istoti,pabaigti,rasti darba.jai tiksliai ne zinai ir ne planuoji gali ivikti taip-Istoji i kokia keista specialibe,pv Inzineriniu tinklu peziura mirksiukas.gif pabaigi ir randi valytojos darba mirksiukas.gif viskas atitinka.Istoti ,pabaigti rasti daraba. mirksiukas.gif
isimileti,susituokti.butent ka?galima ir koki narkomana isimileti doh.gif ir dar ka nors baisiau mirksiukas.gif Ir dar vaiku su juo susilaukti g.gif
minti pagavai ax.gif

Kad sipilditu smile.gif
1)Artimiausias tikslas - per kasmetini interviu argumentuotai pasikelti atlyginima.suma skaiciais,kiek butent
2)Isrengti buta be dideliu pykciu su MB.noriu,kad vyras priimtu manoo norus isirenginejant busta pozitiviai
3)Isvykti atostogu po remontu ir atostogaujant pagauti gandra.Kur butent nori isvaziuot atostogauti.koks viezbutis?.Kada butent(data)?
Atsakyti
tai praktishkai viskas sustyguota ;] suma nuspresta, del MB,tai kad jam tikkantrybes uztektu su manim, o ne man su juo, nes as galiu buti uzmushanti vietoj zyzla ;]] o del datos,tai atostogos paimtos spali. Niu tai reziumuojant visai as neblogai cia ;]]]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IdeaFixe: 10 kovo 2007 - 22:52
dievas apskritai yra meile ir nekelia salygu, kad ta duosiu ana atimsiu, bet cia jau ne i tema.

ne una gyvenime taip,kad tik gauti ir nieko ne duoti.kaip i ne buna idealiu darbu,zmoniu....bet galima pakeisti savo poziuri i situacija,ar zmogu mirksiukas.gif
Jai nori kazka,kazka reikia ir paaukot(sumoket)na turiu omeni ne kaz keno gyvybe lotuliukas.gif nori vaika,tai reikes paaukot ,savo nemiegos naktis mirksiukas.gif nori gauti grazia figura,reika paaukot piragelius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IdeaFixe @ 2007 03 10, 23:51)
tai praktishkai viskas sustyguota ;] suma nuspresta, del MB,tai kad jam tikkantrybes uztektu su manim, o ne man su juo, nes as galiu buti uzmushanti vietoj zyzla ;]] o del datos,tai atostogos paimtos spali. Niu tai reziumuojant visai as neblogai cia ;]]]

thumbup.gif
Atsakyti