pilvinukem tai ten geriau neiti del gausiai naudojamu glutaminu ir kitokio plauko skonio stiprikliu

Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.
o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.
o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.
QUOTE(antaja @ 2008 11 14, 22:52)
mes su savo MB pirmenybę teikiam Bambukui Žirmūnuose
skanesnių vištienos salotų su sojų daigais nesu valgius 

o Bambukas ne Žvėryne?..

mes irgi labai megstam kienietiskus patiekalus, daug kur esam isragave, labiausiai patiko prie Lietuvos kino teatro, prie Seimo (salia bibliotekos), nepamenu kaip vadinasi, neseniai atradom Antakalnio gatvej berods "Devyni drakonai" vadinasi, interjeras toks siaip sau, aptarnavimas irgi pusetinas, bet maistas skanus, ypac juros gerybiu arba antienos sriuba ir keptas karpis saldziarugsciame padaze (bet ne "voveraite"), ten ir dienos pietus nieko visai, sriuba salotos ir antras patiekalas bei arbata 14 lt ir persivalgai

gal zinote kuriuose restoranuose yra atskiri su sirma staliukai, kad dwiese romantiskai pasedeti?

na man labiausiai patinka "sanchajus' konstitucijos gatvej

QUOTE(emilija13 @ 2009 01 14, 16:23)
Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.
ROTUNDO GATVĖJE L.GERAS.
PORCIJOS DIDELĖS-NEBRANGU-JAUKU....
o as atradau VINCHENZO, salia baltojo tilto, kur buvo mambo pica. na vynas tikrai nebrangus, buteliai nuo 25 lt. ir uzkandziai saunus, aplinka gera. na man ten patinka:)
QUOTE(Aidar @ 2004 12 01, 16:47)
100 proc. pritariu

"Spindintis Mėnulis" Parko pasaze Zirmunuose
.Dideles porcijos,nebrangu (palyginus
),geras aptarnavimas ir man l.l.skanu 
Dar "Trys klevai" patiko

Dar "Trys klevai" patiko