Įkraunama...
Įkraunama...

Kiniečių kavinės

pilvinukem tai ten geriau neiti del gausiai naudojamu glutaminu ir kitokio plauko skonio stiprikliu

verysad.gif
Atsakyti
Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.

o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.
Atsakyti
QUOTE(antaja @ 2008 11 14, 22:52)
mes su savo MB pirmenybę teikiam Bambukui Žirmūnuose  smile.gif skanesnių vištienos salotų su sojų daigais nesu valgius  thumbup.gif

o Bambukas ne Žvėryne?.. g.gif buvau ten, anksciau tikrai buvo skanu, porcijos normalios, dabar kazkaip suprastejo, o ir darbo laikas pas juos keistas, kada nori tada uzsidaro, ir aptarnavimas siaip sau g.gif

mes irgi labai megstam kienietiskus patiekalus, daug kur esam isragave, labiausiai patiko prie Lietuvos kino teatro, prie Seimo (salia bibliotekos), nepamenu kaip vadinasi, neseniai atradom Antakalnio gatvej berods "Devyni drakonai" vadinasi, interjeras toks siaip sau, aptarnavimas irgi pusetinas, bet maistas skanus, ypac juros gerybiu arba antienos sriuba ir keptas karpis saldziarugsciame padaze (bet ne "voveraite"), ten ir dienos pietus nieko visai, sriuba salotos ir antras patiekalas bei arbata 14 lt ir persivalgai smile.gif
Atsakyti
man skaniausias maistas buvo antakalnyje salia iki parduotuvės esančiame kiniečių restorane (tikslaus pavdinimo neatsimenu blush2.gif )
Atsakyti
gal zinote kuriuose restoranuose yra atskiri su sirma staliukai, kad dwiese romantiskai pasedeti? g.gif
Atsakyti
paieskok cia:
http://www.restorana.../kinieciu/tipai

paule
Atsakyti
na man labiausiai patinka "sanchajus' konstitucijos gatvej wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 14, 16:23)
Man tai kol kas labiausiai patike yra kinieciuose (neatsimenu tiksliai pavadinimo) Vingriu gatvej ir Juozapaviciaus (jei neklystu, nu ten netoli Zalio tilto). nu tikrai kiek kur lankiaus, tai ten puikiausia buvo, nedidukes kavines, skanu ir nebrangu.

o nepasiseke yra Labdariu gatvej kur yra, ten aplinka maloniai nustebino tik atejus, bet maistas nu tikrai nekoks.

ROTUNDO GATVĖJE L.GERAS.
PORCIJOS DIDELĖS-NEBRANGU-JAUKU....
Atsakyti
o as atradau VINCHENZO, salia baltojo tilto, kur buvo mambo pica. na vynas tikrai nebrangus, buteliai nuo 25 lt. ir uzkandziai saunus, aplinka gera. na man ten patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2004 12 01, 16:47)
"Rytai" Naugarduko g. thumbup.gif  thumbup.gif  Maistas  thumbup.gif  Jaukumas thumbup.gif  Aptarnavimas thumbup.gif  Kainos labai normalios.

100 proc. pritariu thumbup.gif
Atsakyti
"Spindintis Mėnulis" Parko pasaze Zirmunuose wub.gif .Dideles porcijos,nebrangu (palyginus ax.gif ),geras aptarnavimas ir man l.l.skanu thumbup.gif
Dar "Trys klevai" patiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 03 birželio 2010 - 02:32
man patinka prie Lietuvos kino teatro vilniuje LIMING. dienos pietus - 10Lt, dienos pietus trunka iki 22 valandos biggrin.gif
Atsakyti